2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kizlar saka bri yana ben harbiden duygulandim ya:=))
way be lila sen oyle bir spriz yaptinki hepimizi duygulandirdin,,
gözun aydin olsun,,,,anali babali buyusun ruzgar bebek,,,

Evet kızlar kilolarda 200-300gr farkediyor çoğumuzda da öyle olacak LiL@'m ümit hastanesini öğrendiğimiz iyi oldu Çünkü Kütahya'da yeni doğan üniteleri tam teçhizatlı değil muhtemelen inşallah gerek kalmaz ama sevk olursa Eskişehire Ümiti İSteyeyim ..Şeker olduğu için solunum zorluğu olabilir demişti dr.umuz bir ihtimal

lilacım herkesi toplamışsın etrafına
çok gözlerin aydın sağlıkla evinede gelsin oğluşun darısı bizlere..
merak ettim 1900 demiş usgde dr kaç gr doğdu peki uyumlumu usg gramıyla

ayyy canlarım kapım hepinize açık :)
Allah razı olsun hepinizden.
Rüzgarı babası bile daha görmedi kızlar sokmuyorlar beni bile 1 kere aldılar yeni doğan ünitesine resim asla çektirmiyorlar.

heh cevaplıyım hayır saadetim hiç hemde hiç acımadı.
sıcacık bişiy bacaklarımın arasından aktı gitti yatağa.
hissetmedim bile :)
hiç korkma canımın içi...

Sen okadar güçlü bir annesinki rüzgar ne kadar küçük olsa da sütünle 1 ay içinde tombiş tombiş yanakları olur rüzgarımızın..Yeterki sağlıklı evine gelsin

ceylan canim bende cok duygulandim ya:=)))
aman allahim hepimize saglikli dogum versin bir nefeste:=))

ay lilacıım Allah analı babalı büyütsün..seninle aynıydı günümüz ben de korktum şimdi, hiçbir belirti vermeden öyle aniden..ben de rahat rahat geziyordum..Niye erken olduğu belli mi peki? İnş. bebeğin kocaman olur da kucağına alır evine götürürsün..

LiL@'m sen anlattın ben 5 kere wcye gittim heyecandan meğer ne güzel aile olmuşuz aynı heyecanları yaşıyoruz Hepiniz iyiki varsınız ...

Rüzgarı babası bile daha görmedi kızlar sokmuyorlar beni bile 1 kere aldılar yeni doğan ünitesine resim asla çektirmiyorlar.

lil@ benım merak ettiğim soru daha once hiç kasılman karın ağrın sancın ara ara oluyor muydu yoksa birden bir gecede mi oldu sancıların? teşekkürlerr

canım yasenağlama
minicik, annesinin sütüyle kısa sürede toparlanacak, daha da büyüyecek. anne babasının kollarına gelecek inş.

lilacım herkesi toplamışsın etrafına
çok gözlerin aydın sağlıkla evinede gelsin oğluşun darısı bizlere..
merak ettim 1900 demiş usgde dr kaç gr doğdu peki uyumlumu usg gramıyla

hayır canım hiç bişeyi uyumlu değildi 2200 dü en son ki üstünden 4 gün geçmişti dahada kilo almış olması gerekirdi...

bebeğim tam 1910 gr doğdu ...

özgem bak ne diyeceğim ben süt sağmaya gidiyorum ya hani bir sürü arkadaş buldum hemde kütahyadan-afyondan- inegölden geliyorlar.
hepsi oranın mehrini duyup gelmiş.

aklında olsun canım ümit hastanesi ...

lil@ benım merak ettiğim soru daha once hiç kasılman karın ağrın sancın ara ara oluyor muydu yoksa birden bir gecede mi oldu sancıların? teşekkürlerr

1 gecede oldu canım !hemde hiç belirti vermeden 5 cm açılman var sen nasıl sancı hissetmiyorsun diyorlar tıpta.
hemde nasıl sancı biliyomusun anlık bişiy karnımı üşütmüşüm gibi öyle bel ağrısı kasık ağrısı falanda değil.

CANIM LİLACIM YADA BUGÜN ÖĞRENDİĞİM İSMİNLE GÖNÜL,
sabah foruma girdiğimde lila doğum yapmış dediklerinde senin adına heyecanlandım , kendi adıma resmen tırstım :) çünkü 10 eylül gibi görünüyor sata göre doğumun. ama rüzgar rüzgar gibi geldi anlaşılan :)
ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN, NAZARLARDAN KORUSUN CANIM, HEM SENİ HEM BEBEĞİNİ.
FORUMUN KURUCUSU OLARAK 2.BEBEĞE İMZANI ATTIN :)
bu arada şimdi tekrar girdim ama doğuma dair yazdığın sayfaları bulamadım. doğum hikayen hangi sayfada acaba, zira bugün sayfalar çok hızlı ilerlermiş, bulamadım , okumak için heyecanlanıyorum.
Ve tekrar sana eşinle ve bebişinle hayırlı uzun bir ömür diliyorum.

Lilacim bir nefeste okudum hikayeni! Gozun aydin insallah Ruzgarini en yakin zamanda kucagina alirsin! korkma bence senin gibi cesaretli ve guclu annenin cocuguna bakabileceginden eminim! Cok cok iyi bir anne olacaksin! tekrar kutluyorum!!!! Sabahtan beri senden haber gelir mi diye beklemistim.. icim rahatladi! Insallah hepimiz de senin gibi yavrumuzu sag saglim getiririz bu dunyaya!!

melek boz melos um sira sende bacim:=))guzel ahberleirni beklyioruzz:=)
az kalmissken alsinda bende dogurmak sityiorum yaa:=))) ama daha avr sozde de kesin erken dogar bu benim oglusumda durmuyyor cok yaramaz:=))
ha gayret agustos anasi oalcaz:=))

ya evet bende gramı merak ediyorum benimde küçük erken gelirse hani
burada bi arkadaş dedi benim 2 hafta önde çıkıyordu bebek gelişimi doğurdum 3400 gr belli olmuyo dedide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…