2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar cuma gecesi yattık uyuduk ben saat 1:00 de falan bi sancıyla uyandım.
ama konduramıyorum diyorum ki galiba karnımı üşüttüm yada tuvaletim var ondan ağrı giriyo karnıma.
neyse tuvalete gittim biraz karnımı ovaladım masaj yaptım yattım dalmışım...
gece 2:00 de tekrar sancıyla uyandım anlık sancı ama tuvalete gittim bir baktım kanamam var...

ben tutuştum hani elim hiç çanta hazırlamaya gitmiyodu ya anam bi çanta hazırlamışım 3 dk da :))))
eşimide uyandırmadım nasıl olsa serum yer gelirim şu çantayı hazılıyımda öyle uyandırırım diyorum.
ne bileyim doğuracağımı :))))))

tıkırtıma eşim kalktı no panic dedim bi serum yer geliriz hani çok çok güvendiğim hastanem 5 dk ötede yaaaaaa....
hani toz kondurmadığım araştırma hastanem varya karşı komşu bana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

neyse gittik beni o halde 1 saat acilde beklettiler yukarıdan haber bekliyorlarmış !benim sancılarım 4 dakikaya indi o ara yukarı çıkardılar beni doktorlar uyku sersemi geldiler.
kanamam var dedim el ile muayene ettiler birden doktorun gözleri açıldı 5 cm açılması var !!!!
hemen serum takın vs vs telaşlandılar...
beni nstye bağladılar yüksek sancı çıkıyormuş vs vs...
ben o 5 cm açılmayı duyunca beynimden vurulmuşa döndüm bu arada heryer kan !!!! kanım durmuyor...

melek.boz wallaa ben şuan bebşin kokusunu içime çekip emzirmeyi çok isterdim normal doğum yapabilmeyii :) allah hepimizin yardımcısı olsun doğumda

lila canım cok tebrik ediyorum dogum yaptığını duyunca sabah ağladım :) bir tuaf oldum ... maşallah rüzgarımıza allah analı babalı sağlıklı hayırlı büyütsün inşallah..

opuyorumnanaktanEee....sempatiksalakcinniCanım suyun gelmedi mi 5cm açılmamı akannehir Rüzgarımız sağlıklı geldi ya sağlıklı şekilde küvezden çıksa hayırlısıyla

lila normal dogrudun dimi burda ilk bebekte normal dogumda 3 gun sezeryanda 5 gun hastanede tutuyorlarmis cok canin yandimi hemsireler bu gun bana anlatti dogum cokta agri verici degil dediler :) sen tecrubelisin naisl oldu peki ?

Banane yaaa banane, ben nasıl doğurcam çok korkuyorum. Sen bana gaz ver en iyisi. Olmadı votka içip gideyim haaahhaaa

Doğur artık melek akannehirBayıltma bizleri vaktinde gelmiş çıkar şu prensesi tabii yakışıklılar kapacak diye korkuyorsun dimiTalibiz opuyorumnanaktan

bende keisnlikle artik normla dogum istiyorum hayat boyu kocaman yara iziyle yasamaktansa ayni aciyi ha once yasamisim ha dogumdan sonra sezeryanda acisiz degil zaten ins sezeryan olmam dedim bu gun :)

bir süre geçtikten sonra sabaha karşı yanıma doktor geldi.
sakin ol şimdi seninle konuşacağız dediler...

bak burada yeni doğan ünitemizde yerimiz yok biz özel ümit hastanesi ile istibata geçtik orada yeni doğan ünitesi var ve şu an bize göre bile en gelişmiş yer orası sevkini yaptık şimdi birazdan seni ambulans alıcak oraya gideceksin dediler...

ben derin bir nefes aldım çünkü ümit hastanesini çok iyi biliyorum detaylı için oraya gitmiştik.keşke en baştan oraya gitseydik...

neyse ambulans geldi beni aldı eşim arkadan takip ediyor...
ezanlar okunuyor...
ben ağlıyorum...
ambulanstaki doktor bayab morel veriyor !!! ben 32 haftalık doğum yaptım oğlum kocaman oldu merak etme herşey iyi olacak diye....

hastaneye vardık.
apar topar beni aldılar...
doktorum Abdurrahman Akçaymış (adını ve uzmanlığını duymuştum ) bunu duyduğumda içim daha bir rahatladı...
sabah 6:00 da benim için geldi sağolsun hem sorular soruyor hem morel veriyor...
sözünü kestim doktorum sizmisiniz dedim...evet dedi...
üzülmeyin herşey güzel olacak dedi...
bebeğim 2200 dediğimde ooo çok iyi belkki küveze bile gerek kalmaz.
ben seni normal doğurturum dedi.
nolur dedim normal olsun ...

hemen kontorl etti ben her ihtimale karşı ultrason istiyorum kızlar getirin dedi...
ultrason geldi....

lilacımmmm hayırlı olsun tatlım...
rabbim analı babalı büyütmenizi nasip etsin.
doğum serüveninin ikinci kısmını heyecanla bekliyoruz

Doğur artık melek akannehirBayıltma bizleri vaktinde gelmiş çıkar şu prensesi tabii yakışıklılar kapacak diye korkuyorsun dimiTalibiz opuyorumnanaktan

Ayy eğer talipseniz bakalım adaylar arasından en yakışıklı ve en karizmatyik hangisiyse:hulya:
Ama şaka maka ödüm kopuyor:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…