2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya bizim isim bile henüz kesin değil bırak çantayı.......bilmiyorumkismile

ayyyyyyyyyyyyyy hiç nefes almadan okudum
gerisini bekliyoruz lila cığım
Allah analı babalı büyütsün

kızlar uyanıyorum canım nasıl yanıyor nasıl bir ızdıraptır o nasıl bir acıdır...
hayal meyal hatırlıyorum....

çok acıyo çok acıyoo diyodum...
hemşirem başıma geldi Gönül hanıım eşiniz kapı önünde ona bişiy söylemek istermisin kimleri çağırsın dedi seviyorum onu ama başıma kimseyi toplamasın dediğimi hatırlıyorum :))))

birde özge bunu iyi dinle
gözlerimi tam açamıyorum can acım var acayip susuzum hemşiremi hayal meyal görüyorum
istediğiniz bişiy var mı bebekte sizde gayet iyisiniz diyor....

özgem bana su getir diyorum !!!!!!!!!!!!!!! çok ilginç demi....
hayal meyal hatırlıyorum kızın yüzü sen saçı toplu yüzü yuvarlacık :)))
ayıldığımda ona özge dediğimi hatırlatıyor bana :))) biliyorum diyorum :)

üstümde battaniye sıcacıkım.
yanımdaki başka bir bayan diyor hareket etme daha çok acır...
sonra 5;30 da benide çıkardılar odama...

herkes oradaydı.
istediğim gibi kimseyi telaş ettirmeden bir telefonla duydular doğurduğumu.
kimseye yük olmadım hiç kimseye...
yanımda refakatçi eşim kaldı...
özeldi odamız herşeyimle o ilgilendi.

oğlumu 3. gün gördüm siterize ettiler beni yanına girdim minicik kapkara bişiy aynı babası :))))
doktorum sürekli geldi ilgilendi dikişlerime baktı...yürüyüşümü yapmamı önerdi sorduğum her soruya cevap verdi.
dedim ameliyat nasıldı ??
güzeldi çok güzeldi herşey yolundaydı pek müdehalimize gerek kalmadı Rüzgar hemen ağladı hemde hareketliydi dedi.

dün taburcu olduk eşimle.
doktorumuza teşekkürler ederek hayran kalarak ayrıldık.40 gün sonra görüşeceğiz onun dışında bi sorum olursa falan hiç çekinmiycekmişim...

sütünü muhakkak sağ dedi bak 24 saat gelebilirsin hastanemizde özel odalarımız var eğer eve dönemeyecek olursan burada özel odalarda yatabilirsin dedi.

dikişim dedim o kendi düşecek dedi.baktım hiç belli olmuyo...

şimdi istediğimiz her saat hastaneye gidiyoruz süt bırakıyoruz.
Rüzgar günden güne daha iyi diyor doktorlar.yakında çıkarmış ama ben çıksın istemiyorum korkuyorum çok küçük daha ((
ya bakamazsam azıcık büyüsün öyle versinler bana diyorum eşim gülüyor :)))

işte böyle kızlar herşeyi sorun bana anlatırım...
Allahım keşke tıp tıp diye kudurmasaydım da ta baştan oraya gitseydim keşkeeeee.............
öyle mükemmel bir doğum yaşadım ki kızlar bebeğimin orada olmasından da içim çok çok rahat !
şu an Eskişehirdeki tam kapsamlı en yeni yeni doğan ünitesi orasıymış.
odalar çok güzel.
ilgi alaka mükemmel.yüzler gülüyor.
ya anlatamıyorum sanki hastane değilde otel gibi gerçekten :)
en önemlisi insan hayatına gerçekten önem var !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

işte kızlar bu benim hikayem...
yani sabırsız oğlum 40 gün daha duramadı :)))))

saddetcim o senin güzelliğin canım sana daha çok yakışır kesin.bende şaft kaydı hepten:)hele fotolarda daha iyi anlıyorum :)düzelcek inşallah bebeişlerden sonra canım.....
,
kızlar demekki doktorun ultrasonda ölçtüğü kilolardan daha düşük kiloda bebeklerimiz dimi...lilaya 2200 demiş ama 1900 çıkmış kilosu yavrunun..dahamı çok ölçüyorlar acaba...

a.s. canim tebrik ederim,,ALLAHIM ANALI BABALI BUYUTMEYI ANSIP EYLESIN amin,
merak ettim girdim iyikide girmisim gozun aydin olsun ruzgar bebek insallah iyidir,,bize buyuk spriz yaptin lilacigim opuyorumnanaktan

Ayyyy canım benim yaaa, Allahım sağlıklı uzuun ömürler versin. Benim yeğenim de senin bebiş gibi acele etti doğmakta. Şimdi boyu 1.87. İngilizce işletmeyi kazandı, nasıl yakışıklı anlatamam. Allahım evladının gününü göstersin :))

lilacigim cok heyecanlandim ruzgarimizda geldi saglikla allah hepimizin bebeklerine insallah sen atlattin sira bizde :) lila o su batlamasi icin soktukalri sis acidimi bu gun gordum biraz icim hos oldu ?

melek boz:=)
canim hic deme yauu uyuyam dedim sancim vardi ortalik yikilmis hahhahaha:=))

lila cok duygulandim yaa odaya beni cikarttilar demisisn birde 3,gun lglunu gormususn sanki bir anne olarak hisslerini yasar gibi olsum,,
ALLAHIM IKINIZEDE SAGLIK VERSIN:::

hikayeni çok güzel anlatmıssın hepsi gözümde canlandı..inş. rüzgar en kısa zamanda gelişip iyice büyüyecek zaten cok hızlı büyüyorlar..tekrardan cok cok tebrik ederim gözünüz aydın..bizi de bir telaş aldı senden sonra..biz de doğurur muyuz diye :) benım sorum o geceye kadar hiç kasılman sancın karın ağrısı gibi bişey yasıyor muydun yoksa birden o gece mi oldu sadece? teşekkürler şimdiden lil@

lilacım demek ayılırken çok acıdı(((
a neyse kavuştun ya sağlıklısınız allahım çok şükür..atlattın sende canım darısı başımıza....
rüzgarın resmi yokmu:ecrin_bebek:

mopshy hic oyle dusunme bu gun sinifta tum kaidnalri inceledim turk kadini baska ya hamilede olsak bakiyoruz kenidmize kaidnalr sacalrini yikamadan gelmis resmen yag doluydu cogunu kafasi :)

evet lila 2200 dedi 1900 cikmis acaba fark olurmu bizdede ?

Ayyy yavrumm LiL@'mm yanında olsam neler getirmezdimki sana opuyorumnanaktan3.olarak beni sürükleyeceksin peşinden sanırım opuyorumnanaktanCanım benim yafss İnan gözyaşlarımı tutamadım Hayırlısıyla oğlumuz küvezden çıkacak Eskişehire Görmeye Geleceğiz

heh cevaplıyım hayır saadetim hiç hemde hiç acımadı.
sıcacık bişiy bacaklarımın arasından aktı gitti yatağa.
hissetmedim bile :)
hiç korkma canımın içi...

kızlar ben telimi veremiyorum kususra bakmayın...eşim bu konuda tel vermeme karşı olduğundan veremiyorum....şimdiden söylemek istedim ..nolur kusura bakmayın ...

lila ALLAH analı babalı büyütsün, sağlıkla büyüsün inşaallah.
dilerim sağlıkla kucağına alırsın en hayırlı zamanda, çok kısa sürede toparlar zaten.
ALLAHA emanet Rüzgar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…