2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gunaydin kizlar
nasilsiniz umarim hepiniz iyisinizdir soyle ufacik goz atayim gecmise geliyorum:=))
aramizda dogum yapan varmi:=))

kızlar show tv yi açın.gebelikle ilgili konu.
ayrıca doktor bursa medicalden...benim ilk gittiğim doktor ahmet bey:ecrin_bebek:

evet canım ben izliyorum malum artık benim doktorum
annemi bile aradım anne bak torununu bu dr. doğurtacak diye :)))))

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

duymadık en azından ben duymadım
hayırlı olsun
sen nerden biliyorsun biyere bişeyler yazmış mı ıkuyabilirmiyiz????????

ayyyyyyyyyyyy evet bende şimdi gördüm facede tüylerim diken diken olduuu:):):):) rüzgar bebek dünyaya hoşgelmişşş:):):):) lilacım hayırlı uğurlu olsunnnnn allahım analı babalı büyütsünn:):):)

gunaydın kızlar....
gunaydin canim..
selam kızlar :)
Lila doğurmuş duydunuzmu?? Rüzgar bebek aramıza katıldı :)
bilmiyorumkismilecanim gercekten inananamiyorum bizim lila cik dogum mu yapmis boshayallersmile masallah hayirli ugurlu olsun:ecrin_bebek: RUZGAR BEBE HOSGELMIS
LILA CANIM HAYIRLI UGURLU OLSUN ALLAHIM ANALI BABALI BUYUTMEYI NASIP EYLESIN;TEBRIK EDERIMa.s.

gunaydin ciko cugum nasilsin canim ,,

annemler bizde diye giremedim uzun süre
ben ilk doğum yapanı da kaçırmışım
başka kim doğurdu biz daha beşiği almadık haftasonu alıcaz daha....

canımmmm günaydın şekercimm.biz iyiyiz.siz nasılsınızz

canim bizde iyiyiz bugun cok sukur:=))
oglusumda tepikliyor yarinda randevum var:=))
ama inanki soklardayim lila cimiz dogurmus ruzgar bebek aramiza katildi ay masallahhh:=))
sira kimde acabakaydirigubbakcemile3
kizlar agustos anasi olacaz:=))opuyorumnanaktan

gunaydın kızlarr
lılamı dogurmus ama erken dogum ıhtımalı varmıydı lılanın
ayy heyecanlandım bırden
cok sevındım ya

ay facede okudum bende.negüzell..allah ömürler versin inşallah...
buraya bişi yazmadımı ??nasıl olmuş acabaaaa normami oldu ki

gunaydın kızlarr
lılamı dogurmus ama erken dogum ıhtımalı varmıydı lılanın
ayy heyecanlandım bırden
cok sevındım ya

bend eonu merak ediyorum erken doğum riskimi vardı hiç beklemiyordum şker pembe den haberler bekliyordum ama rüzagar hızlı davrandı

:teytey:Kızlar sanırım Rüzgarımız aramızda Hoşgeldin Bebeğimiz Oğluşumuz LiL@'mm Gelişmeleri bekliyoruz hepimiz Şoktayız Allah sağlıkla diğer yavrularımıza..:teytey:

gunaydin kizlar!! lilayi duyunca ben de sok oldum! erken dogum riski varmiydi?? bu gidisle gercekten Kismetin dedigi gibi eylul degil hepimiz agustos anneleri olucazz :smiley-cool:

:teytey:Kızlar sanırım Rüzgarımız aramızda Hoşgeldin Bebeğimiz Oğluşumuz LiL@'mm Gelişmeleri bekliyoruz hepimiz Şoktayız Allah sağlıkla diğer yavrularımıza..:teytey:

günaydın KIZLAR doğrumu lila doğurdumu inanamıyorum ALLAH analı babalı büyütsün hayırlı olsun inş. :teytey:

hesapladigima gore lilamiz 35ci haftada dogurmus.. insallah Ruzgarimiz kuvezde yatmamistir. ay cok heyecanlandim ya.. benim oglum da gelsin artk... :dance:

RÜZGAR bebek aramıza hoşgeldin ... çok sevindim sağlıklı sıhhatli olsun da ne güzel işte anneciğine kavuşmak için erkenden gelmiş..acayip heyecanlandım yaaaa..... sanki benim bebek hiç gelmeyecekmiş gibime geliyor hehe :))) bende hazır olsam artık ii olacak

ya kizlar kac saatir su face bok taki hesap imi acmaya calisiyorum ama ben sifremi unuttum giremiyorum:=(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…