Iııh ben istemezdim. Hazır hissetmiyorum kendimi:CüvCüv:
melek yavas yavas hissetsen iyi olur sira sende :) bak bu gun dopingliyim cesaret dopingi aldim gel veriyim sana biraz :)
kızlar cuma gecesi yattık uyuduk ben saat 1:00 de falan bi sancıyla uyandım.
ama konduramıyorum diyorum ki galiba karnımı üşüttüm yada tuvaletim var ondan ağrı giriyo karnıma.
neyse tuvalete gittim biraz karnımı ovaladım masaj yaptım yattım dalmışım...
gece 2:00 de tekrar sancıyla uyandım anlık sancı ama tuvalete gittim bir baktım kanamam var...
ben tutuştum hani elim hiç çanta hazırlamaya gitmiyodu ya anam bi çanta hazırlamışım 3 dk da :))))
eşimide uyandırmadım nasıl olsa serum yer gelirim şu çantayı hazılıyımda öyle uyandırırım diyorum.
ne bileyim doğuracağımı :))))))
tıkırtıma eşim kalktı no panic dedim bi serum yer geliriz hani çok çok güvendiğim hastanem 5 dk ötede yaaaaaa....
hani toz kondurmadığım araştırma hastanem varya karşı komşu bana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
neyse gittik beni o halde 1 saat acilde beklettiler yukarıdan haber bekliyorlarmış !benim sancılarım 4 dakikaya indi o ara yukarı çıkardılar beni doktorlar uyku sersemi geldiler.
kanamam var dedim el ile muayene ettiler birden doktorun gözleri açıldı 5 cm açılması var !!!!
hemen serum takın vs vs telaşlandılar...
beni nstye bağladılar yüksek sancı çıkıyormuş vs vs...
ben o 5 cm açılmayı duyunca beynimden vurulmuşa döndüm bu arada heryer kan !!!! kanım durmuyor...
Banane yaaa banane, ben nasıl doğurcam çok korkuyorum. Sen bana gaz ver en iyisi. Olmadı votka içip gideyim haaahhaaa
Doğur artık melek akannehirBayıltma bizleri vaktinde gelmiş çıkar şu prensesi tabii yakışıklılar kapacak diye korkuyorsun dimiTalibiz opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?