2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet heyecanlıydım cünkü daha erken oldugundan oglumun yölmesinden korkuyordum o an düşündügüm tek şey oglumdu igne yaparkende inanin hiç hissetmedim korkmayın yani ama sezeryandan sonra 6 gün felan dikişler acıyo hafif hafif okadar yani korkmayın ama size tavsiyem riskli bi durum yoksa normal dogum yapın herzeman daha saglıklı

normal doğum sağlıklı ama ben yapamam
ben reglimde bile komalara giriyorum
ben kendimi biliyorum eyvahedigeldismile

seni niye sezeryana aldilar? normal dogum yapamazmiydin?

canım merhaba, bende bugün doktora gidicem... banada hep erken doğurucam gibi geliyo. benim bebeğim çok aşağıda yürütmüyo beni. hep 2 kalçama sancı yapıyo. yürürken sanki bacaklarımı çekiyolar. bide alt tarafım çok ağrıyo gerim gerim geriyolar sanki... senin şikayetlerin neydi neden erken olabilir dedi sana

evet canım hatırladım tabiki nasılsın iyimisin? ordamı dogurucaksın canım? kontroller iyi güzel gidiyo herşey yolunda şimdilik bulent bey çok iyi bir doktor onun gibisini bulmak zor .ne kadar kaldı ben korkuyorum heran dogabilir die günlerde yaklaştı off çok heycanlı beklemek

ayyy lila yı çok merak ediyorum
nasıl oldu acaba
hep normal doğum istiyordu ne yaptı acaba

saol canım çok iyiyim şimdilik herşey yolunda
doğumu burda yapacam çünkü batumda kimsem yok
aynı zamanda sınırdan geçmek falan bize resmen işgence oluyordu
ben 34+4 günlük hamileyim
en son haziranda bülent beye gittim
temmuzda ailemin yanına geldim hemen burda bi dr gittim ama çok memnun kalmadım
cuma başka dr gidecem.ama alışmışım ya bülent beye heralde kim olursa olsun beyenmiyecem.bide onun ki ayrıntılıydı burdakiler normal ultrason bi türlü alışamadım.sen en son ne yaptın kaç haftalıksın canım?

lilanın doğurduğu kesin mi kızlar ya, nereden öğrendiniz? arkadaş listenizde mi ekliydi facede?
inşallah herşey yolundadır, korkuyorum kendi adıma da ya bi 35 i geçsem hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…