2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eşimle tartıştım canım 3 gündür konuşmuyorum sinirimden öyle oturuyorum ses duymak istemıyorum .. bunalımamı girdim yoksa ya mafoldumben

canım bende bu aralar çok tartışıyorum hormonlarımızdan dolayı iyicene duygusallaştık sessızlıkte mutluysan bıraz öyle kal ama uzulme olumunekankayizsmile

canım annemle kayın validem var onlar bakıcak bebeklere evede bi tane yemek fln yapıcak temizlik yapıcak birilerini bulacam hergün yemeğimi temizliğimi yapsın annemlere yapdım etsin diye bakalım evde oturmak psikolojimi bozuyo bana göre değil evde oturmak:):):)

cnm ben de adanadayım metropark ii bi hastane zaten metro- metropark- ortadoğu dışında gidilecek aadm gibi bi hastane yok suphi bey de ii bi dr hem de çok eski deneyimli bi dr
bu arada aldığın geceliğin ve sabahlığın fotosunu koyabilirmisin merak ettm:):) ben 1 tane aldım 1 tane daha almak istiyorum :):):)

canım zaten ona ayrı bir takılıyorum ve sinirleniyorum cok mecbur gitmek zorundasın bari gönlümü alda git dimi bu ne sorumsuzluk.. yukarda kayınvalidemler oturuyor onlara güvenıyor birazda beyfendi

ay valla bence haklısın tatlım ne olursa olsun sonuçta hamilelik hormonlar,sıcak,doğum,bebek sağlıklı olucak mı ve daha binlercesiakannehir zaten insan psikolojik olarak çok hassas oluyor e birazda düşünmek insaflı omak lazım herkes tartışıyo ama gelip gönlünü almalıydı gitmeden hatta bence gitmemeliydi:umursamaz: ama madem mecbur senide giderken mutlu etmeliydi bizim dertlerimiz zaten bize yetiyo ama sen yinede takmamaya çalış sonuçta bebişinde etkilenir :ecrin_bebek:sonra nasılsa barışırsınız bu günlerde mazide kalır inş.opuyorumnanaktan

e bu ücretler çok iyi nerede doğum yapıcaksın ki ben üniversite hast.yapcam o bile 1.100 tabi dr öğr.görevlisi daha özel odayı falan konuşmadık bakalım hayırlısı:teytey:

canım bende Suphi beyin çok iyi bi dr olduğunu duydum
tatlım geceliğin fotosunu koymayı çok isterdim ama ne yazıkki tlf hafıza kartımıdır artık nasıl bi zama zingoysa malesef bende yok ben çarşıdaki hani şu kardeşler simitçisinin yanındaki konpedandan aldım
gecelik krem rengi kolsuz önünde hafif bi dantel var önden 3 tane falan düğmesi var penye gayet sade yanlız sabahlıkla gecelik takım değil ama sanki takım olsa bu kadar olur sabahlıkta krem rengi kolları hafif ispanyol ve kollarında güpür var yanlız çok sıcak tatlım ya sabah çok erken saatte git yada akşam üstü keşke resmini koyabilseydim tüh

e bu ücretler çok iyi nerede doğum yapıcaksın ki ben üniversite hast.yapcam o bile 1.100 tabi dr öğr.görevlisi daha özel odayı falan konuşmadık bakalım hayırlısı:teytey:

canım bu yazdıklarım Adana metropark hastanesinin fiyatları gayette nezih ve nerdeyse 5 yıldızlı otel gibi tertemiz geçen komşumuz doğum yaptı hiç ssk olayına girmedi üstelik epidüralli sezeryan oldu aynı zamanda VIP odada kaldı oda 1 küsür vermiş hastaneye yanlız dr dışardan getirdi kendisi çokta memnun allah nasip ederse bende orda yapmayı düşünüyorum.

ne güzel benim hastanem epidural normal doğuma 800 istiyor özel oda felan varmı bilmiyorum inş. memnun kalırım eyvahedigeldismile

kızlar doğum düşünmek bile istemiyorum o an gelince düşünürüm şimdiden sitrese girmek istemiyorum ohaoldumsmile

ay valla çok güzelmişl burda öyle hastane yok bende mecburen ünversite hast.gidiyorum oradada doğum sonrası erkekleri almıyolarmış odalara ziyeret saati dışında e benim eşimden başka kalıcak refakatçim yok ki:umursamaz:bskslım özel oda falan olursa belki eşimi alırlar yoksa yalnızım galiba:sinifsinif: birde dr 1100 alıcak bakalım hast.masraf çıkaracak mı bende epidural sezeryan istiyorum sizin ne güzel öyle avantajlarınız var herkese hayırlı doğumlar olsun inş.

Canım özel oda olunca eşini mutlaka alılar yanına yani almaları lazım
sen sadece dr 1.100 veriyorsun o baya tuzluymuş
dediğim gibi ssk olursa bizimki 600 tl
Allahtan bu konuda şanslıyım
bende tüm hamilelere hayırlı doğumlar diliyorum

slm kızlar yine konu doğum sanırım en şanslılarıınızdan biri benim normal doğum 150 tl sezeryan 550 tl gittiğim hastanede herşeyi içinde özel tek kişilik odalarda kalıosun refakatçi sorunuda yok bi gece rahatsızlandıımda geçenlerde tam 5 kişi kaldık abarttık ama gecenin yarısı arkadaşımla kardeşide geldi yanıma duyunca hastanede olduumu ayy kızım sağlıkla gelsinde korkmuyom doğumdan

canim arkadasim cok tesekkur ederim yazdik lar icin,sanirsam hormonsal:=((artik dayanamyiorum hamileligimle herseyi yasadim:=( neyse bunada sukur ama bazen patliyorum ,,
canim bende camasir suyu olmadan sanki evim temiz deilmis gii geliyor,aman ha dikkat et canim,,

kizlar kimsecikler yokmu ya:=))
neyse bende kacayim kendinize iyi bakin,TESEKKUR EDERIM PSIKOLOJIK DESTEK OLAN ARKADASLARIMA;
sevgilerimle esen kalin kizlar,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…