2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar herkes iyidir inş. acaba karnımızın büyümesi doğuma kadar devam edecek mi yoksa belli bir haftadan sonra büyüme duruyor mu bunu merak ettim..

kızlar ben kendimi garip hissediyorum
göğüslerim acayip acıyor
başım dönüyor
midem bulanıyor
alt karnım hafif hafi ağrıyor
bebek şekil mi değiştiriyor acaba?
magnezyum içtim hemen

yok ya yetişiyor yani...
hergeldiğinde bi silip süpürüyo toz alıyo....neticede bi oda tozlu birisi temiz olmaz.zaten toz taşınır oraya anlamı yok...
onun dışındada bi geldiğinde cam siler bi geldiğinde mutfak dolabı...
mesela bana bu geldiğinde vitrini tv ünitin iç çekmecelerin içini ve kileri boşalttırıp sildiricem....
öyle öyle dönüşümlü bi işler yapıyor yetiştirebildiği kadar....ama süpür sil toz al banyo yıka kesin yapılıyor yani...bide balkon..hadi balkonu yapmasın gerekiyosa bi su dökülür yani kolay...ben dedim yetiştiremiyosan balkonları bırak gerekiyosa dedim....

ya arkadaşlar çok moralim bozuk.ellerim uyuşuyor.tırnaklarım mosmor olmuş.kontrolüm yarın.ne yapacağımı bilemedim.neden oluyoki kızımda çok kıpırdamıyor.çok endişelendim.mafoldumben

canım uyuşma normalmiş b12 vitamin eksikliğinden oluyormuş..son haftalara dogru bebegin hareketleride yavaşlıyormuş..sen hemen doktorunla görüş canım önlemini al

temizlikçi karılar kocalarımızdan çok kazanıyor :)))

lavmanı sancı başladığında yapınca dahada artıyor sancı (
birde kabızlık sorunu kızlar (( doğumdan sonrada devam edecek çok dikkat edin o zamanda çok zorlanırsınız tedbirli olun

anneciklerin çoğu burada :))

Konuyu Toplam 24 Kullanıcı okuyor. (20 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir)
nevin_, saltanat, heroine, ysm_ysm, isetberry, klmasm, iipekk, bozo85, Mojesve, saadet81, makcakara, Mopsy, artemisiaa, Ceylan, gamze_kelebek, badeze, melos97, gulbe_seker, şeker pembe, mihri01

kizlar benimde bazens anci vuruyo kasikalrima birde ben su bitmesi diye bir sey varmis ondan cok korkuyorum naisl birseyki nasil belirti veriyo su su bitmesi bazen benden su gibi akinti geliyo suyummu bitiyo acaba diyorum :)

bende de oyle akintilar oluyor ama o suyunun gitmesi degildir ya insallah. cunku oyle akintilardan sonra doktora gittim hersey normaldi.. su kolay kolay bitmemesi lazim ya genelde 40li haftalari gectikten sonra cocuk gelmiyorsa suyun eskirmesi, bitmesi gibi olaylar oluyor galiba anladigim kadaryla.. okudugum kadariyla akintinin ve suyun gelmesi cok farkliymis. endiselenmeye gerek yok suyun gelirse hemen anlasilir diyorlar.

dr.un cebi yok.yarın hastanedeymiş dr.ellerim bikaçgündür uyuşuyor.sabahtan beride karıncalama vardı.şimdi baktım tırnaklarım morarmış.off.dün bebeğim inanılmaz hareketliydi bugün hiç yok.sağlık ocağınamı gitsem başka dr.a mı yarını mı bekleyim yoksa.bilmiyorumkismile

kizlar benimde bazens anci vuruyo kasikalrima birde ben su bitmesi diye bir sey varmis ondan cok korkuyorum naisl birseyki nasil belirti veriyo su su bitmesi bazen benden su gibi akinti geliyo suyummu bitiyo acaba diyorum :)

bende cok korkuyorum.devamlı iç çamaşırıma bakıyorum bazen benden de geliyor..doktoruma sordum gecen gittiğimde su azalması olursa bebek fazla hareket etmez anlarsın dedi..fazlada bişey demedi soru işareti kaldı aklımda

