mopsycım gecen apartmanı sılen bayana sordumda bı calar sılınır dedı:S yuh dedım ıcımden oglene kadar camlarmı sılıncek sadece ben yaparken heosını bıtırıım, balkon boydan boya nce uzun bızım ve caların 4 tanesı balkondanda kolayca sılınıyor bı salon bı yatak odası camım var gerıde onlarda kolay yanı en fazla sursunde 2 saat sursun, tamam emek kıymetlı ama parayıda suan toplamıyoruz yanı
ya arkadaşlar çok moralim bozuk.ellerim uyuşuyor.tırnaklarım mosmor olmuş.kontrolüm yarın.ne yapacağımı bilemedim.neden oluyoki kızımda çok kıpırdamıyor.çok endişelendim.mafoldumben
kizlar benimde bazens anci vuruyo kasikalrima birde ben su bitmesi diye bir sey varmis ondan cok korkuyorum naisl birseyki nasil belirti veriyo su su bitmesi bazen benden su gibi akinti geliyo suyummu bitiyo acaba diyorum :)
canım hemen doktorla irtibata geç ...bi tuhaflık var yani ellerin neden morrardı ki .dolaşım bozukluğu falan var sanırım....
benimde ellerim 2-3 günür hafif şişiyor bazen uyuşuyor sonra geçiyor..bunun normal olduğunu duymuştum ..ama morarma falan demişsin yani doktorla konuş...
bide 32. haftamda benim bebeğimde hiç kıpırdamıyordu belki o haftalarda biraz azalıyordur kıpırdaması..şimdi kıpırdıypor düzenli..çok şükür..bazı haftalar değişebiliyor hareketler
kizlar benimde bazens anci vuruyo kasikalrima birde ben su bitmesi diye bir sey varmis ondan cok korkuyorum naisl birseyki nasil belirti veriyo su su bitmesi bazen benden su gibi akinti geliyo suyummu bitiyo acaba diyorum :)
kızlar benimde bugünlerde nefes darlığım başladı bazen hiç nefes alamıyor gibi oluyorum bu yüzden dekalbim hızlı çarpıyor bayılacak gibi oluyorum sizinde aranızda böyle olan varmı çok zor birşeymiş nefes alamamak 18 günmüm kaldı hayırlısıyla geçseydi mafoldumben
ya arkadaşlar çok moralim bozuk.ellerim uyuşuyor.tırnaklarım mosmor olmuş.kontrolüm yarın.ne yapacağımı bilemedim.neden oluyoki kızımda çok kıpırdamıyor.çok endişelendim.mafoldumben
Kızlar 4-5 eksiğim kaldı, pek acelem yok araştırma yapıyorum şuan, akıl vede fikir istiyorum lütfeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnn
biberon, emzik, tırnak makası, saç fırçası, ateş ölçer, şampuandır , yağıdır, popo silmesidir neler aldınız yada alacaksınız ??
markaları da söylerseniz çok sevinirimmm
canım uyuşma normalmiş b12 vitamin eksikliğinden oluyormuş..son haftalara dogru bebegin hareketleride yavaşlıyormuş..sen hemen doktorunla görüş canım önlemini al
dr.un cebi yok.yarın hastanedeymiş dr.ellerim bikaçgündür uyuşuyor.sabahtan beride karıncalama vardı.şimdi baktım tırnaklarım morarmış.off.dün bebeğim inanılmaz hareketliydi bugün hiç yok.sağlık ocağınamı gitsem başka dr.a mı yarını mı bekleyim yoksa.bilmiyorumkismile
bende cok korkuyorum.devamlı iç çamaşırıma bakıyorum bazen benden de geliyor..doktoruma sordum gecen gittiğimde su azalması olursa bebek fazla hareket etmez anlarsın dedi..fazlada bişey demedi soru işareti kaldı aklımda
Ulkufuk, makcakara sağolun kızlar, hemen not ediyorum...biberonları cam alın demeye başladı heryer, tvde de izledim geçen gün. emzik vermeyi de düşünmüyorum ama yinede olsun bi tane...
buarada alanlarınız mutlaka olmuştur ama ben de söyliyim emzirme atleti aldım kızlar süper bişey, emzirme sütyeninden daha işlevsel, tavsiye ederim, sütyene gerek kalmıyor ayrıca...
artemisia birde alt açma örtüleri var canbebenin çok güzel onlardan al tavsiye derim çok kullanışlı ve kullan at çok rahat çok amaçlı
can bebe bebek bakım örtüsü diye geçer
saadet öyle valla düzenli gündelik gidenler 90na gidiyo burada hesaplayınca bayağı bi alıyolar :))
hayatimda hic atlet giymedim corapta surekli ayagimdan cocuk gibi cikarir cikarir sokarim allahtan don giyiyorum onuda giymesem yanmistim :):)annem hep kizardi usutsem atlet giymezsin corap giymezsin zirt pirt hasta olursun derdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?