2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arada bir içmekten bişiolmaz iç boşwer ay ne kötüyüm ya arada içmekten bişi çıkmaz diom bende arada bi kçamak yapıom ama bi bardak yada yarım bardak

ne olsun şeker pembe ağırlaştım artık hiç halim yok
şimdi de acayip başım dönüyor
bugün çok karnım ağırdı
kabızdım meğersem ondan ağırmış baya bi korktum
sen nasılsın

am an dikkat et bozocum zor vall ben artık kızıma gel kızım gel anneye diyorum ayy bir baş ağrısı peyda oldu bende dana gibi uyudum bugün

şeker pembe şu avatarını değiştirsen artık.gülen bir bebek daha iyi değil mi.birde onun alnındaki ne öyle?

şeker pembe nasılsın?
göremedim seni kaç gündür. bir şey mi oldu diye merak ettim hatta medilife ı aradım.
hehe meğerse netin bozukmuş :)

ciddimisin n dedin merak ettim şimdi yok neitm bozuluo arada giremiom nete oyüsden kısçeme gel gel diom artık:) sen nasılsın tatlım

ciddimisin n dedin merak ettim şimdi yok neitm bozuluo arada giremiom nete oyüsden kısçeme gel gel diom artık:) sen nasılsın tatlım

bir arkadaşım var ulaşamıyorum. acaba doğum mu yaptı dedim.
isim ne dedi
tebessüm biber dedim
yok dedi böyle bir doğum kaydı didi
aman dedim iyi bari.
azcık daha büyüsün minişi:CüvCüv:

ben de iyiyim nolsun. bugün karnıma market arabası çarptı çok korktum hemen selda hnmı aradım. bişi olmaz falan dedi. hareketlerini takip et kanama var mı falan dedi.
bişey yok çok şükür.
ama çoook korktum.
kızlar çok dikkat edin siz de dışarda kalabalıkta falan

normal istiyorum tabi ama benim tosun kocakafa
sezeryana yönlendirecekler gibi geliyor.
sende durum ne?

geçmiş olsun aak
bişey olmaz, amniyon sıvısı hava yastığı vazifesi görüyormuş darbelere karşı, tabi ufak darbelere..
dikkat etmeliyiz...

inşallah canım
hayırlısı olsun sağlıkla gelsin.
kaaç kg oldu minnoş?
ne zaman gelecek gibi?

2.500 gr 47 cmdicuma günü bilmiom nezaman gelcek ama artık gelsin yeter az önce eşimin kuzeniyle konuştuk onunkide 37 haftalık doğmuş ayyy kuzum sağlıkla gelsin biran önce özlemle bekliom valla cuma günün belli olcak nezaman gelceği

geçmiş olsun aak
bişey olmaz, amniyon sıvısı hava yastığı vazifesi görüyormuş darbelere karşı, tabi ufak darbelere..
dikkat etmeliyiz...

arada epitel doku, rahim duvarı amniyon sıvısı vs bir sürü katman var korur dedi dr.
allah korusun ama trafik kazası gibi bir durum olması lazım zarar görmesi için dedi.
ama eve kendimi dar attım.

benim de canım çok fena tatlı bişler istiyo. gidiyim ayarlıyım bari
neyse hepinize sağlıklı günler.
siz de dikkat edin çok
görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…