2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyiyim melekcim sen nasılsın şafağın azaldı :))

madecim duruşma yollarında doğurcan en sonunda :) ne zmn çıkacaksın izne ?

çikom bugün çalışabilir raporu almaya gidicem sanırım ağustosun son haftasında ayrılıcam izne,bi türlü kafam basmıyo şu doğum iznine

günaydınnnnnn

kızlar benim dr. show tv de herşey sağlık için proğramında CANLI yayında !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

madecim bende 37 ye kadar çalışabilir raporu alıcam bu cumartesi, buralarda doğurmasak iyidir :))))

melekcim sen 32 de rapor aldnımı , 32 de çalışabilir alman lazım sonrada 37 de izne çıktığına dair alman lazım, senin eşinin yeriydi dimi?

çikom bugün çalışabilir raporu almaya gidicem sanırım ağustosun son haftasında ayrılıcam izne,bi türlü kafam basmıyo şu doğum iznine

ihmal etme rapor işlemini geç bile kalmışsın 4 gun...normalde 32+0 da alabiliyorsun...
malum erken doğum yaparsan kalan 1 ay yanıyor..hem ızın yok hem para yok.

iyiyiyim kızlar ne olsun zaman yaklaştıkça korkuyorum arkadaşla konuşuyoduk dogumdan sinirlerim bozuldu ağlamaya başladım. ne yapıcaz çok korkuyorum. melek sen daha rapor almadınmı?

selam kızlar :)
Lila doğurmuş duydunuzmu?? Rüzgar bebek aramıza katıldı :)

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

duymadık en azından ben duymadım
hayırlı olsun
sen nerden biliyorsun biyere bişeyler yazmış mı ıkuyabilirmiyiz????????

rüzgar bebek aramızda face de lila yazmış .... hoşgeldin rüzgar bebek hayırlı uğurlu olsun........ sağlıkla sıhatle büyü inşallah

kızlar doğurunca burdan da yazın benim gibi face-siz ler de haberdar olalım.....

Allah sağlıklı siyahtli büyütmeyi nasip etsinnnnnnnnn

valllahı heycanım 1 kat daha artıı liladan hiç beklemiyordum şeker pembeden 2. olur diyordum lila beni şaşaırttı aynı zamanda korkuttuu sanki heran doğuracak gibi hissetmeye başladım :)

kızlar show tv yi açın.gebelikle ilgili konu.
ayrıca doktor bursa medicalden...benim ilk gittiğim doktor ahmet bey:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…