2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canim o hesap aslinda lilanin yonettigi bir hesap diye biliyorum ama ederler harhalde sen arkaadslik gonder lila bakar soyleriz onada benide eklersin :)

bir mesaj geldi kadınlar kulübünde kimsin diye.yanıtladım.onay bekliyorum.

ya bu arada benim sıpam da kaburgalarımı kırdı kıracak.zaten boyu haftasına göre 2 hafta önden gidiyor.babasına çekecek herhalde.ben minyonum.

yok saltnatcım dogurmadı yarın kontrolu vrmıs bana mesaj attı ıyı suan annesınde kalıcak artık ondan gremıoo

Saltanatçım benim de yeminim var ısırıcam o bana batırdığı ayaklarını. Az önce böyle dedim eşim de diyo: yazık zaten topuklarından sıka sıka kan alıcaklar deyince ben bi ağlamaya başladım. Anne mi oluyoruz ne :)

canim ya sen cok duygusallasmissin :1hug: ben de eskiye gore duygusallastim ve anne cocuk konusunda film , video falan izlersem hemen agliyorum ama senin kadar degilim kaydirigubbakcemile3 topuklarindan kan alacak deyince aglamam hehe ama gecen bi video izledim dogum hakkinda. cocugun dunyaya geldigini gorunce goz yaslarina boguldum. kocis korktu bile bisey mi oldu diye.. cunku eskiden oyle duygusal insan degildim.. demek simdiden anne moduna gectik tatlim sengözlerimebaksanab simdi Allah'in izniyle su futbolculari sag saglim kucagimiza almak kaldi. :dance:

melekcim az once yazmissin bilgisayara egilemiyorum diye.. bende de ayni durum soz konusu.. 5 dk oturamiyorum egilemiyorum batiyo .. ama cok merak edyom nasil tatli bi ayaktir o diye cokacimcoook

merhabalar güzel 2010 anneleri.. maşallah ya ne güzel telaşeleriniz var. bende 2009 eylül annesiydim geçen sene bundan saedce beş gün sonra doğurdum. eylül annelerinin tek çocuğu olupta ilk doğuranı oldum. kızımın cumartesi doğum günü var onun koşuşturması içindeyim. slayt hazırlarken en baştan aldım anıları.. o kadar güzel ki.. gerçekten her anın keyfini çıkarın.. çocuğunuzu ilk kucağınıza aldığınız anı kesinlikle belgeleyin.. hatta çok fotoğraf çekilin hastanede sakın unutmayın.. babanın gözyaşlarını bile videoya alacak görevli belirleyin :) muhteşem günler kızlar ya. belki önünüzde biraz sıkıntılı bi zaman var lohusalık adlı :) ama onu bile özlüyosunuz sonradan. Hepiniz keyifle alın inşallahkucaklarınıza.

selam canım...güzel kızının doğumgünü şimdiden kutlu olsun..umarım bizde bu duyguları yaşarız..sanki hep hamileydim ve hiç doğurmıycakmışım gibi geliyor bazen:)))

melek canim gecmis olsun ama hareket etmemiz sart valla ugras biraz gayret et ben cok hareketliyim bu gun yuse beni sakkidida oynatti videoya ceksme yayinlasam gulmekten olursunuz en ozleliklede yerimde fazla durmuyorum cunku kilo almaktan ve dogumda acic ekmekten korkuyorum ..

selam canım...güzel kızının doğumgünü şimdiden kutlu olsun..umarım bizde bu duyguları yaşarız..sanki hep hamileydim ve hiç doğurmıycakmışım gibi geliyor bazen:)))

ahhh ahhh banada hep öyle gelirdi. sanki üç senedir hamileyim der dururdum :) asla alamıycam heralde kucağıma derdim. sonra sekiz aylık fırlayıverdi :)

melekcim az once yazmissin bilgisayara egilemiyorum diye.. bende de ayni durum soz konusu.. 5 dk oturamiyorum egilemiyorum batiyo .. ama cok merak edyom nasil tatli bi ayaktir o diye cokacimcoook

banada batiyo hemde naisl kizlar sag tarafimdaydi simdi tam gogusortamda hafif asagida kizarmis zaten birde bir sey sorucam kizlar buraya dokundugumda bir hissizlik hissediyorum tenime dokunuyorum ama sanki uyusmus gibi ve dfokunursam kasinti oluyor kasirsamda acaip icten bir aci hissediyorum sizde aynimisiniz taktim ondanmi ?

iyi dilekelriniz ve verdiginiz destek icin cok tesekkur ediyorum!! sizin de yavrunuza uzun ve saglikli omur dilerim!! opuyorumnanaktan

ahhh ahhh banada hep öyle gelirdi. sanki üç senedir hamileyim der dururdum :) asla alamıycam heralde kucağıma derdim. sonra sekiz aylık fırlayıverdi :)

merhaba canim hosgeldin..
bebegin hayirli olsun darisi bizim basimiza insallah :)
ben dogumdan ve dogumdan sorna bebege adaptasyon sorunu yasamaktan cok ama cok korkuyorum esim geldiginde otomatikmen alisirsin bebege diyo ama simdi sanki bana cok buyuk sorumluluk hayatimi tamamen alt ust edicek gibi geliyor sende bu duygulari yasadinmi bazende hamile degilmisimde sakaymis gibi geliyo :)

kizlar sag tarafimdaydi simdi tam gogusortamda hafif asagida kizarmis zaten birde bir sey sorucam kizlar buraya dokundugumda bir hissizlik hissediyorum tenime dokunuyorum ama sanki uyusmus gibi ve dfokunursam kasinti oluyor kasirsamda acaip icten bir aci hissediyorum sizde aynimisiniz taktim ondanmi ?ama hissediuyorum ya ..

esim kuveti ilik suyla hazirladi lavanta yagida damlatti aynen hemsirenin rahatla uzerine verdigi talimatalr uzeridne ben gidiyim uzaniyim hemsire bel agrisina anne ve bebegin rahatlamasina tek ilac dedi :)

yaşadım tabii yaşamaz olur muyum hiç. hastaneden çıkıp eve geldiğimiz gece eşim çok fena grip oldu klimalardan ben bebekle bi odaya çekildim gece bu mıymıyladı gözümü bi açtım karşımda yatıyo allahım delircem ben n eyapcam her gece kalkcakmıyım şimdi nasıl yapcam uyumak istiyorum biri alsın şu bebeği.. aynen bunlar geçti aklımdan.. lohusalık bitene kadar bi kaç kere böyle düşünmüşümdür. ama sonra bi alışıyo insan saniye biyere gitmesin istiyosun deli bi sevgi yaa.. hayatın altüst olsun ama bebeğin yanında olsun istiyosun.

insallah bende alisirim bebegime esim otomatik seviceksin zaten diyo simdilik hamile oldugum unuttugumda sanki cok yemek yemisim karnim sismis gibi hissediyorum sornada bu bebek gelicek absima neler getiricek hayatim gidiyo elidmen diyorum ins hepsi gecer

bilmiyorum ya canim! bende sanki oyle bisey yok.. belki de taktigin icindir.. doktoruna sormusmuydun? bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…