2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saadet aynı uyuşma kaşınmayı bende hissediyorum...
Bakıyorum hiç bişi yok bilmiyorumkismile

bende hissediyorum iste hissizlik var o bolgede elersemde kaisnmaya basliyo hani hafif dokunuyorum kasininca ictena ciyo feci anlamadimki her dakka oyle ama attim valla sutyeni falanyarin doktora yine sorucam normla diyodu acicam gostericem valla )

Öyle bişi varsa ben başlayim bebiş gelmeden
Oğlişimin göz rengide bana çeksin..
Babası gibi kahve olcak heralde

Öyle bişi varsa ben başlayim bebiş gelmeden
Oğlişimin göz rengide bana çeksin..
Babası gibi kahve olcak heralde

ya yuse insanalrin zamani cok safalr birazda ciddi ciddi yorumalr yapmislar bak benim en son mesajlarima bir deli tas atmis on deli cikramammis simdi ben dusunsem bir yil odaklansam 20 cm boy atarmiyim goz rengi degisirse bu neden olmasin dimi benden sonrada bir kiz yorum yapti erkek olmak istiyorum beyin gucumle pipimi cikarabilirmiyim diye bende deidmki dusunmek basarmanin yarisi dusunmeye basla neden olmasin

bende hissediyorum iste hissizlik var o bolgede elersemde kaisnmaya basliyo hani hafif dokunuyorum kasininca ictena ciyo feci anlamadimki her dakka oyle ama attim valla sutyeni falanyarin doktora yine sorucam normla diyodu acicam gostericem valla )
benimde kontrol var yarın sorayım iyi hatırlattın

ay iyi iyi maşallah allah sağlıklı uzun ömürler versin darısı başımıza artık duyunca heyecan bastı beni eyvahedigeldismiledelikafadulden

insallahc anim darisi hepimizin basina saglikla zuleyhanin bebegi kuvezde idi cikti bu gunelrde sanirim lilanin bebegide hastanede bu gun bulmiyorum ne oldu fakat doktor 2.200gr demsiti bebek 1.900 gr cikti burdan doktorlarind edigi kg gercekci olmadigini anladik ama cok iyiler hepsi merak etme :):)

1,900 çok küçük yaaa (
ama iyikide iyiler çabuk çabuk büyüsünler inş

kaburgalarmı fisfisfis

evet canim ya bir aydir bicak yarasi gibi sabir yokluyo yat diyo ben yatamam huyumd egil ayaktada tum gun duramam oturuncada basliyo ilk sag tarafimda idi sirtima vuruyordu ikig undur iki gogus aramda idi simdi ise sag gogus altimda doktor bebek buyudukce yeri daraliyo olucak bu ilaci falan yok dedi cekicem kisacasi ama o bolge bir cok agriyo iki hissizlik var dokunursam ici kasiniyo parmagimla hafif dokunsam kasisam icten nasil rahatsiz edici sizi feci simdi ise bicakla deliyorlar sanki bebek kimildasada bende rahatlsama yine bunada suklur esimin hemsire ablasi son bebeginde bebek ayagini kadinin ic organalrina dayamis kadin sol bacagini son iki ay kullanamamis hastanede yatmis bunada sukur ya oyle olsaydim hastane bide dusun

1,900 çok küçük yaaa (
ama iyikide iyiler çabuk çabuk büyüsünler inş

kucuk ama sorun yok gayet saglikli lila onu bir besler tosuncuk olur masallah ama bak doktor 2.200 gr demisti zaten boyu tahmin edemiyo doktorlar benim doktorum hic boy soylmeledi gercekci degil dedi bir kere sadece cok israr ettim tahmini dedi ama ben bilmiyorum mesela kg boyle demekki yani tahmini soyluyorlar bizde inanip aman gr almis diye seviniypruz saglikli olsunalrda sukur yine alirlar bir kac haftada kg tosun olurlar :):)

evet halimize şükür demekki benimde aynen sağ tarafımda (

evet cnm çok haklısın allah herşeyden önce sağlık versinnnnnnnnnn:Saruboceq:

canim sanada gecmis olsun valla artik isyan ettim esime dedimki ya 2 aydir cekiyorum bicak yarasi gibi anliuyamazsin yazik oda diyoki saadet yapicagim bir sey olsa doktorda yok ilaci dedi cekicez gidiyim yataga birde abs agrim basladi kendimi sikmaktan az kaldi sabir artik allah hepimize yardim etsin canim ..iyi geceler sana gidiyim yataga uzaniyim belki gecer

biz ev taşındık uzun zamandır internetim yoktu artık varr buralarda olurum tanıştığıma memnun oldum saadet:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…