canım aynen benım de öyle oluyor sıcaklarında büyük etkisi var gece hiç uyuyamadım bende

ya arkadaşlar çok moralim bozuk.ellerim uyuşuyor.tırnaklarım mosmor olmuş.kontrolüm yarın.ne yapacağımı bilemedim.neden oluyoki kızımda çok kıpırdamıyor.çok endişelendim.mafoldumben

canım uyuşma bazen bendede oluyor ama morarma bir kere duşdan sonra avuç içimde olmuştu o da soguk sudan oldu diye tahmin ediyorum ama sen bir doktoruna danış canım ... inş bir problem yoktur

canım onların hiç birisini bende almadım daha ama emzik ve biberon dogumdan sonra almayı düşünüyorum ıslak mendil uni baby yenidoğan alıcam şampuan vs. sebamed en iyisi diye duydum

saltanat senin ne zaman dogumun tam olarak canim bana ozelden facebook adresini atman mumkunmu dogumdan sorna kart gondermek istiyorum sence mahsuru yoksa yani internet ortami bana daha sanal geliyo cokta sevmiyorum keske hepinize yakin olsam gormeye gelsem ne guzle olurdu ya cok istiyorum ama malum uzaktayim

Ulkufuk, makcakara sağolun kızlar, hemen not ediyorum...biberonları cam alın demeye başladı heryer, tvde de izledim geçen gün. emzik vermeyi de düşünmüyorum ama yinede olsun bi tane...
buarada alanlarınız mutlaka olmuştur ama ben de söyliyim emzirme atleti aldım kızlar süper bişey, emzirme sütyeninden daha işlevsel, tavsiye ederim, sütyene gerek kalmıyor ayrıca...

canım o zaman sağlık ocağına git kalp atışını dinlersin en azından panik yapma canım haberını beklıyoruz

canim bende iki hafta once gittim doktora gerci ben hep iyiyim diyorum ama yani ufak seyelride soylesem hamilelik bu olucak tabi olduren sancim agrim yok demekki iyimi bakti bebege gayet iyi dedi olsa soylerdi herhalde sorun sadece benim batmam var onu sordum bebek buyuyo normal bu sorunalr dedi dun gece cok canim yandi hastaneyemi gitsemd edim yani yakin bize sonra deidmki bakicak eve git dicek aman yat gecer ins dedim sende merake tme sorun olsa zater doktor soyler herhalde bazne ben kuruntu yapiyorum kendi kendime :)

artemisia birde alt açma örtüleri var canbebenin çok güzel onlardan al tavsiye derim çok kullanışlı ve kullan at çok rahat çok amaçlı
can bebe bebek bakım örtüsü diye geçer
ilk günler en çok o lazım olacak çünkü altını açınca hakim olmak zor oluyor bebeğe heryere yapıyolar)))))

saadet öyle valla düzenli gündelik gidenler 90na gidiyo burada hesaplayınca bayağı bi alıyolar :))

hayatimda hic atlet giymedim corapta surekli ayagimdan cocuk gibi cikarir cikarir sokarim allahtan don giyiyorum onuda giymesem yanmistim :):) annem hep kizardi usutsem atlet giymezsin corap giymezsin zirt pirt hasta olursun derdi :)

nevin saka yapmiyorum kadin 6 senede falan iki daire aldi cimri bir seydi zaten istanbulda bagdat caddeisne falan gundelige gidiyodu ama her gun kadin kendini asmisti resmen bide onalr kiyafet falan veriyodu sanatcialrin evine falan gidiyodu onalrida yetisen kizlari vardi sakliyodu eve yemek falan getiriyodu kadin 2 daire aldi :):) valla ben universiteden sorna ilk aldigim maasa bakinca halamin kizida istanbul universiesi siyasal bilgielr mezunu ayrica ingiltere manchester ekonomi bitirdi kiz hala is bulamiyo birlikte kizla acaba yanlis ismi sectik diye dusunmustuk kara kara

hayatimda hic atlet giymedim corapta surekli ayagimdan cocuk gibi cikarir cikarir sokarim allahtan don giyiyorum onuda giymesem yanmistim :):) annem hep kizardi usutsem atlet giymezsin corap giymezsin zirt pirt hasta olursun derdi :)

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…