Günaydın kızlar:)
burda da hava kapalı ama çoook sıcakk...
Canım enfeksiyonun her türlüsü zarar bence bir dr.unla görüş ama okadar da etküleyeceğini düşünmüyorum genelde bende stres ysda üzülünce çıkıyor ağız yaralarım
Kızlar bırakın emzirdikçe çok fazla kilo veriliyormuş inanın seneye diyeceksiniz hiç kalmadı kilom helede saltanatım ve saadetcim sizde zannetmiyorum Hem şeker olmadığına şükredin bende şeker var 54ten 59 oldum herşeyi kısıyorum bebeğim sağlıklı gelsin dünyaya diye ama her canımın istediğini yiyemiyorum :2:
Havası yeter rizenin henüz görme imkanım olmadı ama rizzeli arkadaşlarım var birazda yağışlı geçiyor dimi off dağlarına hastayım kaydirigubbakcemile5Bende kütahyadayım dağlık ama karadeniz bambaşka güzellikleri var
gunaydin EYLUL ANALARIa.s.:smiley
dilerim hepiniz iyisinizdir,,
kizlar dogum yapanimiz varmi?delikafadulden siradan basliyarak sorayim=))
gozum korktu vallahi:=) uyuyamadim uyanamda bir kahve iceyim dedim
rekor bende kızlar beni kimse geçemedi 20 kilo aldım :lepi:
canım bekleriz buyur gel. ben kütahyaya geldim biliyorum emette kuzenim okuyodu. dedigin gibi çok daglık yolları kotuydu ama şimdi bilmiyorum
Canım enfeksiyonun her türlüsü zarar bence bir dr.unla görüş ama okadar da etküleyeceğini düşünmüyorum genelde bende stres ysda üzülünce çıkıyor ağız yaralarım
Kızlar bırakın emzirdikçe çok fazla kilo veriliyormuş inanın seneye diyeceksiniz hiç kalmadı kilom helede saltanatım ve saadetcim sizde zannetmiyorum Hem şeker olmadığına şükredin bende şeker var 54ten 59 oldum herşeyi kısıyorum bebeğim sağlıklı gelsin dünyaya diye ama her canımın istediğini yiyemiyorum :2:
kizlar, su facebook-taki resimlerimizi baska kimseler goremez, yorumlarimizi da okuyamaz degil mi? gecen bi konusma vardi yorumlari baskalari da gorebilirmis falan diye... :uhm:
çikom sen 37 ye kadar çalışmayacakmısın?
eskiden kütahya yazları serin olurdu yayla gibi ve biz asla cam açıp uyumazdık çünkü üşürdük,akşam dışarı çıkarken hırka alırdık yanımıza,şimdi yanıyoruz,kesin küresel ısındık kesin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?