kizlar bebekleriniz ne kadar hareketli? benimkisi gece gunduz demiyor.. 3 kiloya yaklasti, karnimda cok buyuk degil aslinda cok hareket edecek alani olmamasi gerek ama gece gunduz kipir kipir.. bazen oyle dans edyo ki karnim sekilden sekile giryo disardan bakinca sanki deprem oluyormus gibi gorunyo.bide cok ta acityo ben resmen bagiryorum acidan aa karnim yirtilacak diye :CüvCüv: sizde de oyle mi?
Selam kızlar :):):)
Bayadır yoktum, belki farkedenleriniz olmuştur mirmirmirmir
Anacığım geldi izmirden bebiciğimin tüm eksiklerini, dolabını, çantalarını herşeyi tamamladık, valla o olmasa ne yaparmışım bilmiyorum...
geçmişi okuyamadım tabi, mümkün değil çünkü 2 hafta oluyor nerdeyse, önemli bişeyler kaçırdıysam hbr edin bana.
Züleyhayı öğrendim Faceden, Allah analı bablı büyütsün, sağlıklı, sıhhatli olsun inşallah, yeni bir hbr varmı ondan?
kizlar bebekleriniz ne kadar hareketli? benimkisi gece gunduz demiyor.. 3 kiloya yaklasti, karnimda cok buyuk degil aslinda cok hareket edecek alani olmamasi gerek ama gece gunduz kipir kipir.. bazen oyle dans edyo ki karnim sekilden sekile giryo disardan bakinca sanki deprem oluyormus gibi gorunyo.bide cok ta acityo ben resmen bagiryorum acidan aa karnim yirtilacak diye :CüvCüv: sizde de oyle mi?
iyi yaparsin o seni ansil parmaginda oynatiyo soz gelimi ksuura bakma sende ona yap yani insan diyorki tamam ekmek parasi zor bir is ama yani sen hamilesin diye sana oncelik aniyorum mantigida onun zaten ekmegine saygisi yok anlamina gelir bulbirini gonder gitsin ne cekicen nazini o senin nazini ceksin kim kolay para kazaniyoki :)
şeker pembcım ver 80i yaptır sakın kendini yorma şu dönemde mecburuz yani..kızından daha önemli değil ya 3 kuruş için düşünme....
nasılsa şurda yaptıracağımız verceğimiz şu dönemde canım..sonra kendinde yaparsın zaten......
keske benimde annem yanimda olsaydi yardim ederdi bilgi verirdi simdi her seyi tek basima yapmaya calisiyorum kaynanam yardim ediyo ama anne gibi olmazkivalla kizlar cok sanslisiniz anneniz yaninizda ben karar veridm ama ikinciyi yaparsam hamileyken turkiyeye gelicem bir akc anneme naz yapicam sonra donucem :) istanbulda olsaydim hemen siede doenrdim eski isime annem bakardi simdi yok oyle bir sansim malum esim turkce ogrensinde daha cok gigip gelicem turkiyeye insallah :)
saltanat benimkide karnimdan cikicak diye korkuyorum vuruyo karnim iniyo kalkiyo bazen bir yere toplaniyo tuhaf oluyo karnim :)
saadetcim seni cok iyi anliyorum ya! ben de annemi gormeyeli 1 bucuk yil oldu. benim doguma da gelemeyecek. dogumdan 1 ay sonra falan ancak gelebilir. o zamana kadar kaynanam yanimda olacak. Kaynanam cok iyi biri ama yine de kimse oz annen gibi olamiyor ki degil mi? hemde boyle anlarda annenin yaninda olmasi cok guzel ve cok onemli bisey aslinda.. gecen kocama kustum agladim, dogumdan sonra kalkamazsam sen de senin, annen de bana bakmayacak olucem yalniz.o yuzden annemi cagircam, bi tek annem bana bakcak diye.. gercekten kimse annen gibi olmuyor yaa
benim listeyle 117 ye düştü canım kendim diyet yapınca 193 çıkmıştı o yüzden liste dışına pek çıkamıyorum liste sayesinde düşürebildik yoksa inüsilin kullanacaktım süt yoğurt ekmek hep diyet kullanıyorum
Sağlıklı olsunlarda tepinsinler tekme sayıları bu zamanlarda çok önemli Benimde öyle oluyor bazen acaba doğumumu başlatacak diye ödüm patlıyor ama çok şükür kıpırkıpırlar maşallah ne güzelYerleri dar geliyor yavrucukların artık
benımkisi pek aşırı hAREKETLER YAPMIYOR...
arada yamuluy okADAR....güzel ama inip çıkıyor karnım...öyle acıtması tekmesi yok kibar uslu kızım diyorumkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?