eşimle tartıştım canım 3 gündür konuşmuyorum sinirimden öyle oturuyorum ses duymak istemıyorum .. bunalımamı girdim yoksa ya mafoldumben
kim bakacak doğum sonrası senin cimcimelere gamze , anneanne falan mı ilgilenecek, bakıcı mı ?
ayyy senin heyecanın 2 kat, biz 1 bebiş beklerken, sen 2 bekliyorsun. çok şirin, çok ayrıcalıklı ve çok zahmetli bir durum. cimcime kızlar yolda :)
tatlım tlf sormuştum geçen ay
sezeryan+özel oda+2gece kalıyorsun+çocuk dr toplamda 600 milyon
normal doğumda 550 milyon
eğer dr nu dışardan getirirsen tabi dr ayrı para verirsin ama ben hastanenin dr gidecem Suphi beye çok iyi bi dr muş üstelik metroparkın kurucularından
haziranda bizim komşu doğum yaptı yeni doğan ünitesi çok iyi dedi
3 tane anestezi uzmanı varmış 3 de birbirinden iyiymiş
bende bi kere nts ye bağlamdım o yüzden odada kaldım odaları tertemiz
ayrıca istersen oranın anlaşmalı doğum fotoğrafçısıda var ben kısmetse fotoğraf çektirmeyi düşünüyorum doğum fotoğrafçısının ücretide 350 tl
hı bu arada bugün erkenden çarşıdaydım kompedana girdim geceliğimi ve sabahlığımı aldım
hemde gecelik 20tl sabahlıkta 24tl bilgin olsun canım
canım zaten ona ayrı bir takılıyorum ve sinirleniyorum cok mecbur gitmek zorundasın bari gönlümü alda git dimi bu ne sorumsuzluk.. yukarda kayınvalidemler oturuyor onlara güvenıyor birazda beyfendi
tatlım tlf sormuştum geçen ay
sezeryan+özel oda+2gece kalıyorsun+çocuk dr toplamda 600 milyon
normal doğumda 550 milyon
eğer dr nu dışardan getirirsen tabi dr ayrı para verirsin ama ben hastanenin dr gidecem Suphi beye çok iyi bi dr muş üstelik metroparkın kurucularından
haziranda bizim komşu doğum yaptı yeni doğan ünitesi çok iyi dedi
3 tane anestezi uzmanı varmış 3 de birbirinden iyiymiş
bende bi kere nts ye bağlamdım o yüzden odada kaldım odaları tertemiz
ayrıca istersen oranın anlaşmalı doğum fotoğrafçısıda var ben kısmetse fotoğraf çektirmeyi düşünüyorum doğum fotoğrafçısının ücretide 350 tl
hı bu arada bugün erkenden çarşıdaydım kompedana girdim geceliğimi ve sabahlığımı aldım
hemde gecelik 20tl sabahlıkta 24tl bilgin olsun canım
canım annemle kayın validem var onlar bakıcak bebeklere evede bi tane yemek fln yapıcak temizlik yapıcak birilerini bulacam hergün yemeğimi temizliğimi yapsın annemlere yapdım etsin diye bakalım evde oturmak psikolojimi bozuyo bana göre değil evde oturmak:):):)
cnm ben de adanadayım metropark ii bi hastane zaten metro- metropark- ortadoğu dışında gidilecek aadm gibi bi hastane yok suphi bey de ii bi dr hem de çok eski deneyimli bi dr
bu arada aldığın geceliğin ve sabahlığın fotosunu koyabilirmisin merak ettm:):) ben 1 tane aldım 1 tane daha almak istiyorum :):):)
e bu ücretler çok iyi nerede doğum yapıcaksın ki ben üniversite hast.yapcam o bile 1.100 tabi dr öğr.görevlisi daha özel odayı falan konuşmadık bakalım hayırlısı:teytey:
canım bu yazdıklarım Adana metropark hastanesinin fiyatları gayette nezih ve nerdeyse 5 yıldızlı otel gibi tertemiz geçen komşumuz doğum yaptı hiç ssk olayına girmedi üstelik epidüralli sezeryan oldu aynı zamanda VIP odada kaldı oda 1 küsür vermiş hastaneye yanlız dr dışardan getirdi kendisi çokta memnun allah nasip ederse bende orda yapmayı düşünüyorum.
