saol canım çok iyiyim şimdilik herşey yolunda
doğumu burda yapacam çünkü batumda kimsem yok
aynı zamanda sınırdan geçmek falan bize resmen işgence oluyordu
ben 34+4 günlük hamileyim
en son haziranda bülent beye gittim
temmuzda ailemin yanına geldim hemen burda bi dr gittim ama çok memnun kalmadım
cuma başka dr gidecem.ama alışmışım ya bülent beye heralde kim olursa olsun beyenmiyecem.bide onun ki ayrıntılıydı burdakiler normal ultrason bi türlü alışamadım.sen en son ne yaptın kaç haftalıksın canım?
kızlar hepinize hayırlı doğumlar.benim doğum fotoğrafları çalışmasına ihtiyacım var. o yüzden istanbulda sezeryanla doğum yapacaklar varsa ücretsiz doğum fotoğrafınızı çekebilirim
kendi face sayfasında yazmış canım
hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün inş.
sevindim ama bir o kadar da korktum, inşaallah iyilerdir. faceye yazdığına göre herşey yolundadır bence...
hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün inş.
sevindim ama bir o kadar da korktum, inşaallah iyilerdir. faceye yazdığına göre herşey yolundadır bence...
canım merhaba, bende bugün doktora gidicem... banada hep erken doğurucam gibi geliyo. benim bebeğim çok aşağıda yürütmüyo beni. hep 2 kalçama sancı yapıyo. yürürken sanki bacaklarımı çekiyolar. bide alt tarafım çok ağrıyo gerim gerim geriyolar sanki... senin şikayetlerin neydi neden erken olabilir dedi sana
bozoyla aynı haftaları
insan heyecanlanıyor ister istemez.
allahım ben de bir an önce almak istiyorum kucağıma
sağlıkla zamanında gelsi hepimizinki
ayyy lila yı çok merak ediyorum
nasıl oldu acaba
hep normal doğum istiyordu ne yaptı acaba
ya ben cok korkuyorum :gitme:
banada doktor geçen hafta 3 hafta sonra her an dogum olabılır demişti kaldı 2 hafta of ya... ben bide 2 gündür ishal oldum kızlar nasıl gecer cokta terlıyorum
yoğurda nişasta koy ye
yada kahve limon ye
muz ve şeftali ye
bol bol su iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?