2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sen çalışabilir raporu aldınmı.37.haftam 7 eylülde bitiyor.çalışamaz raporunu 1 eylülde vericem.sanırım aktarma maktarma olmayacak bizde:2:

kaydirigubbakcemile3 bide erkenciyim diyorum yaa . bizde saat suan 12yi gecyo. ben de 11 gibi kalkip kahvaltimi yapip geldim ve utanmadan erkenciyim diyorum

Günaydınlar aceleci annelerimiz ..bugün hava kapalı gibi Kütahyada ama sıcak üflüyor yağmur duasınamı çıksakbilmiyorumkismile

sen çalışabilir raporu aldınmı.37.haftam 7 eylülde bitiyor.çalışamaz raporunu 1 eylülde vericem.sanırım aktarma maktarma olmayacak bizde:2:

Ben de bugün müdür yardımcısını arayacaktım, ne zaman alayım diye. Ne zaman açtırmalıyım. Ufff çok ihmalkarım yaa....

Geçmişi bir okuyum geliyim kızlar boshayallersmileDaha kahvaltı da etmedik boshayallersmile

günaydın arkadaşlar 20 gün önce boğaz enf.geçirdim çok zor geçti dilimin arka tarafına sivilce gibi kabartılar vardı hala geçmedi ya acaba bunlar bebeğime zarar veriyomudur daha yeni dank etti bişey olur mu ki böyle şeyler yaşayan var mı

kizlar 14 kiloyu kilo mu aldik diyorsunuz?? ben bugun itibariyle 17 kilo falan almisim. :icecream: 2 ay falan kilomu kontrol etmeye calistim ama artik yoruldum . hayatim boyunca kilomu kontrol ederek, diyet yaparak geldim. artik bu son 1 ay biraz rahatlim dedim. insallah bebisim saglikli geldikten sonra alinan kilolari vermenin caresini buluruz.. :enbuyukkk:

Ben de bugün müdür yardımcısını arayacaktım, ne zaman alayım diye. Ne zaman açtırmalıyım. Ufff çok ihmalkarım yaa....

çalışabilir raporunu verdin anladığım kadarıyla.32.den 37 ye veriyolar onu zaten.37.haftanda alırsın çalışamaz raporunu.

Canım enfeksiyonun her türlüsü zarar bence bir dr.unla görüş ama okadar da etküleyeceğini düşünmüyorum genelde bende stres ysda üzülünce çıkıyor ağız yaralarım
Kızlar bırakın emzirdikçe çok fazla kilo veriliyormuş inanın seneye diyeceksiniz hiç kalmadı kilom helede saltanatım ve saadetcim sizde zannetmiyorum Hem şeker olmadığına şükredin bende şeker var 54ten 59 oldum herşeyi kısıyorum bebeğim sağlıklı gelsin dünyaya diye ama her canımın istediğini yiyemiyorum :2:

rekor bende kızlar beni kimse geçemedi 20 kilo aldım :lepi:

Günaydın meleğim nasılsın?
dün atk nın söylediği doğruymuş kızlar eğer çalışabilir raporu almışsak,başka bir doktordan aldığımız günlük yada haftalık raporlar doğum sonrasına aktarmak istediğimiz izinden düşüyomuş...

valla bende çok iyiyim ama bu sıcaklar olmasa artı bide rizenin nemi bitmiyo nem mahfediyo adamı

Havası yeter rizenin henüz görme imkanım olmadı ama rizzeli arkadaşlarım var birazda yağışlı geçiyor dimi off dağlarına hastayım kaydirigubbakcemile5Bende kütahyadayım dağlık ama karadeniz bambaşka güzellikleri var

geçmiş olsun.bende de aftlar çıkıyor canım.hiç eksik olmuyor ağzımdan.3-4 dr değiştirdim ben.hepside bebeğime bi zararı olmayacağını söyledi.dişetlerim kanıyor gece bile kalkıp dişimi fırçalıyorum takıntı oldu.temiz olsun bebğime zarar vermesin diye.artık ALlah a emanetler.inş.dr.lar haklıdır bişey olmuyodur:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…