melek canım hayırlı olsun serin serin oturursun ne güzel ...bende midemi bozmuşum kızlar mutfagı temızlıycektım temızleyemedım tuvaletten cıkamıyorum eşimlede konusmuyorum 3 gundur iyice bunaldım
afiyet olsun bende acıktım annemlere gidecem orada yiyeceğizkızlar mrb bende yemeğimi fırına koydum kocişim geldiğinde sıcak sıcak yerizzz acıktımda zaten kurt gibi oldumm:):):)
canım benım cok sagolasın ne kadar ıncesın
hemen gelıyorumkocamda ne yerse yesın :)))
kızlar mrb bende yemeğimi fırına koydum kocişim geldiğinde sıcak sıcak yerizzz acıktımda zaten kurt gibi oldumm:):):)
canım aynı dert bendede var büyüyen beşik yaptırdık ama odada istediğim gibi olmadı eşimin bekarken kullandığı yatakla dolap var beşikte yatağın boyunda olunca aralarında yarım metre mesafe bile kalmadı şimdi mecbur camın önüne alıdırıcam yatağı bide yüzlerini kaplatmam lazım kahverengiler beşikte beyaz cok iş var cok neden son zamanda bıraktık ya hastane cantamda hazır değil daha eksikliklerim var patlıycam
3 gündür eşimle konuşmuyorum yazmışsın, eşin uzakta mı, yoksa lohusalık dönemi kaprisi mi :)
çalışmayan arkadaşlar lütfen bunun kıymetini bilin. ben 7de işten çıkıp 8 gibi evde oluyorum. yemek o saatten sonra hazırlayıp yiyoruz. 2 günlük yemek yapmaya çalışıyorum genelde, en azından 1 gün sadece ısıtmak olsun diye. bütün gün evde olmak bence çok büyük avantaj, bunun değerini bilin.
yazık kız kıyabilcenmi adamına
oda gelsin adamları salona atarız bizde rahatça içerde bebek muhabbeti yaparız hahaha
çalışmayan arkadaşlar lütfen bunun kıymetini bilin. ben 7de işten çıkıp 8 gibi evde oluyorum. yemek o saatten sonra hazırlayıp yiyoruz. 2 günlük yemek yapmaya çalışıyorum genelde, en azından 1 gün sadece ısıtmak olsun diye. bütün gün evde olmak bence çok büyük avantaj, bunun değerini bilin.
bugun gozume kımse gorunmuyor zelcancım kıyarım tabı nıye kıymayım :))
geleyım canım cok ıhtıyacım var azıcık rahatlamaya
uzakta değil canım ya tartıştık ne o benımle konuşuyo ne de ben onunla gerçi dün gönlümü almayı denedi ama ben cok kırıldım yüz vermedim bugunde hiç aramadı alsanaalsanasmile
canım en büyük desteği onlardan gördüğümüz için 3 gün konuşmasak ben kafayı yerim :)
belli ki çok kırılmışsın. ama unutma bizler biraz hassasız, bende bazen ufak şeyleri çok büyüttüğümü görüyorum. sonra üzülüyorum, ona da haksızlık yapıyorum diye. gidip kedi gibi sırnaşıyorum, küs kalmak beni çok huzursuz ediyor.
umarım eşinle en kısa zamanda barışırsınız, gönlünü almayı becerir umarım .
allah yardım etsin canım zor hamileyken işe gidip birde yemekle uğraşmak izne ne zaman ayrılıyorsun?
bugun gozume kımse gorunmuyor zelcancım kıyarım tabı nıye kıymayım :))
geleyım canım cok ıhtıyacım var azıcık rahatlamaya
cnm ben bugün girdim nts'ye
önceden de girmiştim 15dk sürmüstü bugünkü 35dk sürdü. baya bekledim. kızım cok hareketli oldugu için kalp atıslarını takip etmekte zorlandım. kasılmalarımda var. 2 hafta sonta tekrar gidecem. aslında benimle aynı zamanda olanlar haftada 1 gitmeye basladı benim doktorum niye böyle bisey yaptı anlamadım
Ben de sen gibiyim, sırnaşık kediyim. Küs kalamıyorum. Böyle bi dönemde dediğin gibi en büyük desteğimiz onlar, karşılıklı bişeyleri görmezden gelmeli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?