evet heyecanlıydım cünkü daha erken oldugundan oglumun yölmesinden korkuyordum o an düşündügüm tek şey oglumdu igne yaparkende inanin hiç hissetmedim korkmayın yani ama sezeryandan sonra 6 gün felan dikişler acıyo hafif hafif okadar yani korkmayın ama size tavsiyem riskli bi durum yoksa normal dogum yapın herzeman daha saglıklı
evet heyecanlıydım cünkü daha erken oldugundan oglumun yölmesinden korkuyordum o an düşündügüm tek şey oglumdu igne yaparkende inanin hiç hissetmedim korkmayın yani ama sezeryandan sonra 6 gün felan dikişler acıyo hafif hafif okadar yani korkmayın ama size tavsiyem riskli bi durum yoksa normal dogum yapın herzeman daha saglıklı
kızlar oglumun resmini facebook ta yayınladım görmek isterseniz
seni niye sezeryana aldilar? normal dogum yapamazmiydin?
Canım benim gibi face si olmayanlar kuzucuğunu göremiyecek mi yani bilmiyorumkismile
İki dakikalığına eklesinede bizde görsek maşallah desek olmaz mı ????
ikimizde kızı soru yağmuruna tuttuk
biz iki korkak kaydirigubbakcemile3
benim ogluşumun kalbi durmak üzereydi cak acil aldılar sezeryana herşey 10 dk içinde oldu
valla siteye eklemeyi beceremiyorum
Kendi şokumu daha üzerimden atamadan bu olay beni çok şaşırttı.
Dün bizde doktordayıdk ve bana erken doğum yapabilirsin dedidelikafadulden
Üç hafta daha dayanırsa bi sorun olmaz dikkatli olmak lazım dedi.
Aaay dünden beridir bende değildim şimdi lilayı duyunca şok oldum resmen.
İnşallah zamanında gelir bebişlerimiz.
Galiba hepmiz ağustos annişleri olacağız yaaadelikafadulden
Angel53 tatlım hatırladın mı beni seninle bi ara konuşmuştuk burda
ben batumda oturuyordum ve dr bülent beye geliyordum
1 aydır Adanada ailemin yanındayım
hala doğru düzgün dr bulmuş değilim
bülent beyi çok arıyorum
nasıl gidiyor kontroller
evet canım hatırladım tabiki nasılsın iyimisin? ordamı dogurucaksın canım? kontroller iyi güzel gidiyo herşey yolunda şimdilik bulent bey çok iyi bir doktor onun gibisini bulmak zor .ne kadar kaldı ben korkuyorum heran dogabilir die günlerde yaklaştı off çok heycanlı beklemek
kızlar oglumun resmini facebook ta yayınladım görmek isterseniz
lilanın doğurduğu kesin mi kızlar ya, nereden öğrendiniz? arkadaş listenizde mi ekliydi facede?
inşallah herşey yolundadır, korkuyorum kendi adıma da ya bi 35 i geçsem hayırlısıyla
kendi face sayfasında yazmış canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?