Dikkat et saadet yine yakmasın seni :roflol:
Saadet aynı uyuşma kaşınmayı bende hissediyorum...
Bakıyorum hiç bişi yok bilmiyorumkismile
Öyle bişi varsa ben başlayim bebiş gelmedenhaha cok guldum yok formlara bakiyorum kizlar biyokenize diye bir sey varmis dusunce gucu ile goz renginizi degsitirebiliyormussunuz birde buna ciddi yorum yapanalr var neden olamsin diye ya 1 deli tas atmis 10 akilli cikaramamis ben buna 6 yasinda inaniyordum uyucam uyanicam neomi camplell olucam diye bir b.olmadi kadin 30 cm benden uzun hemde zenci simdi burniumun ucunu degsitirmek istiyorum her gun odaklansam kendi kendine kalkartmi yani goz rengi degsimesinden daha kolay bir olay ayy cok guldum ya kaidnalrin cogu niye biu kadars af bos islerle ugrasir anlamis degilim birde buna form acmislar kahkaya boguldum cidden :) hayatimda ne gzatede ne dergide ne cevremde gormedim yapan deneyn zaman harcayan oldumu acaba bu ise
Öyle bişi varsa ben başlayim bebiş gelmeden
Oğlişimin göz rengide bana çeksin..
Babası gibi kahve olcak heralde
benimde kontrol var yarın sorayım iyi hatırlattınbende hissediyorum iste hissizlik var o bolgede elersemde kaisnmaya basliyo hani hafif dokunuyorum kasininca ictena ciyo feci anlamadimki her dakka oyle ama attim valla sutyeni falanyarin doktora yine sorucam normla diyodu acicam gostericem valla)
iyi geceler güzel anne adayları
doğum yapanmı var içimizde bayadır uğramamıştm
iyi geceler canim zuleyha ve lila erken dogum yaptialr ama bebekelride kendileride masallah cok iyi :)
cok feci batiyo yine uzaniyim biraz gelirim birazdan :) iyi geceler kizlar ..
ay iyi iyi maşallah allah sağlıklı uzun ömürler versin darısı başımıza artık duyunca heyecan bastı beni eyvahedigeldismiledelikafadulden
insallahc anim darisi hepimizin basina saglikla zuleyhanin bebegi kuvezde idi cikti bu gunelrde sanirim lilanin bebegide hastanede bu gun bulmiyorum ne oldu fakat doktor 2.200gr demsiti bebek 1.900 gr cikti burdan doktorlarind edigi kg gercekci olmadigini anladik ama cok iyiler hepsi merak etme :):)
kaburgalarmı fisfisfis
1,900 çok küçük yaaa(
ama iyikide iyiler çabuk çabuk büyüsünler inş
evet canim ya bir aydir bicak yarasi gibi sabir yokluyo yat diyo ben yatamam huyumd egil ayaktada tum gun duramam oturuncada basliyo ilk sag tarafimda idi sirtima vuruyordu ikig undur iki gogus aramda idi simdi ise sag gogus altimda doktor bebek buyudukce yeri daraliyo olucak bu ilaci falan yok dedi cekicem kisacasi ama o bolge bir cok agriyo iki hissizlik var dokunursam ici kasiniyo parmagimla hafif dokunsam kasisam icten nasil rahatsiz edici sizi feci simdi ise bicakla deliyorlar sanki bebek kimildasada bende rahatlsama yine bunada suklur esimin hemsire ablasi son bebeginde bebek ayagini kadinin ic organalrina dayamis kadin sol bacagini son iki ay kullanamamis hastanede yatmis bunada sukur ya oyle olsaydim hastane bide dusun
kucuk ama sorun yok gayet saglikli lila onu bir besler tosuncuk olur masallah ama bak doktor 2.200 gr demisti zaten boyu tahmin edemiyo doktorlar benim doktorum hic boy soylmeledi gercekci degil dedi bir kere sadece cok israr ettim tahmini dedi ama ben bilmiyorum mesela kg boyle demekki yani tahmini soyluyorlar bizde inanip aman gr almis diye seviniypruz saglikli olsunalrda sukur yine alirlar bir kac haftada kg tosun olurlar :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?