2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayy inş bişey olmaz canım ya umursamıyodum ama ya enf.sa diye yeni dank etti benimde diş etletim acıyo ağızımı acamıyorum sanki çatlamış gibi acıyo ayy Allah yardımcımız olsun yaa yeter ki bebişlerimize bişey olmasın:Saruboceq:

madecim çalışıcam ama benim işlerimi devretmem ve öğretmem en azından 2 hafta alacak, bunun birde insan kaynakları süreci var, adayın alınması başlamasıda en az 10 gün sürüyor. haliyle vakit daraldı.

kızlar sizde de oluyormu iç çamaşırımı günde bi kaç defa değiştiriyorum sırılsıklam oluyor bişiler geliyor, artık çantamda iç çamaşırı taşıyorum ped koymayı bile düşünüyorum

melek boz melos um canim nasilsin,
teyze nasil iyimi? ellerinden oper,
canim karrnin burninda ne calismasi anlamadim:=)masallah37lerdesin nazarlardan allahim korusun,,

evet kızlar aynen böyle oluyor.
melek sen neden hala hiçbirşey götürmedin.çalışabilir raporunu 32.haftada alman gerekirdi.ama zaten aktarma yapamayacağımız için çokta sorun değil.çünkü tatildeyiz.ilk dr. kontrolünde al çalışabilir raporunu.37.haftanda çalışamaz raporunu vermelisin çünkü.

kaydirigubbakcemile3 bide daha 1 ay var desene!! bisey olmaz canim dogumdan sonra veririz :dance:

evt canım sıkıntı yapmıyorum ben kilolarımı 70 kiloyum son 1 aydır almıyorum ama kan ilaçları çok kilo aldırıyo benim kanıumda fazlaymış ilaç içmene gerek yok dedi bıraktım şuan hiçbir ilaç kullanmıyorum

inş canım ya inş bişey olmaz randevum çarşambaya beklesem bişey olu mu ki ya offff zaten kızıyom kendime niye bu kadar bekledim diye ama inş. bişey olmaz hepimizin bebişlerine sağlık sıhhat uzun ömür versin rabbim inş:Saruboceq:

aynen benimde tamamen ıslanıyor çamaşırım.ben günlük ped kullanıyorum.dr.daha dün sordum.suyum azalırmı çok ıslanıyor diye.yok normal ıslanması son zamanlarda akıntı olur dedi.için rahat olsun.

Benim doktorum aydınlatmadı ama geriye dönük rapor verir mi ki? Sinir oldum yaaa. Cumartesiye randevu alayım bakayım....

Kocama diyorum Bana doğum hediyesi çikolata dolu Sepet istiyorum dedim
kaydirigubbakcemile3insallah canim sga salim dogur sonra cikoolatadan tut hepsini yersin ins,,azicik daha sabir:=)

ciko sekeri gunaydin
ayy hic deme bendede oluyor lekeler:=(((
gunluk ped kullandim halde 3.4kez degisiyorum yoksa sinirlerim bozuluyor yada huylaniyorum ama normal hamileyiz kana olmuyor yumurta temizlenmiyor akinti olmaya basliyor,,yalniz deilsinsenağlama

Cumartesi gittiğimde çalışabilir raporu alıcam yani öyle mi? Ufff yaaa. Karnıma ağrı girdi.

biraz geç kalmışsın sanırım yaa...ama sanki biz bu konuyu konuşmamışmıydık senle..konuşmuştuk diye hatırlıyorum, keşke özelden mesaj atsaydın...buarada kullanılmayan izinleri doğum sonrası kullanacaktır diye not düşürmeyi unutma sakın...

melek boz melos um canim nasilsin,
teyze nasil iyimi? ellerinden oper,
canim karrnin burninda ne calismasi anlamadim:=)masallah37lerdesin nazarlardan allahim korusun,,

Ya rapor işini ayarlamamışım kısmetçim. Aktarma yapamayacağım sanırım...
Teyzen gayet iyi, her iş kendine bakıyo canım.

melek boz melos canim aman niye sikiliyorsun oyle boylede bir sekil halledersin insallah,
son haftalardasin dikkat et,surda az kalmisken

içim rahatladı sizde de oluyorsa sorun yok :)
ben günlük ped kullanamıyorum rahatsız hissediyorum kendimi, sürekli çamaşır değiştiriyorum, dün markete gittik gene geldi pant. bile ıslandı nasıl utandım, görende altınamı yapmış diyecek hihihih :)

klmasm canim ne seker bir bebek enrden buldun resmi:=))
insanin yiyesi geliyor:=))

değilmi cidden çok tatlı.Allah sahibine bağışlasın.bizede böyle tatlı ve sağlıklı bebekler nasip etsin.netten buldum canım.çok sevdim.ekledim.
sen n asılsın?iyimisin?

Cumartesi gittiğimde çalışabilir raporu alıcam yani öyle mi? Ufff yaaa. Karnıma ağrı girdi.

canım sıkma canını.geriye dönükte almana gerek yok.sen sadece gittiğinde dr.una söyle.o sana yazar zaten gerekeni.aktarma zaten yapamıyormuşuz ben bu konyda valiyle görüştüm bizzat.zaten tatildesiniz ne aktarması sadece doğum sonrası 8 haftalık hakkını kullanabilirsin dedi.öğretmenlerde durum bu.

kizlar bize musade gidip kahvalti yapayim
kocisim le civciv im uyuyor:=))spriz olsun uzun zaman kahvalti hazirlamamistim:=)))
gorusmek uzere esen kalin,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…