2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gunaydin EYLUL ANALARIa.s.:smiley
dilerim hepiniz iyisinizdir,,
kizlar dogum yapanimiz varmi?delikafadulden siradan basliyarak sorayim=))
gozum korktu vallahi:=) uyuyamadim uyanamda bir kahve iceyim dedim

canim ya Allah yardimcin olsun!! bu donemde yemek istedigini yememek cok zor ya. onun icin de artik kendimi kisitlamiyorum.

canım bekleriz buyur gel. ben kütahyaya geldim biliyorum emette kuzenim okuyodu. dedigin gibi çok daglık yolları kotuydu ama şimdi bilmiyorum

gunaydin EYLUL ANALARIa.s.:smiley
dilerim hepiniz iyisinizdir,,
kizlar dogum yapanimiz varmi?delikafadulden siradan basliyarak sorayim=))
gozum korktu vallahi:=) uyuyamadim uyanamda bir kahve iceyim dedim

Şimdilik yok gibi kısmetim tabii girmeyenlerden eğer yoksa kaydirigubbakcemile3

ceylan cigim sekerim
mumkunse bize gunes yolla bizde sana buusuru yagmur yollayalim iki gun oyle gunes acti azicik
simdik firtina yagmur:=))zaten 9.ayin ortasi baslar kar yagmaya
gecen yill tam 14-09kar yagmisti:=((((

yerime adam bulmaya çalışıyorlar bankada şu aralar farklı bir yapılanma içerisinde ve dışarıdan adam almıyor, şubelerden buraya birini kaydırmaya çalışıyoruz inş neticelenir bir an önce. artık evde oturmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Günaydın Özgecim, canımmm nasılsın? geceleri bana da kabus gibi...uyuyamıyorum ....napçaz bilmiyorum, utanmasam şimdi açacam klimayı....

canım bekleriz buyur gel. ben kütahyaya geldim biliyorum emette kuzenim okuyodu. dedigin gibi çok daglık yolları kotuydu ama şimdi bilmiyorum

Emet ilçesi kuzum evet dağlık ve ilçelere nedese bakmıyorlar ben merkezdeyim İstanbuldan gelin geldim buralara ahhh..ahh..ohaoldumsmileBende beklerim herzaman inşallah karadenize geldimmi uğramadan geçmem tşk.ederim Şeniz

kizlar, su facebook-taki resimlerimizi baska kimseler goremez, yorumlarimizi da okuyamaz degil mi? gecen bi konusma vardi yorumlari baskalari da gorebilirmis falan diye... :uhm:

MAşallah topic doluyor 15 kişi ama ben çıkmalıyım kızlar şu sıpamın karnını doyurup gelirim opuyorumnanaktan

çikom sen 37 ye kadar çalışmayacakmısın?
eskiden kütahya yazları serin olurdu yayla gibi ve biz asla cam açıp uyumazdık çünkü üşürdük,akşam dışarı çıkarken hırka alırdık yanımıza,şimdi yanıyoruz,kesin küresel ısındık kesin:)

Melekcim ben 32. haftamın başında çalışabilir raporumu aldım, eylülün 4-5 ine kadar çalışabilir diye izin verildi, sanırım 37. haftadamı ne artık resmi iznim başılıyor, mecbur olan hani...onun içinde bi rapor götürecem..doktorum benden daha bilgiliydi valla bu konuda...

senağlamacanim azicik zaman kaldi azicik daha disini siktin mi uras im kollarinda
ozaman istedini yer icersin:=))
olumunekankayizsmile

kizlar, su facebook-taki resimlerimizi baska kimseler goremez, yorumlarimizi da okuyamaz degil mi? gecen bi konusma vardi yorumlari baskalari da gorebilirmis falan diye... :uhm:

yok saltanatcım göremezler ben kız kardeşimin profilinden girip kontrol ettim,bir miktar septiğimde:):sm_cool:

Valla öyleydi bundan 5-6 sene önceye kadarda öyleydi bu sene kavruluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…