2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

pşştttt bende varııımmm lülülülülülü

ayy lila canım geldinmi...gözünaydın ...çok şaşırdık doğuma .rüzgar bebek rüzgar gibi geldi.allah uzun ömürler versin mutlulukla inşallah canım....şimdi merakla doğumunu okuyacağım ..epidural oldun herhalde dimi...
dayanılmaz acıların oldumu bilmiyorumkismile...şimdi nasılsınbilmiyorumkismile

cok begendim valla kmis hali bile cok hos uclari heleki :)
bende bu tonalrda boyatiyim bebekten sorna sana cok yakismis guzle olucna ne yakismaz gerci :)

Ayy kızlar aklıma ne geldi geçen gün saç maşası düzleştirici derken Allah hayırlı Doğum nasip etsin yapmaya bile vakit kalmıyor :))

Canım Doğum hilkayelerimiz bölümü açıp bence yazdıklatını Birleştir zemuszemus

30 kii şu an kitlendik lilaya:)) ay çok heyecan verici,..Allahım hepimize yaşatsın inşallah..

v alla bende tırstım iyice daha çantalar bile hazır değil off hazırlnamak lazım artık ya...

merhaba kizlar
lila dan haber varmi? merak ettim bir gireyim dedim:=))insallah ikiside iyidir,

ya bu gece bende dogurursam daha hazır değilim ama nolur 2 hafta sonra dogsun ay ben cok korkuyorum ya

ayy çok şükür biz bugün tamamladık herbişiimizi. bebişimin bezinden kendi bezime kadar aldım kaydirigubbakcemile3 eksik tek minik paşam kaldı. babamız dio zaten, hadi hastaneye gidip alıp gelelim
dedim az daha kalsın orda.

neden doğumdan korkmuyorum aceba fisfisfis
zamanı gelince belki çok feci korkucam. ondan şimdi sakinm heralde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…