canim o hesap aslinda lilanin yonettigi bir hesap diye biliyorum ama ederler harhalde sen arkaadslik gonder lila bakar soyleriz onada benide eklersin :)
yok saltnatcım dogurmadı yarın kontrolu vrmıs bana mesaj attı ıyı suan annesınde kalıcak artık ondan gremıoo
Saltanatçım benim de yeminim var ısırıcam o bana batırdığı ayaklarını. Az önce böyle dedim eşim de diyo: yazık zaten topuklarından sıka sıka kan alıcaklar deyince ben bi ağlamaya başladım. Anne mi oluyoruz ne :)
melekcim az once yazmissin bilgisayara egilemiyorum diye.. bende de ayni durum soz konusu.. 5 dk oturamiyorum egilemiyorum batiyo .. ama cok merak edyom nasil tatli bi ayaktir o diye cokacimcoook
merhabalar güzel 2010 anneleri.. maşallah ya ne güzel telaşeleriniz var. bende 2009 eylül annesiydim geçen sene bundan saedce beş gün sonra doğurdum. eylül annelerinin tek çocuğu olupta ilk doğuranı oldum. kızımın cumartesi doğum günü var onun koşuşturması içindeyim. slayt hazırlarken en baştan aldım anıları.. o kadar güzel ki.. gerçekten her anın keyfini çıkarın.. çocuğunuzu ilk kucağınıza aldığınız anı kesinlikle belgeleyin.. hatta çok fotoğraf çekilin hastanede sakın unutmayın.. babanın gözyaşlarını bile videoya alacak görevli belirleyin :) muhteşem günler kızlar ya. belki önünüzde biraz sıkıntılı bi zaman var lohusalık adlı :) ama onu bile özlüyosunuz sonradan. Hepiniz keyifle alın inşallahkucaklarınıza.
selam canım...güzel kızının doğumgünü şimdiden kutlu olsun..umarım bizde bu duyguları yaşarız..sanki hep hamileydim ve hiç doğurmıycakmışım gibi geliyor bazen:)))
melekcim az once yazmissin bilgisayara egilemiyorum diye.. bende de ayni durum soz konusu.. 5 dk oturamiyorum egilemiyorum batiyo .. ama cok merak edyom nasil tatli bi ayaktir o diye cokacimcoook
merhabalar güzel 2010 anneleri.. maşallah ya ne güzel telaşeleriniz var. bende 2009 eylül annesiydim geçen sene bundan saedce beş gün sonra doğurdum. eylül annelerinin tek çocuğu olupta ilk doğuranı oldum. kızımın cumartesi doğum günü var onun koşuşturması içindeyim. slayt hazırlarken en baştan aldım anıları.. o kadar güzel ki.. gerçekten her anın keyfini çıkarın.. çocuğunuzu ilk kucağınıza aldığınız anı kesinlikle belgeleyin.. hatta çok fotoğraf çekilin hastanede sakın unutmayın.. babanın gözyaşlarını bile videoya alacak görevli belirleyin :) muhteşem günler kızlar ya. belki önünüzde biraz sıkıntılı bi zaman var lohusalık adlı :) ama onu bile özlüyosunuz sonradan. Hepiniz keyifle alın inşallahkucaklarınıza.
ahhh ahhh banada hep öyle gelirdi. sanki üç senedir hamileyim der dururdum :) asla alamıycam heralde kucağıma derdim. sonra sekiz aylık fırlayıverdi :)
merhaba canim hosgeldin..
bebegin hayirli olsun darisi bizim basimiza insallah :)
ben dogumdan ve dogumdan sorna bebege adaptasyon sorunu yasamaktan cok ama cok korkuyorum esim geldiginde otomatikmen alisirsin bebege diyo ama simdi sanki bana cok buyuk sorumluluk hayatimi tamamen alt ust edicek gibi geliyor sende bu duygulari yasadinmi bazende hamile degilmisimde sakaymis gibi geliyo :)
yaşadım tabii yaşamaz olur muyum hiç. hastaneden çıkıp eve geldiğimiz gece eşim çok fena grip oldu klimalardan ben bebekle bi odaya çekildim gece bu mıymıyladı gözümü bi açtım karşımda yatıyo allahım delircem ben n eyapcam her gece kalkcakmıyım şimdi nasıl yapcam uyumak istiyorum biri alsın şu bebeği.. aynen bunlar geçti aklımdan.. lohusalık bitene kadar bi kaç kere böyle düşünmüşümdür. ama sonra bi alışıyo insan saniye biyere gitmesin istiyosun deli bi sevgi yaa.. hayatın altüst olsun ama bebeğin yanında olsun istiyosun.
kizlar sag tarafimdaydi simdi tam gogusortamda hafif asagida kizarmis zaten birde bir sey sorucam kizlar buraya dokundugumda bir hissizlik hissediyorum tenime dokunuyorum ama sanki uyusmus gibi ve dfokunursam kasinti oluyor kasirsamda acaip icten bir aci hissediyorum sizde aynimisiniz taktim ondanmi ?ama hissediuyorum ya ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?