2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ctesi ağda yaptırdım ama öldüm öldüm dirildim.İlkkez yapıldığında bile bukadar canım yanmamıştı. Bu hamilelik olayı onuda etkiliyormuş. Ağladım resmen acıdan.İşimiz çok zor.

saltanatcım ordada saçmalamışlar yani biyandan kaka yapıp biryandan bebekmi doğacak))))
bence sen kendin yap zaten daha güzel kendinin yapması..ben popomu kimseye açamam yani:)kendim yaparım daha iyi

evet, kaka yapmicam diye dogru duzgun ikinamazsin ki zaten. duydugumda sok oldum zaten :1shok:

komşuma 50 den geldi okadar zaman benim sayemde iş buldu birsürü ama bana gelmedi uyuz 50 ye anlaşmıştık oysa naapcam şimdi

benimki 80 e geliodu 2 ayda bir ancak, cam koltuk silmeye, sızlanıodu kirlenio her ay al die, her ay alıyım 70 e gel dedim, zaten agırlaştım gerekiodu ayda bir.. tamam dedi sonra giderken 70 verdim yüzünü buruşturdu söylene söylene gitti.. e yarım saat önce sen kabul ettin.. sinir etti değiştiriyorum.. başkasına 100 veririm artık ona 80 vermem..

mopshy sen hamilelik bitince bul birini verme su akdina daha fazla para yani hani tamam ekmek parasi icin is sonucta falan ama insan yedigi ekmegede saygili olur biraz is disilini diyede bir sey var haketmiyor demkki kazandigini bide san ayak yapiyo yok sen hamilesin diye hemen bul birini soylemede sak ortada birak o sana yapti simdi onun sirasi :)

klmasm canim cok sagol moral icin bende hafta sonu kaidnalri inceledim burda %90 kadinin bebegi var ya herkeste ama naisl dogrmuslar kizlar goruyorum 17 aysdinda falan bebek arabasi elelridne diyorumki bunalr dogurursa herhalde bende doguruum bir sekilde allah hepimize yaridme tsin ne diyim ya

saltanat lavman falan ogreniyimde olmazsa esimin abalsi anlatir nasil yapicagimi kaidn ehmsire kendim yapiyim zaten utaniyorum korkuyorum kendim yapabilirsem sancim basladimi yapar giderim tabi zamanim olursa :)

Selam kızlar :):):)
Bayadır yoktum, belki farkedenleriniz olmuştur mirmirmirmir
Anacığım geldi izmirden bebiciğimin tüm eksiklerini, dolabını, çantalarını herşeyi tamamladık, valla o olmasa ne yaparmışım bilmiyorum...
geçmişi okuyamadım tabi, mümkün değil çünkü 2 hafta oluyor nerdeyse, önemli bişeyler kaçırdıysam hbr edin bana.
Züleyhayı öğrendim Faceden, Allah analı bablı büyütsün, sağlıklı, sıhhatli olsun inşallah, yeni bir hbr varmı ondan?

ay sinirim bozuldu kaynanam yapamıo kolu bacaa tutumuo annem desen malum biliosunuz annemi dün bizden gittiler saat kaça kadar eşim evi toparladı off naapcam bilemedim

kofte harcim bitmis turk marketine gidiyim benimkdie evdeyken alisveris yapiyim yol uzun 2 saat falan ama ne yapiyim ya bulgur falan buluyorum turk malzemeleri gidiyim aliyim bu gun :)

benim eşim sağolsun kızlar evi camı hepsini banden güzel temizliyor zaten kadn gelse aptığınıda beğenmezsempatiksalakcinni

Benimki de aynı kuzum hayırlı sağlıklı küveze girmeden yavrularımıza bir kavuşsaydık 117 iyi kuzum ama ben yumurta yiyorum..Tam diyet listem yok Çok aşırı yüksek değil sadece dr.un dediklerini uyguluyorum..

evet canım.birini bulayım sallıcam zaten...
bide ona dedim doğumdan sonra tam gün alıcam falan kandırdım onu)))
şimdi hiç iş yapamıyoru bi atlatayım şu günleri...zaten ayda 1 kez bana yetiyordu normalde......
aman bi alemler vallaaaa...

benim kızın hareketleri yoğulaştı artık daha bi hareketli ayakları çalışıo ama nedenini bilmiom bazen karnım salanıo

benim listeyle 117 ye düştü canım kendim diyet yapınca 193 çıkmıştı o yüzden liste dışına pek çıkamıyorum liste sayesinde düşürebildik yoksa inüsilin kullanacaktım süt yoğurt ekmek hep diyet kullanıyorum

keske benimde annem yanimda olsaydi yardim ederdi bilgi verirdi simdi her seyi tek basima yapmaya calisiyorum kaynanam yardim ediyo ama anne gibi olmazki valla kizlar cok sanslisiniz anneniz yaninizda ben karar veridm ama ikinciyi yaparsam hamileyken turkiyeye gelicem bir akc anneme naz yapicam sonra donucem :) istanbulda olsaydim hemen siede doenrdim eski isime annem bakardi simdi yok oyle bir sansim malum esim turkce ogrensinde daha cok gigip gelicem turkiyeye insallah :)

ay sinirim bozuldu kaynanam yapamıo kolu bacaa tutumuo annem desen malum biliosunuz annemi dün bizden gittiler saat kaça kadar eşim evi toparladı off naapcam bilemedim

Canım valla Allah yardımcın olsun 80 TL olsa al bari napacağız başka çaren yokki akannehir

iyi yaparsin o seni ansil parmaginda oynatiyo soz gelimi ksuura bakma sende ona yap yani insan diyorki tamam ekmek parasi zor bir is ama yani sen hamilesin diye sana oncelik aniyorum mantigida onun zaten ekmegine saygisi yok anlamina gelir bulbirini gonder gitsin ne cekicen nazini o senin nazini ceksin kim kolay para kazaniyoki :)

kizlar bebekleriniz ne kadar hareketli? benimkisi gece gunduz demiyor.. 3 kiloya yaklasti, karnimda cok buyuk degil aslinda cok hareket edecek alani olmamasi gerek ama gece gunduz kipir kipir.. bazen oyle dans edyo ki karnim sekilden sekile giryo disardan bakinca sanki deprem oluyormus gibi gorunyo.bide cok ta acityo ben resmen bagiryorum acidan aa karnim yirtilacak diye :CüvCüv: sizde de oyle mi?

şeker pembcım ver 80i yaptır sakın kendini yorma şu dönemde mecburuz yani..kızından daha önemli değil ya 3 kuruş için düşünme....
nasılsa şurda yaptıracağımız verceğimiz şu dönemde canım..sonra kendinde yaparsın zaten......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…