2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canm enimde karın çevr.2 hafta geri çıkıyordu.uzunca bi süre böyle gitti.aynen damarlarla ilgili dedi.coraspin yazdı bana.içinde son 3 ayda kullanılmaz yazıyodu tereddütle 2-3 kere içtim bıraktım.beslenmeme dikkat ettim.biftek yumurta muz felan yedim bol bol.şimdi çok şükür haftasıyla uyumlu.zaten dr. önemli değil demişti.sonra yakalar haftasını demişti.yakalamasada biraz küçük bebk olurmuş.önemli olan sağlıklı olması.geri olması önemli değil.her gittiğinde gelişiyomu oranlar değişiyomu ona bak canım.üzme kendini.

ya kızlar ben hamilelikten çok sıkıldım.uyuyamıyosun,yatamıyosun,oturamıyosun,şişko ve hantal olduk çıktık.birde sıcaaaaak..dayanılmaz.:ecrin_bebek:bebeğim gelsin istiyorum diyolar hamileliği arayacaksın gelince.uykusuzluk neymiş o zmn görecekmişim.off:bbo:çok zor çookkkkk.

bana da herkes bol bol uyu diyor
benim de 26 günüm kaldı hem doğsun istiyorum hem daha dursun istiyorum ben özlerim hamileliğimi

günaydın uygusuz gecelerin anneleri eşime diyoermki bebek doğsun deliksiz uygu uyuyacağm oda diyoki bekle uyursun en güzel dönemin bebek ağladığnda kim emzirecek onu bende sen mememi açarsın tutarsın oğlunda emer:roflol:ben onları serbes bırakacağım gece diyormfisfisfis

bana da herkes bol bol uyu diyor
benim de 26 günüm kaldı hem doğsun istiyorum hem daha dursun istiyorum ben özlerim hamileliğimi

31 günde benm kaldı bozacığm bi 10 gün önce gelsin ben isteriim yani 3 hafta sonra opuyorumnanaktan bayrama 10gün kala ne güzel olur

Ben hamileliği çok arayacağımızı düşünüyorum. Şimdi çok şiş ve hantalız ama yine de bi şekilde uyuyoruz. O zaman mıy mıy bebeler susmaz. Gece yok gündüz yok. Dayarlar pekmezi tereyağı süt olsun diye. Ayy her yer sür kokar :))) Hayırlısıyla gelsinler de napalım...

benimki öyle gelicek bayramda 10 günlük olucaz opuyorumnanaktan
Allah izin verirse

inş hayırlısıyla canm vaktinde gelsin ler 9 ay dayndıktan sonra bi 10 daha dayanırm yeterki yavrularımızn canı sğ olsun allh herkesi bi solukta kurtarsın sen normalmi isteyosun doğumu bozacığmbilmiyorumkismile

amin inşllah
yok ben sezeryan olucam dr dün 31 ağustos olur dedi

Günaydınlar...
Puslu nemli ama nispeten serin yapış yapış bir İstanbul sıcağı karşıladı bizi....
Ama benim içimde garip bir neşe bir coşku var...
Hayır olsun...

melekciğim herşeyin ayrı bi güzelliği var onların karnımzda olması çok güzel yavrular için herşeye katlanmak ama bi doğsunlar daha bi güzel oluyu herşeybuyrunnnnnnnnn

eşim bana süt kokuyorsun bebek kokusu var sende diyor.sütüm mü geliyo ne:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…