ne güzel benim hastanem epidural normal doğuma 800 istiyor özel oda felan varmı bilmiyorum inş. memnun kalırım eyvahedigeldismile
canım bu yazdıklarım Adana metropark hastanesinin fiyatları gayette nezih ve nerdeyse 5 yıldızlı otel gibi tertemiz geçen komşumuz doğum yaptı hiç ssk olayına girmedi üstelik epidüralli sezeryan oldu aynı zamanda VIP odada kaldı oda 1 küsür vermiş hastaneye yanlız dr dışardan getirdi kendisi çokta memnun allah nasip ederse bende orda yapmayı düşünüyorum.
ay valla çok güzelmişl burda öyle hastane yok bende mecburen ünversite hast.gidiyorum oradada doğum sonrası erkekleri almıyolarmış odalara ziyeret saati dışında e benim eşimden başka kalıcak refakatçim yok ki:umursamaz:bskslım özel oda falan olursa belki eşimi alırlar yoksa yalnızım galiba:sinifsinif: birde dr 1100 alıcak bakalım hast.masraf çıkaracak mı bende epidural sezeryan istiyorum sizin ne güzel öyle avantajlarınız var herkese hayırlı doğumlar olsun inş.
canim arkadasim cok tesekkur ederim yazdik lar icin,sanirsam hormonsal:=((artik dayanamyiorum hamileligimle herseyi yasadim:=( neyse bunada sukur ama bazen patliyorum ,,kismetcigim ne oldu sana canim bende yeni geldimm kahvalti yaptim bu hormonalr boyle degisiyo psikolojimiz hemen cik bir disari hava al iyi gelir bende daraliyorum bazen bu arada benim esimde evde bu gun resmi tatil cork a gidicez turk marketine yo uzun uyurum gece boyu uyumadim zaten sancimdan skain sikma canini sne en neseli eylul anneleridnendin ne oldu sana cani arkadasim ..
kismetcim ne oldu sana! lutfen moralini bozma. ama eminim bu gecici bi durumdur . cunku seni cok iyimser ve neseli biri olarak biliyorum. insallah morelin duzelmis olarak geri donersin bize! opuyorum canim olumunekankayizsmile[/QUOT
saltanat canim cok tsk ederim guzel sozlerin icin,bende opuyorum seni
evet birazick daha iyiyim ama baya agladim ya iyi ki agladim yoksa daha kotu olurdum:=))
yusem canim aynen bence 2gun yorgunluk birden hamlandim ustunede yalnizlik coktu birden agliyasim geldi hic birsey yokken,Kısmet Geçmiş olsun...dün havuzda yoruldun heralde...Dikkat et kendine
hazirliklar yapilmis ellrine saglik gule gule gule kullan,
hayirli olsun canim guel gule kullan,Biz bugün klima aldık taktırıyoruz. Bi heves bekliyorum, akşama gelicek:lepi:
umarim yolculugun ve hafta sonun guzel gecti,
hemen uzulme evlilik yil donumu icin kesin enistemiz hediyesini almistir hemen evham yapma,
nice guzel yilllaraa.s.
eşimle tartıştım canım 3 gündür konuşmuyorum sinirimden öyle oturuyorum ses duymak istemıyorum .. bunalımamı girdim yoksa ya mafoldumben
ysm_ysm canim ahh o hemen hemen herkezde olmaya basladi aman kussekte kirilsakta yine olan bize oluyor eninde sonunda barisiyoruz
bosver uzme kendini bebegeni dusun
hep kendimize yapiyoruz aglasakta kussekte sinirlensekte oyle yada boyle evlilik iste devam ediyoruz neticede onlarla olmuyor onlarsiz hic olmuyorkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?