saltanatcım ordada saçmalamışlar yani biyandan kaka yapıp biryandan bebekmi doğacak))))
bence sen kendin yap zaten daha güzel kendinin yapması..ben popomu kimseye açamam yani:)kendim yaparım daha iyi
sorma doğsun artık teyzesi kızlar sizinkilerinde hareketleri arttımı
komşuma 50 den geldi okadar zaman benim sayemde iş buldu birsürü ama bana gelmedi uyuz 50 ye anlaşmıştık oysa naapcam şimdi
ay aynene benimkisi gibi...önceleri 25 den geliyordu yarım gün ben buna 3 kapı daha buldum sonra beni satışa getirdi ay salak kafam kimseye söylemeseydim şimdi negüzel devam ederdi...aaa iş bulunca mırın kırın zam yaptık olan bana oldu salağım ben yaaa...
bende mecbur veriyorum şu günlerimi atlatınca ben ona para mara vermem böyle her hafta zaten
bide ben hamileyim diye bana bu şansı tanıyormuş gerizekalııı......düşün yani böyle bunlar iyilik yapmaya gelmez.
sendemi diyettesin canım 117 enson tokluk şekerim açlık 98 çıktı diyet doğuma kadar :2:buna şükür yumurtayıda çok severm diyet sayesinde kilo almıyorum ama meleğim 2 hafta öne geçmiş sanırım bu diyet ona yarıyor şekerden kilo almıyordur inş. bazen çok korkuyorum
mopshy sen hamilelik bitince bul birini verme su akdina daha fazla para yani hani tamam ekmek parasi icin is sonucta falan ama insan yedigi ekmegede saygili olur biraz is disilini diyede bir sey var haketmiyor demkki kazandigini bide san ayak yapiyo yok sen hamilesin diye hemen bul birini soylemede sak ortada birak o sana yapti simdi onun sirasi :)
Benimki de aynı kuzum hayırlı sağlıklı küveze girmeden yavrularımıza bir kavuşsaydık 117 iyi kuzum ama ben yumurta yiyorum..Tam diyet listem yok Çok aşırı yüksek değil sadece dr.un dediklerini uyguluyorum..
Selam kızlar :):):)
Bayadır yoktum, belki farkedenleriniz olmuştur mirmirmirmir
Anacığım geldi izmirden bebiciğimin tüm eksiklerini, dolabını, çantalarını herşeyi tamamladık, valla o olmasa ne yaparmışım bilmiyorum...
geçmişi okuyamadım tabi, mümkün değil çünkü 2 hafta oluyor nerdeyse, önemli bişeyler kaçırdıysam hbr edin bana.
Züleyhayı öğrendim Faceden, Allah analı bablı büyütsün, sağlıklı, sıhhatli olsun inşallah, yeni bir hbr varmı ondan?
ay sinirim bozuldu kaynanam yapamıo kolu bacaa tutumuo annem desen malum biliosunuz annemi dün bizden gittiler saat kaça kadar eşim evi toparladı off naapcam bilemedim
evet canım.birini bulayım sallıcam zaten...
bide ona dedim doğumdan sonra tam gün alıcam falan kandırdım onu)))
şimdi hiç iş yapamıyoru bi atlatayım şu günleri...zaten ayda 1 kez bana yetiyordu normalde......
aman bi alemler vallaaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?