Ooooo prenses erkencisiniz demekkaydirigubbakcemile, ben 7 buçukta eşimle kalkıyorum. Benim en nazlı çocuğum eşim. Gerçi ben alıştırdım sabah yollamaya. Okullar varken önce ben çıkıyodum, yazın yolluyorum. Sonra da huyum kurusun uyuyamam...
Ooooo prenses erkencisiniz demekkaydirigubbakcemile, ben 7 buçukta eşimle kalkıyorum. Benim en nazlı çocuğum eşim. Gerçi ben alıştırdım sabah yollamaya. Okullar varken önce ben çıkıyodum, yazın yolluyorum. Sonra da huyum kurusun uyuyamam...
sen çalışabilir raporu aldınmı.37.haftam 7 eylülde bitiyor.çalışamaz raporunu 1 eylülde vericem.sanırım aktarma maktarma olmayacak bizde:2:
günaydın kızlar nasılsınız?
Ben de bugün müdür yardımcısını arayacaktım, ne zaman alayım diye. Ne zaman açtırmalıyım. Ufff çok ihmalkarım yaa....
Sıcaklardan iyi gibiyiz sen nasılsın :bbo:
Canım enfeksiyonun her türlüsü zarar bence bir dr.unla görüş ama okadar da etküleyeceğini düşünmüyorum genelde bende stres ysda üzülünce çıkıyor ağız yaralarımgünaydın arkadaşlar 20 gün önce boğaz enf.geçirdim çok zor geçti dilimin arka tarafına sivilce gibi kabartılar vardı hala geçmedi ya acaba bunlar bebeğime zarar veriyomudur daha yeni dank etti bişey olur mu ki böyle şeyler yaşayan var mı
kizlar 14 kiloyu kilo mu aldik diyorsunuz?? ben bugun itibariyle 17 kilo falan almisim. :icecream: 2 ay falan kilomu kontrol etmeye calistim ama artik yoruldum . hayatim boyunca kilomu kontrol ederek, diyet yaparak geldim. artik bu son 1 ay biraz rahatlim dedim. insallah bebisim saglikli geldikten sonra alinan kilolari vermenin caresini buluruz.. :enbuyukkk:
kizlar 14 kiloyu kilo mu aldik diyorsunuz?? ben bugun itibariyle 17 kilo falan almisim. :icecream: 2 ay falan kilomu kontrol etmeye calistim ama artik yoruldum . hayatim boyunca kilomu kontrol ederek, diyet yaparak geldim. artik bu son 1 ay biraz rahatlim dedim. insallah bebisim saglikli geldikten sonra alinan kilolari vermenin caresini buluruz.. :enbuyukkk:
valla bende çok iyiyim ama bu sıcaklar olmasa artı bide rizenin nemi bitmiyo nem mahfediyo adamı
günaydın arkadaşlar 20 gün önce boğaz enf.geçirdim çok zor geçti dilimin arka tarafına sivilce gibi kabartılar vardı hala geçmedi ya acaba bunlar bebeğime zarar veriyomudur daha yeni dank etti bişey olur mu ki böyle şeyler yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?