2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kizlar biz geldik:=)) kimsecikler kalmamis

bozo nisasta ile yogurt ilkkez duydum birdahakine deneyim ama ben ishal oldumu direk kola iciyorum
hemen geciyor=))

nevin canim merhaba gorusemedik nasilsin cimcimem nasil=?

bozo sekeri m sakin korkma Allahin izniyle birseycikler olmaz canim:=))
insallah annende gelirse icinde rahatlar ama skain stress etme

kizlar bizim bir arkadasimiz vardi adi
CAY CAY haberi olan varmi:=))
hic gormuyorum yada denk gelmiyoruz aklima oda takildi:=)

slm kızlar bende 34 haftalık hamıleyım kısmetse eylulde dogum yapıcam epıdurallı normal dogum dusunuyorum aranızda yapan var mı

kızlar türk maxta çok güzel değişik tasarım beşik gösteriyolar hemen bakın bence ben bayıldım

slm kızlar bende 34 haftalık hamıleyım kısmetse eylulde dogum yapıcam epıdurallı normal dogum dusunuyorum aranızda yapan var mı

merhaba canim hosgeldin
masallah bende persembe 34olacam ins,
canim sezeryanla bir arkadasimiz yapmisti,
ikinci dogum yapan arkadasiminizin dogumunu ahlen sahsen bilmiyorum normal mi sezeryanmi oldu:=((
bende ilk dogumum normaldi ins buda normal olur,
ama benim kardesim sezeryan yapti belden asagiya uyustunu soyluyor sanirsam 10saate de aya kaldiriyorlar bruda 10gunde hastanede emcburi yatiriyorlar,sevgilerle,,

herkesten önce benim cadı kızım 23. haftada geliyordu :)) şimdi dikişler tutuyo en sona gelecek galba bu gidişle kısmetcim :))))

lİLAya çok sevındım ..inş. kenıde bebekte sağlıklıdır..
bu arada nasıl ne zaman yaptıda doğumu face de haber verdı...bılgısı olan varmı?
belkıde eşi falan yazmıştır.... buda bı ıhtımal tabıkı

ama çok değişik hissettım valla...çok ta sevındım... dun burda konuşurken doğum yaptı...bızde her an doğurabılırız ... :))

sanırım benım tercıh ettıgım dogum seklı pek yaygın degıl :S normalın sancıları cok fena oluyormus dayanırmıyım bılmıom ama hepımız hakkında hayırlısı az kaldı ıns. bebıslerı kucagımıza alınca bu gunlerı gulerek hatırlıcaz

ayse hosgeldin sekerim evet
ruzgarimiz aramiza katildi:teytey:lilacigim dogum yapmis
face ye yazmis ben gormedim sabah ogrendim:=)allah ikisinede saglik evrsin,
sok demi spriz bebekkkkk

hoşbuldum canım evet çok şaşırdım ben ya hiç beklemiyoduk liladan
Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşalllah
bende 3.doğuran olmaya adayım :)

kızlar kuzeninden sordum lilayı bunu yazdı:

gönülde çok iyi bebişte, rüzgarın biraz daha kilo alması lazım o yüzden şimdilik küvezde ama bu hafta çıkıcak oda, gönülün moralide sağlığıda iyi, zamansız oldu ama çok şükür ikiside çok sağlıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…