2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay lilayla aramızda 2 gun falan vardıdelikafadulden
kaç kg acaba rüzgar bebek...çok merak ettim keşke burayada bişeyler yazsaydı......normal doğummu oldu acaba sezeryanmı

ceylan gunaydin canim hosgeldiniz
ozur gormedim face le ugrasiyordum:=)) sifremi bulamiyorum 1yil evvel dondurmustum simdik lila icin acayim grieyim dedim sifre aklimda yok:=)
msn girdim goremedim yoksa ordan haber verecektim lila dogum yapmis die:=))

şokkk oldummm lila doğurmuşmuuuu :1shok:

lilacım hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle büyüsün rüzgar bebek

kızlar lila her hafta kontrole gidiyordu sıkı takipteydi, ne zaman doğurmuş ayyy gelebilsede anlatsa

Mopsy bende çok merak ediyorum Benimle de aramızda 2 gün var nasıl oldu nasıl gitti acayip merak eder oldum şimdi bi yazsaydı :)))

Lilacığım gözlerin aydın Allah analı babalı büyütsün valla bu gidişle hepimiz ağustos annesi olcaz galiba kızlar benimde bugün belimde ağrı var biri arkadan çivi çakıyor gibi ağrıyor acaba sıcaklardan mı bizim bebişler erken gelmeye başladı ya biraz daha dursunlar içeride ne kadar kalırsa o kadar kardır dimi

kizlar ben halen sok geciriyorum desem inanirmisniz?
saskinlik icindeyim insallah razgar i kuveze koymamistir,ar ama 35se bence yine iyi allahim ikisinede saglik versin:=))

cikolata canim vallahi ben sekerpembe ve nevin ile kendimden bekliyordum ama bizden erken davrandi lila:=))
saglikli olsunlarda varsin agustos anasi olalim:=))
ayy bende meraktayim kim acaba sirada:=))
yarin randevum var bakim ne olacak:=)))

ay inanmıyorum...lila doğummu yapmış..nasıl olmuş...şooookkkk oldum...hiç beklemiyordum liladan :)
Allahımmmmmm hayırlı uğurlu olsun..
şoktayım resmen :):)::)
çok merak ettim nasıl oldu ya :)

ngezen gunaydin canim
bel agrisi genelde yok yorulduysan oluyordur sicaktanda ola bile ihtimali var birde yatis seklinlede hemen panikleme normal,ben iki gun gezdim dun bedenim resmen oynamiyordu:=))

off kızlar nasıl doğurcaz yaaadelikafadulden
negüzel lilada kurtuldu .....
ben iyice bunalıma girdim .hiç doğurmak istemiyorum

cikolata canim vallahi ben sekerpembe ve nevin ile kendimden bekliyordum ama bizden erken davrandi lila:=))
saglikli olsunlarda varsin agustos anasi olalim:=))
ayy bende meraktayim kim acaba sirada:=))
yarin randevum var bakim ne olacak:=)))

ayyy çok heyecanlı günler bizleri bekliyor :) zaten çoğumuzda erken doğum riski var, veletler şafak felan dinlemeden çıkıyolar yola bayanssulusmile 35 haftada doğurduysa tedbiren küveze almış olabilirler, türkiyede 36 dan önce doğurunca alıyorlar, eğer ciğer geliştirici iğne olduysa veya ciğerlerinin gelişimi iyiyse küvezde fazla tutmamışlardır

ben cikyiorum kizlar kahvalti yapacam.:=)uyandim soyle bakayim dedim lilayi duyunca kaldim ama acliktan bayilicam

benim gözüm korktu, park yatağımızı geçen hafta aldık bu c.tesi gelecek kuralım bari :)) dolabınıda alayım, fazla eksiğimiz yok zaten, çantamız felan hazır, allahım zamanında doğum nasip etsin bana ve isteyenlere :)))

cikolata oylemi burasiyla farkliymis sasirdim:=)) ben ciger ignesi ikikez yedim erken dogacak diye ama kesin benim bu oglusum eylulde dogar.:=))eh dogdu dogacak derken daha dogmadi ya ondan diyorum:=))dr,gicik vermek icin dogsun istemiyorum :=)hastanede delik desik ettiler elleirmi ignelerden haftalarca yattim yataktan kalkmadim:=) ondan diyorum,
ALLAHIM HEPIMIZE SGALIKLI DOGUM VERSIN ERKEN DOGMUS ONEMI YOK

off kızlar nasıl doğurcaz yaaadelikafadulden
negüzel lilada kurtuldu .....
ben iyice bunalıma girdim .hiç doğurmak istemiyorum

ben tam tersi hemencik dogurmak istiyorum delikafadulden oglusumu gormek istiyorum bide su kilo alimlar, nefes darliklari cabuk bitsin istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…