bilmiyorum ya canim! bende sanki oyle bisey yok.. belki de taktigin icindir.. doktoruna sormusmuydun? bilmiyorumkismile
saltanat hem doktora hem hemsireye sordum tabi acik tenime bakmadi ama anlatiyorum bebek buyuyor icinde yeri daraldikca batmalar agrilar olucak normal ilaci falan yok bunu engellmenin diyo elimi surersem sanki uyusmusta gecmek zuere hisszilik sorna kasinti kasirsamda cok hafif doknuyorum aci saplaniyo o bolgeyeyarin doktora gidicem valla cicam gostericem bolgeyide :)
boşver takma stres yapmaof cok sıcakkkkkkkkkkkkkkkk cnm sıkıldı aksam aksam sınırlerım gerıldı sımdııı karnımı crptım bebegımn yatagınaa uyku stını cıkarıım derken(ıns bısy olmamıstırr kuzuma..kayınvaldem geldı bıdeustunee cocuk odasını görmemıstı bakıo hyrlı olsn nıe beyaz aldınız nıe pembe almadınız? öle bgndık dedımm perdeye bakıoo nıye bebeklı perde almadınız sevmıom dedım:) salona grdıı vıtrını boşaltmıstım yrın kadınlr gelcek temızlıge madem boşltın nıe kdn tutuon dıger ıslerıde sen yap!!! lafa bak allhım delı oldum yrdım eden yok barı işlerıme karısmasın aldıklrımadaa ben nasıl ypıcksam bu hlımle o işlerı zor yptım nasıl cam kapı sılıyım kadın yapmıoo o işi dedımmm herseye bı kusur delı oldm aksam aksam yaa!!!!!!!!!!
kizlar ya dogum hakkinda video izledim korkmaya basladim. en iyisi ben gidip uyumaya calisayim. burda bizde saat gece 2 oldu. size iyi geceler!!
of cok sıcakkkkkkkkkkkkkkkk cnm sıkıldı aksam aksam sınırlerım gerıldı sımdııı karnımı crptım bebegımn yatagınaa uyku stını cıkarıım derken(ıns bısy olmamıstırr kuzuma..kayınvaldem geldı bıdeustunee cocuk odasını görmemıstı bakıo hyrlı olsn nıe beyaz aldınız nıe pembe almadınız? öle bgndık dedımm perdeye bakıoo nıye bebeklı perde almadınız sevmıom dedım:) salona grdıı vıtrını boşaltmıstım yrın kadınlr gelcek temızlıge madem boşltın nıe kdn tutuon dıger ıslerıde sen yap!!! lafa bak allhım delı oldum yrdım eden yok barı işlerıme karısmasın aldıklrımadaa ben nasıl ypıcksam bu hlımle o işlerı zor yptım nasıl cam kapı sılıyım kadın yapmıoo o işi dedımmm herseye bı kusur delı oldm aksam aksam yaa!!!!!!!!!!
iyi geceler kızlar bugün değişik bişeyler oldumu bakamadım hiç
kimse doğurmadı dimi :))
hayırlı geceler hanımlar annemde kaldığım için girremiyorum liladan haber varmı nasılmış bebişi ?
Dikkat et saadet yine yakmasın seni :roflol:esim kuveti ilik suyla hazirladi lavanta yagida damlatti aynen hemsirenin rahatla uzerine verdigi talimatalr uzeridne ben gidiyim uzaniyim hemsire bel agrisina anne ve bebegin rahatlamasina tek ilac dedi :)
banada batiyo hemde naisl kizlar sag tarafimdaydi simdi tam gogusortamda hafif asagida kizarmis zaten birde bir sey sorucam kizlar buraya dokundugumda bir hissizlik hissediyorum tenime dokunuyorum ama sanki uyusmus gibi ve dfokunursam kasinti oluyor kasirsamda acaip icten bir aci hissediyorum sizde aynimisiniz taktim ondanmi ?
Saadet aynı uyuşma kaşınmayı bende hissediyorum...kizlar sag tarafimdaydi simdi tam gogusortamda hafif asagida kizarmis zaten birde bir sey sorucam kizlar buraya dokundugumda bir hissizlik hissediyorum tenime dokunuyorum ama sanki uyusmus gibi ve dfokunursam kasinti oluyor kasirsamda acaip icten bir aci hissediyorum sizde aynimisiniz taktim ondanmi ?ama hissediuyorum ya ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?