2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
melek canım hayırlı olsun serin serin oturursun ne güzel ...bende midemi bozmuşum kızlar mutfagı temızlıycektım temızleyemedım tuvaletten cıkamıyorum eşimlede konusmuyorum 3 gundur iyice bunaldım

3 gündür eşimle konuşmuyorum yazmışsın, eşin uzakta mı, yoksa lohusalık dönemi kaprisi mi :)

kızlar mrb bende yemeğimi fırına koydum kocişim geldiğinde sıcak sıcak yerizzz acıktımda zaten kurt gibi oldumm:):):)

çalışmayan arkadaşlar lütfen bunun kıymetini bilin. ben 7de işten çıkıp 8 gibi evde oluyorum. yemek o saatten sonra hazırlayıp yiyoruz. 2 günlük yemek yapmaya çalışıyorum genelde, en azından 1 gün sadece ısıtmak olsun diye. bütün gün evde olmak bence çok büyük avantaj, bunun değerini bilin.

ayy aynısı ıste o cekyatta esımın bekarlıgından kalma gucum yetse kaldırıp atcam camdan o kadar sınırlıyım, yenıde bı yandan bır gelen olunca hazır yatakda oluyor ısımede yarıyor ıkı arada bı deredeyım yıne, bende oyle kızıyorum kendıme eksıklerı bıraktım sona 6 aylıkken ufak tefek alsa koysaydım hıc kafam yorulmıycaktı sımdı bı lıste yapıyorum ooo kocaman oda lazımdı buda lazımdı ta ben bunalıyorum kendı basıma cıkamıyorum artık dısarı bı hafta sonları kalıyor oda sıcaktan yıne cıkamıyorum ordan burdan halletmeye calısııyorum, ezıyet ettım kendıme son zamanlarda ne geregı vardı zamanında al koydsana herseyınımafoldumben

3 gündür eşimle konuşmuyorum yazmışsın, eşin uzakta mı, yoksa lohusalık dönemi kaprisi mi :)

uzakta değil canım ya tartıştık ne o benımle konuşuyo ne de ben onunla gerçi dün gönlümü almayı denedi ama ben cok kırıldım yüz vermedim bugunde hiç aramadı alsanaalsanasmile

canım sende buyur gel :)
evet normalde bile çalışırken yemek işi çok zor oluyordu
hamileyken aklıma bile getirmek istemiyorum
Allah yardımcınız olsun

yazık kız kıyabilcenmi adamına
oda gelsin adamları salona atarız bizde rahatça içerde bebek muhabbeti yaparız hahaha

bugun gozume kımse gorunmuyor zelcancım kıyarım tabı nıye kıymayım :))
geleyım canım cok ıhtıyacım var azıcık rahatlamaya

allah yardım etsin canım zor hamileyken işe gidip birde yemekle uğraşmak izne ne zaman ayrılıyorsun?

haha o kadar diyorsun yani
gel canım hem stres atarsın
bide üstüne keyif sütü içeriz hahah malum kahve 'yasak' ohhhh hahahaha

uzakta değil canım ya tartıştık ne o benımle konuşuyo ne de ben onunla gerçi dün gönlümü almayı denedi ama ben cok kırıldım yüz vermedim bugunde hiç aramadı alsanaalsanasmile

canım en büyük desteği onlardan gördüğümüz için 3 gün konuşmasak ben kafayı yerim :)
belli ki çok kırılmışsın. ama unutma bizler biraz hassasız, bende bazen ufak şeyleri çok büyüttüğümü görüyorum. sonra üzülüyorum, ona da haksızlık yapıyorum diye. gidip kedi gibi sırnaşıyorum, küs kalmak beni çok huzursuz ediyor.
umarım eşinle en kısa zamanda barışırsınız, gönlünü almayı becerir umarım .

Ya bana da acaip sinir geliyor, hormonlardan sanırım. Benim de eşyalarım sığmıyor. Bizim ev 160 m'. Sizlerin kaç??

Ben de sen gibiyim, sırnaşık kediyim. Küs kalamıyorum. Böyle bi dönemde dediğin gibi en büyük desteğimiz onlar, karşılıklı bişeyleri görmezden gelmeli...

seni çoookkk ii anlıyabiliorum ben de çalışırken aynı dertleri yaşıodum akşam 9-10 adan önce yemek masasına oturamıoduk ya da dışarıda yiyoduk evde olmak bu yönden çok ii :) ama benimde sürem az kaldı doğumdan sonra teklrar iş hayatına dönmeyi planlıyorum:):):)

İpeğim rahatlamak isteyince ılık bi duş al, elini karnına koy kızınla konuş. Eşine de ılımlı yaklaş. Adamları bu dönemlerde bizim de anlamamız lazım. Onların karnı çıkmadı ama düzenleri değişti haliyle,

ben henüz girmedim nst ye.en son geçtiğimiz perşeme gittik doktora.10 gün sonraya çağırdı.o zaman girecekmişim.ondan sonraki haftada ise çatı muayenesi yapacakmış.

Ben de sen gibiyim, sırnaşık kediyim. Küs kalamıyorum. Böyle bi dönemde dediğin gibi en büyük desteğimiz onlar, karşılıklı bişeyleri görmezden gelmeli...

evet melekçim, aynen öyle. ben eşime diyorum ki, sana güvenmesem, bana yardım edeceğini bilmesem bu çocuğu doğurmaya cesaret edemezdim.
bunu annemlerin yanında da 1-2 kez söyledim, çok onore oldu, çok hoşuna gitti. normalde şımartmam :) ama bu dönemde en büyük destekçimiz oldukları için biraz şımartmakta zarar görmüyorum. tabi fazlası zarar :) dozu iyi ayarlamalı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…