2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

saltanat benimkide karnimdan cikicak diye korkuyorum vuruyo karnim iniyo kalkiyo bazen bir yere toplaniyo tuhaf oluyo karnim :)

Canım benim hoşgeldin opuyorumnanaktanYokluğun aranmazmı? kaydirigubbakcemile5Herşeyini tamamlamışsın Pelincim hayırlı olsun Bişeycik kaçırmadın kuzum.. Züleyhadan haberin var Diğer hepimizin sancı ve kasılmaları arttı her an doğuranlar olabilir

benim sıpamda öyle teyzesi neden bilmiyorum ama zıpır zıpır durmuyo haa abuarada benimki çiçekçi kız şarkısını duymasın çıldırıyo valla başka şarkıya geçince duruyo onu açınca tekrar zıpır zıpır oluyo

evt canım çok haklısın....ne arrar bunda iş disiplini sagısı falan.bende anladım zaten kazık yiyincekaydirigubbakcemile3
aynen dediğini yapıcamklava:

ya kızlar benim kızım hep kibar kibar hareket ediyor dışardan pek belli olmuyor babasına bile gösteremiyorum:sinifsinif:

ben simdilik kendim halen yapabiliyorum zaten biride gelse ben yaparim duramam ama tabi yapamasam alirim simdilik zaman geciriyorum bana iyi geliyo hareket etmek birde burdaki evelr tuk evi gibi degil hali falan bir tane yani cok sade her odada hali yok perdeler hazir eprde falan temizligide zor olmuyor dun eismle yaptik esim ufak hali var onu cirptim cok kizdi elleme sakin yapma su isid edi o banyoyu temizlerken yine cirpmaya basladim senin elini tutsam ayagin durmuyo diyo bana :)

saadetcim seni cok iyi anliyorum ya! ben de annemi gormeyeli 1 bucuk yil oldu. benim doguma da gelemeyecek. dogumdan 1 ay sonra falan ancak gelebilir. o zamana kadar kaynanam yanimda olacak. Kaynanam cok iyi biri ama yine de kimse oz annen gibi olamiyor ki degil mi? hemde boyle anlarda annenin yaninda olmasi cok guzel ve cok onemli bisey aslinda.. gecen kocama kustum agladim, dogumdan sonra kalkamazsam sen de senin, annen de bana bakmayacak olucem yalniz.o yuzden annemi cagircam, bi tek annem bana bakcak diye.. gercekten kimse annen gibi olmuyor yaa

saltanat benimkide karnimdan cikicak diye korkuyorum vuruyo karnim iniyo kalkiyo bazen bir yere toplaniyo tuhaf oluyo karnim :)

Sağlıklı olsunlarda tepinsinler tekme sayıları bu zamanlarda çok önemli Benimde öyle oluyor bazen acaba doğumumu başlatacak diye ödüm patlıyor ama çok şükür kıpırkıpırlar maşallah ne güzel Yerleri dar geliyor yavrucukların artık

benımkisi pek aşırı hAREKETLER YAPMIYOR...
arada yamuluy okADAR....güzel ama inip çıkıyor karnım...öyle acıtması tekmesi yok kibar uslu kızım diyorumkaydirigubbakcemile3

kaynana melekd ahi olsa annen gibi olmuyo saltanat gecen ahstane cantami gosterdim pedimi gostermedim dun beni odaya cekip kizim ped koy dedi kadin yardimci olmaya calisiyo ama anne baska bende 1 sene oldu gormeyeli bebekten sorna ben gidicem simdi gel diyemem annem genc ama bel fitigi var surekli sikayet eder vizesi basvursa zaten 1 ay gelicek gidicek havalimani desen 11 saat kadin olur birde annem rahatina cok duskundur yatagindan baska hic bir yerde heleki babamsiz uyuyamaz asiri duskundur babamda calisiyo malum bide maddi tarafi var gelip gitmenin istanbul ankara degilki her zaman gel git ben gidicem bebekten sonra artik insanin annesi baska bazen bende dunsuyorum kanser falan olsam kim bakicak bana yine annem yani isnan eti agir olur derlermis koca falan bakmaz adama yillarca iyide baksa kotude baksa insanin annesi bakar esime dedim zaten dogumda bir sey gelirse basima turkiyeye godner beni dedim burda gomulmek istemem..

Benimde 178 çıkmıştı 116 düştü en son ölçtürdüğümde 107 oldu bakalım haftaya tekrar ölçülür sanırım o zaman ne çıkacak hayırlısıyla akannehirSağlıklı gelsinler de ..

hehe :)) ben biraz sakinlesmesi icin kendim ninni soyliyorum cak uslu sakin dinliyor ve ben soylemeyi durdurunca tekrar basliyor ziplamaya ayy demek sizin de bebekleriniz yaramaz. yoksa ben artik dusunmeye baslamistim, bi rahatsizligi mi var diye.. bazen beni icimde cimcikliyormus gibi gelyo. acityo ya insallah bir an once gunlerini tamamlar ve sag saglim kucagimiza gelir de kendilerini cimcikleriz :dance:

Özgecim valla çok özledim burayı, muhabbetleri ama işte artık önceliklerimiz farklı sanırım
facedeki oyunu bile oynamadım yani
aman dikkat edin yahu, nie acele ediyor bu minişler böyle???biz eylül anneleriyiz, hatırlatın onlara
şaka bir yana acaip sıcak, dün bakırköye gittik eşimle manyaklar gibi, ölüyordum, nefes alamadım, artık ev hapsi verdim kendime, klimayı açıyorum, oohh püfür püfür..tavsiye ederim....

evet ama ben de ne kadar acisa da cok seviniyorum. sadece bazen bu kadar niye tepinyo bisey mi rahatsiz edyo diye endiseleniyorum

merhaba arkadaslarrr

ıyı gordum sızlerı

temızlıge bayan alaln arkadaslar yarım gunde hangı ıslerı yapıyolar mesela bende alcam artık, gercı yenı boya oldu evım doguma dogru alıyım dıyorum, camları yerlerı sılsın yeter oglene kadar bıtırebılırmı bıldıgımız 3+1 evım

kızlar benimde bugünlerde nefes darlığım başladı bazen hiç nefes alamıyor gibi oluyorum bu yüzden dekalbim hızlı çarpıyor bayılacak gibi oluyorum sizinde aranızda böyle olan varmı çok zor birşeymiş nefes alamamak 18 günmüm kaldı hayırlısıyla geçseydi mafoldumben

benımkisi pek aşırı hAREKETLER YAPMIYOR...
arada yamuluy okADAR....güzel ama inip çıkıyor karnım...öyle acıtması tekmesi yok kibar uslu kızım diyorumkaydirigubbakcemile3

kizlar genelde daha mi kibar oluyor? benimkisi annesine hic acimiyor ya.. bazen idrar bile kaciryorum hareketinden. ohaoldumsmile orda yatmaktan cok siklyor galiba ama masallah demek lazim. acitsin annesini ama kendisi saglikli olsun :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…