ya canım benimki karın çevresi diyemi öyle söyledi acaba ben erken doğum olurmu dedim öyle bişey olmaz takip altına alınır ssuyu azalırsa alınırdedi şimdilik korkacak bişey yok fark 3 haftaya çıkarsa dopler isteriz dedi dopler ne olaki şu damarların kan akımını dinliyolardı omu acep öff üzüldüm ya anne olmak böyle bişi demekki şimdi kendimi suçluyorum bebeğime iyi bakamadımmı acaba diye
Günaydın kızlar, hiç rahat yatamıyorum yaaa. Karnımdan dönemiyorum, heryerim uyuşuyor...
bana da herkes bol bol uyu diyor
benim de 26 günüm kaldı hem doğsun istiyorum hem daha dursun istiyorum ben özlerim hamileliğimi
31 günde benm kaldı bozacığm bi 10 gün önce gelsin ben isteriim yani 3 hafta sonra opuyorumnanaktan bayrama 10gün kala ne güzel olur
31 günde benm kaldı bozacığm bi 10 gün önce gelsin ben isteriim yani 3 hafta sonra opuyorumnanaktan bayrama 10gün kala ne güzel olur
benimki öyle gelicek bayramda 10 günlük olucaz opuyorumnanaktan
Allah izin verirse
inş hayırlısıyla canm vaktinde gelsin ler 9 ay dayndıktan sonra bi 10 daha dayanırm yeterki yavrularımızn canı sğ olsun allh herkesi bi solukta kurtarsın sen normalmi isteyosun doğumu bozacığmbilmiyorumkismile
Ben hamileliği çok arayacağımızı düşünüyorum. Şimdi çok şiş ve hantalız ama yine de bi şekilde uyuyoruz. O zaman mıy mıy bebeler susmaz. Gece yok gündüz yok. Dayarlar pekmezi tereyağı süt olsun diye. Ayy her yer sür kokar :))) Hayırlısıyla gelsinler de napalım...
Ben hamileliği çok arayacağımızı düşünüyorum. Şimdi çok şiş ve hantalız ama yine de bi şekilde uyuyoruz. O zaman mıy mıy bebeler susmaz. Gece yok gündüz yok. Dayarlar pekmezi tereyağı süt olsun diye. Ayy her yer sür kokar :))) Hayırlısıyla gelsinler de napalım...
Günaydınlar...
Puslu nemli ama nispeten serin yapış yapış bir İstanbul sıcağı karşıladı bizi....
Ama benim içimde garip bir neşe bir coşku var...
Hayır olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?