canım en büyük desteği onlardan gördüğümüz için 3 gün konuşmasak ben kafayı yerim :)
belli ki çok kırılmışsın. ama unutma bizler biraz hassasız, bende bazen ufak şeyleri çok büyüttüğümü görüyorum. sonra üzülüyorum, ona da haksızlık yapıyorum diye. gidip kedi gibi sırnaşıyorum, küs kalmak beni çok huzursuz ediyor.
umarım eşinle en kısa zamanda barışırsınız, gönlünü almayı becerir umarım .
Ya bana da acaip sinir geliyor, hormonlardan sanırım. Benim de eşyalarım sığmıyor. Bizim ev 160 m'. Sizlerin kaç??
seni çoookkk ii anlıyabiliorum ben de çalışırken aynı dertleri yaşıodum akşam 9-10 adan önce yemek masasına oturamıoduk ya da dışarıda yiyodukevde olmak bu yönden çok ii :) ama benimde sürem az kaldı doğumdan sonra teklrar iş hayatına dönmeyi planlıyorum:):):)
valla canım aslında bende kafayı yemek üzereyim suratım 5 karış televizyon acık değil evde ses seda yok öyle oturuyorum zaten hastada oldum ... ağır konuştu bana cok zoruma gitti birde benım gönlümü almadan bursaya arkadasının düğününe gitti nasıl içi rahat etti anlamadım gece evde tek başıma kaldım arayıp sormadı bile eklendikçe ekleniyor bakalım sonuç ne olacak
ysm sana neoldu canım ben kaçırdım galiba kusura bakma...
neden heryer kapalı sessiz sedasız oturuyorsun ...
valla canım aslında bende kafayı yemek üzereyim suratım 5 karış televizyon acık değil evde ses seda yok öyle oturuyorum zaten hastada oldum ... ağır konuştu bana cok zoruma gitti birde benım gönlümü almadan bursaya arkadasının düğününe gitti nasıl içi rahat etti anlamadım gece evde tek başıma kaldım arayıp sormadı bile eklendikçe ekleniyor bakalım sonuç ne olacak
umarım yarın barıştığınızı yazarsın , sende çok düşünmemeye çalış, başka şeylerle oyalanmaya çalış istersen, çünkü düşündükçe kendini sanırım daha fazla sinirlendiriyorsundur. ben kurdukça kafamda daha da agresif olurum. o nedenle ya başka şeyle oyalanır yada barışırım :)
İpeğim rahatlamak isteyince ılık bi duş al, elini karnına koy kızınla konuş. Eşine de ılımlı yaklaş. Adamları bu dönemlerde bizim de anlamamız lazım. Onların karnı çıkmadı ama düzenleri değişti haliyle,
bence sen hasta oluşunu kullan, ağrım sızım var diye de yalancıktan ağla :)
neyse kızlar ben cıkıyorum biraz yatıyım belki iyi gelir mirmirmirmir
konuyu tam bilmiyorum... ortalığı kızıştırmak gibi olmasın ama okuyunca ben çok sinirlendimklava: bence seni bu halde bırakıp gitmemeliydi sonuçta ikinizinde bebeği düğün çok mu önemli hemde kırgın kırgın gitmiş hele bide gece evde yalnız kaldım dediğinde çıldırdım insanın iyi acır yahu ya acil bişey olsa diye düşünürÇok üzgünüm çoook bana ne oluyosa ama çok kızdım ya kendime yapılmış gibi:umursamaz:
Burcu tekrar gittiğinde SSK doğum fiyatlarını öğrenirmisin?
inşallah halledersiniz, uzun sürmez, keyfin de yerine gelir canım.. alışveriş konusunda da bi gün denk getirip çıkar halledersiniz merak etme.. insanın aklına takılıp kalıo rahatsız edio ama bikaç saatlik iş aslında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?