2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya ben cok kötü oldum lilanında dogum yaptıgını duyunca aglamaya basladım ya mafoldumben neden böyleyim ben

senin için neresi rahatsa orda dogur canım benim. bende 35 haftalıgım evt bulent bey in ultrasyonu ayrıntılı herşey ortada. herşeyin hayırlısı diyelim canım erken dogmasınlarda zamanında gelsinler

kızlar hepinize hayırlı doğumlar.benim doğum fotoğrafları çalışmasına ihtiyacım var. o yüzden istanbulda sezeryanla doğum yapacaklar varsa ücretsiz doğum fotoğrafınızı çekebilirim

ben varım canım
ınsallah Allahtan bısey olmazsa sezeryan olacagım
muhtemelelen medıcalpark goztepe
uygunsa sana goruseblırız ama henuz tarıh bellı degıl

Canım,işin tuahn tarafıda bu ya zaten benim öyle aman aman bi şikayim yoktu ki.
Sadece çatı kemiklerimin ağrıdığını söyledim okadar.
Bebek tam pozisyon almış her şeye hazırlıklı olmak lazım üç hafta daha dayanırsa problem olmaz falan dedi.
Birde bende myomda var onun etkisi var mı yok mu bilmiyorum.
Sanada çok geçmiş olsun canım inşallah zamanında ve sağlıklı kucağımıza alrıız yavrularımızı.

züleyhanın oğlunun fotosuna baktım ama ark. olmadığım için yorum yazamadım.
maaşallah. allah tez zamanda kavuştursun onları
yerim onu ben. ne kadar güçlü görünüyor

insan heyecanlanıyor ister istemez.
allahım ben de bir an önce almak istiyorum kucağıma
sağlıkla zamanında gelsi hepimizinki

amin, sağlıkla ve zamanında gelirler inş.
ben hiç hazır hissetmiyorum şuan kendimi zaten en küçüklerinizden biri de benim:ecrin_bebek:
eylülde gelsin inşaallah bebeğim..

banada doktor geçen hafta 3 hafta sonra her an dogum olabılır demişti kaldı 2 hafta of ya... ben bide 2 gündür ishal oldum kızlar nasıl gecer cokta terlıyorum

banada doktor geçen hafta 3 hafta sonra her an dogum olabılır demişti kaldı 2 hafta of ya... ben bide 2 gündür ishal oldum kızlar nasıl gecer cokta terlıyorum

yoğurda nişasta koy ye
yada kahve limon ye
muz ve şeftali ye
bol bol su iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…