2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

valla canım aslında bende kafayı yemek üzereyim suratım 5 karış televizyon acık değil evde ses seda yok öyle oturuyorum zaten hastada oldum ... ağır konuştu bana cok zoruma gitti birde benım gönlümü almadan bursaya arkadasının düğününe gitti nasıl içi rahat etti anlamadım gece evde tek başıma kaldım arayıp sormadı bile eklendikçe ekleniyor bakalım sonuç ne olacak

Ya bana da acaip sinir geliyor, hormonlardan sanırım. Benim de eşyalarım sığmıyor. Bizim ev 160 m'. Sizlerin kaç??

bizim de eşya çok oldugu için bebişe oda yapamadık.
beşik aldık odamıza koyucaz.
bir süre böyle idare edicez artık.
buna da şükür. ya hiçbişey alamıyor olsaydık?
allahıma şükürler olsun hevesimiz içimizde kalmadan alabiliyoruz bişeyler...
rabbim sağ salim kucagımıza da almayı, beşiklerinde de uyumayı nasip etsin inşallah...

kim bakacak doğum sonrası senin cimcimelere gamze , anneanne falan mı ilgilenecek, bakıcı mı ?
ayyy senin heyecanın 2 kat, biz 1 bebiş beklerken, sen 2 bekliyorsun. çok şirin, çok ayrıcalıklı ve çok zahmetli bir durum. cimcime kızlar yolda :)

benim de bebek odamda bi tane cekyat var, görüntüyü bozuyo kalabalık duruyo ama yatılı misafirim sık oldugu için çıkaramıyorum.. napalım sığdığı kadar.. tıkış tıkış oldu

ysm sana neoldu canım ben kaçırdım galiba kusura bakma...
neden heryer kapalı sessiz sedasız oturuyorsun ...

umarım yarın barıştığınızı yazarsın , sende çok düşünmemeye çalış, başka şeylerle oyalanmaya çalış istersen, çünkü düşündükçe kendini sanırım daha fazla sinirlendiriyorsundur. ben kurdukça kafamda daha da agresif olurum. o nedenle ya başka şeyle oyalanır yada barışırım :)

ysm sana neoldu canım ben kaçırdım galiba kusura bakma...
neden heryer kapalı sessiz sedasız oturuyorsun ...

eşimle tartıştım canım 3 gündür konuşmuyorum sinirimden öyle oturuyorum ses duymak istemıyorum .. bunalımamı girdim yoksa ya mafoldumben

bence sen hasta oluşunu kullan, ağrım sızım var diye de yalancıktan ağla :)

valla canım zaten siz olmasanız evde tek başıma iyice kafayı yerdim sizinle konuşarak rahatlıyorum bende kafamda cok kurarım

ah melegım melek gıbı konustun canım benım ya
anlayısı ben beklıyorum nıyeyse hormonlar tavan yaptı artık ondanmıdır bılmıyorum
herseye kızasın sınırlenesım gelıyor aslında sessız sakın bı kızcagızdım ben :))

zelcanncım bursalıymıssın esımde bursalı gecen hafta ordaydık bılsem gelırdım karsılıklı sut ıcerdık:))

bence sen hasta oluşunu kullan, ağrım sızım var diye de yalancıktan ağla :)

kaydirigubbakcemile3 ay canım ben öyle sorunları halletmeden barışamıyorum unutamıyorum işte huyum kurusun illa diycem 'sen bana bunu dedin şöyle yaptın böyle yaptın' yoksa hayatta barışmam

zaten herşeyi sonraya bıraktırdı onun stresi beni maffediyor eksiklerim cok var cıkıp alıcak bu sıcakta halim yok ben şunu alalım dedikçe o tamam sonra alırız dedi şimdi alamıyorum

konuyu tam bilmiyorum... ortalığı kızıştırmak gibi olmasın ama okuyunca ben çok sinirlendimklava: bence seni bu halde bırakıp gitmemeliydi sonuçta ikinizinde bebeği düğün çok mu önemli hemde kırgın kırgın gitmiş hele bide gece evde yalnız kaldım dediğinde çıldırdım insanın iyi acır yahu ya acil bişey olsa diye düşünürÇok üzgünüm çoook bana ne oluyosa ama çok kızdım ya kendime yapılmış gibi:umursamaz:

inşallah halledersiniz, uzun sürmez, keyfin de yerine gelir canım.. alışveriş konusunda da bi gün denk getirip çıkar halledersiniz merak etme.. insanın aklına takılıp kalıo rahatsız edio ama bikaç saatlik iş aslında..

canım zaten ona ayrı bir takılıyorum ve sinirleniyorum cok mecbur gitmek zorundasın bari gönlümü alda git dimi bu ne sorumsuzluk.. yukarda kayınvalidemler oturuyor onlara güvenıyor birazda beyfendi

Burcu tekrar gittiğinde SSK doğum fiyatlarını öğrenirmisin?

tatlım tlf sormuştum geçen ay
sezeryan+özel oda+2gece kalıyorsun+çocuk dr toplamda 600 milyon
normal doğumda 550 milyon
eğer dr nu dışardan getirirsen tabi dr ayrı para verirsin ama ben hastanenin dr gidecem Suphi beye çok iyi bi dr muş üstelik metroparkın kurucularından
haziranda bizim komşu doğum yaptı yeni doğan ünitesi çok iyi dedi
3 tane anestezi uzmanı varmış 3 de birbirinden iyiymiş
bende bi kere nts ye bağlamdım o yüzden odada kaldım odaları tertemiz
ayrıca istersen oranın anlaşmalı doğum fotoğrafçısıda var ben kısmetse fotoğraf çektirmeyi düşünüyorum doğum fotoğrafçısının ücretide 350 tl
hı bu arada bugün erkenden çarşıdaydım kompedana girdim geceliğimi ve sabahlığımı aldım
hemde gecelik 20tl sabahlıkta 24tl bilgin olsun canım

canım cumartesi gününü beklemem lazım ona uyması için umarım en kısa zamanda hallederim yoksa bu stres ve sıkıntı benı maffedicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…