2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ışıkları söndürdü baktı ve hayır bebek 2200 değil !!!!!!!!!!!
bebeğin kilosu 1900 kızlar acilen ciğer geliştirici iğne yapın dedi.
üstelik sadece bacak boyu haftasıyla uyumlu sen adet tarihini doğru bildiğine eminmisin ???? dedi.
şok oldum.
tıp dosyanı görmek isterim dedi...
(eşim tıpa gitti dosyayı vermediler) ben ağlamaya başlayınca korkma korkma durum vahim değil ! 2 hafta geride olabilir ...

suyum gelmedi bu arada bu iyi haberdi belkide...
kızlar dedi bebeği annenin karnında tutabildiğimiz kadar tutacağız dedi.
ben ağlıyorum onlar serum takıyorlar yanımda kimse yok odada yalnızım...
kızlar morel vermeye çalışıyolar vs vs....

LİLA canım hepimiz kilitlendik gerisini bekliyourz ALLAH analı babalı sağlıcakla büyütsün kuzunu

Banane yaaa banane, ben nasıl doğurcam çok korkuyorum. Sen bana gaz ver en iyisi. Olmadı votka içip gideyim haaahhaaa

melek sen benim naisl korktugumu gayet iyi biliyorsun ama bu gun baktim benim gibi sinifta 35 kadin vardi esleri ile tum malzemelri aldik tek tek inceledik yani hemsire tek tek acikladi ne olucak ayrica 10 sene once bunalrin cogu yoktu kadinlar doguruyordu siz cok sanslisiniz su anda nerdeyse acisiz dogum tekniklerimiz var dedi tabiki sanci olucak aci olucak ama anlatilan kadar degil hemsire arkadaslariniz size hep kotu seyelri anlatiyor cunku iyi seyi anlatsa ne olucak hele o videolari sakin izleyip inanmayin reyting icin ozellikle sorunlu dogumalri sorunlu kaidnalric ekiyorlar hic biri gercegi yansitmiyor dedi..

lila sanci belden baslayip yukari cikip birden asagi vururmus dogrumu ?ilk 10 dakikada 1 dakika sorna 8 sonra 6 sonra 4 dakikaya iniyormus sancialr ayniz amanda hemsire 6 dakikaya inmeden hastaneye bosuna gelmeyin dedi ..

sonra hemşirem geldi nst ye baktı serumumu değiştirdi nolur üzülme vs vs şeyler söyledi.
(ben eşimi eve yollamıştım git sancım durdu açılmam durdu içerde yatarken rahat değilim aklım sende kalıyor sen eve git telefonlaşırız kimseyede haber verme milleti ayaklandırma dedim yolladım)

o arada birden benim ağzıma oksijen maskesi taktı nefes al nefes al tutma tutma diyor...
bir taraftan doktoruma telefon ediyor heyecanlı heyecanlı bişiyler söylüyor...
hocam 80-90 vs şeyler söylüyor..
arkadaşına çocuk doktorunu aratıyor aratıyor....
ben noluyo diyorum.
bişiy yok tatlım sen nefes al diyor...
baktım doktorum geldi...
hemen yatağıma oturdu kontorl etti nefes al nefes al dedi.ama nasıl güzel davranıyor sağolsun...
sonra suyumu patlattı şiş gibi bişiyle yok dedi bebek tam olarak aşşağıda değil canım şimdi hiç korkma bana güven seni acilen sezeryana almalıyım bebeğin için dedi.

ben ağlıyorum karnımdan bastırsanız doğmazmı diyorum...

kızlar gönülü hazırlıyosunuz getiriyosunuz ben gidiyorum dedi...

LİLA canımmmmmm ALLAH analı babalı buyutmeyı nasıp etsın...iyi olmanıza coooook sevındım...
tekrar arımıza tecrübelerınle beraber hoşşşşşgeldınız :))

burada birinin doğum hik.nı okumak cok heyecanlı ben de oldugunda ilk buradan anlatcam :)an be an paylaşcam...inş.hepimiz zamanında doğururuz ama eylül annesi olmak kolay değil sanırımm

valla kitlenip kaldık yani... :))) kendimi yaprak dökümünün yada aşkı memnunun en heyecanlı bölümünü izliyormuşum gibi hissettimmmmmmmm

hndcyln, ngezen, Angel53, heroine, zelcan, melek.boz, ulkufuk, cikolata86, pityone, Ceylan, **LiL@**, sleepy80, saadet81, kızılcık, cemrecem, oznur_, Lugesya_lin, mavi1000, iipekk, ysm_ysm, sevcan..., saltanat, klmasm

burası yıkılıyoo :))

LilL@'m valla aynısını yaşadım sanki ne güzel dile Döktün Öyle valla sıkıntıdan 3.kez wcye gidiyorum

kızlar hemen bebeğin kıyafetlerini hazırladılar...
beni hazırladılar sondamı taktılar (azıcık acıdı)
koşa koşa sedyeyle doğumhaneye...
orada büyük telaş herkes birbirini giydiriyor maskesini takıyor...gözlerim doktorumu arıyor...
buluyorum...epidural istiyom beeen yaaa diye ağlıyorum.
gülüyor zamanımız yok epidural için bize güven diyor....
hemen göğsüme bişiyler takıyorlar kollarımı bağlıyorlar biri tepeden yüzümü seviyor ben buradayım gönülcüm bana güven diyor (meğer doktorumun sevgili eşi anestezi uzmanı doktorumuzmuş o)
doktoruma sesleniyorum peki ne zaman uyanıcam ben korkuyorum diyorum.
gülümsüyor hemeeen diyor :))))
o ara serum takılıyor bana buz gibi orası hem titriyorum hem korkuyorum...
sonra doktoum gönülcüm hiç kokmuyosun şimdi ben seni biraz boyuycam diyor.
batikon sürüyormuş karnıma bacaklarıma...

o arada zaten ben gittim bayılmışım....

canım benim saçlarım çikolata kahve bakır karışık bir renk yapmıştı kuaför.birazda balyaj atmıştı bakır tonundan ama hamilelikte hiç boyatmadım iyice aktı falan..balyajlar karıştı böyle oldu canım.bakır la kahve tonları karışık.
çok sağol canım beğendiğin için..doğumdan sonra dah güzel yaptıracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…