senağlamacanim azicik zaman kaldi azicik daha disini siktin mi uras im kollarinda
ozaman istedini yer icersin:=))
olumunekankayizsmile
geçmiş olsun.bende de aftlar çıkıyor canım.hiç eksik olmuyor ağzımdan.3-4 dr değiştirdim ben.hepside bebeğime bi zararı olmayacağını söyledi.dişetlerim kanıyor gece bile kalkıp dişimi fırçalıyorum takıntı oldu.temiz olsun bebğime zarar vermesin diye.artık ALlah a emanetler.inş.dr.lar haklıdır bişey olmuyodur:Saruboceq:
Melekcim ben 32. haftamın başında çalışabilir raporumu aldım, eylülün 4-5 ine kadar çalışabilir diye izin verildi, sanırım 37. haftadamı ne artık resmi iznim başılıyor, mecbur olan hani...onun içinde bi rapor götürecem..doktorum benden daha bilgiliydi valla bu konuda...
kaydirigubbakcemile3 bide daha 1 ay var desene!! bisey olmaz canim dogumdan sonra veririz :dance:
Canım enfeksiyonun her türlüsü zarar bence bir dr.unla görüş ama okadar da etküleyeceğini düşünmüyorum genelde bende stres ysda üzülünce çıkıyor ağız yaralarım
Kızlar bırakın emzirdikçe çok fazla kilo veriliyormuş inanın seneye diyeceksiniz hiç kalmadı kilom helede saltanatım ve saadetcim sizde zannetmiyorum Hem şeker olmadığına şükredin bende şeker var 54ten 59 oldum herşeyi kısıyorum bebeğim sağlıklı gelsin dünyaya diye ama her canımın istediğini yiyemiyorum :2:
madecim çalışıcam ama benim işlerimi devretmem ve öğretmem en azından 2 hafta alacak, bunun birde insan kaynakları süreci var, adayın alınması başlamasıda en az 10 gün sürüyor. haliyle vakit daraldı.
kızlar sizde de oluyormu iç çamaşırımı günde bi kaç defa değiştiriyorum sırılsıklam oluyor bişiler geliyor, artık çantamda iç çamaşırı taşıyorum ped koymayı bile düşünüyorum
Melekcim ben 32. haftamın başında çalışabilir raporumu aldım, eylülün 4-5 ine kadar çalışabilir diye izin verildi, sanırım 37. haftadamı ne artık resmi iznim başılıyor, mecbur olan hani...onun içinde bi rapor götürecem..doktorum benden daha bilgiliydi valla bu konuda...
kaydirigubbakcemile3insallah canim sga salim dogur sonra cikoolatadan tut hepsini yersin ins,,azicik daha sabir:=)Kocama diyorum Bana doğum hediyesi çikolata dolu Sepet istiyorum dedim
madecim çalışıcam ama benim işlerimi devretmem ve öğretmem en azından 2 hafta alacak, bunun birde insan kaynakları süreci var, adayın alınması başlamasıda en az 10 gün sürüyor. haliyle vakit daraldı.
kızlar sizde de oluyormu iç çamaşırımı günde bi kaç defa değiştiriyorum sırılsıklam oluyor bişiler geliyor, artık çantamda iç çamaşırı taşıyorum ped koymayı bile düşünüyorum
yok saltanatcım göremezler ben kız kardeşimin profilinden girip kontrol ettim,bir miktar septiğimde:):sm_cool:
evet kızlar aynen böyle oluyor.
melek sen neden hala hiçbirşey götürmedin.çalışabilir raporunu 32.haftada alman gerekirdi.ama zaten aktarma yapamayacağımız için çokta sorun değil.çünkü tatildeyiz.ilk dr. kontrolünde al çalışabilir raporunu.37.haftanda çalışamaz raporunu vermelisin çünkü.
melek boz melos um canim nasilsin,
teyze nasil iyimi? ellerinden oper,
canim karrnin burninda ne calismasi anlamadim:=)masallah37lerdesin nazarlardan allahim korusun,,
klmasm canim ne seker bir bebek enrden buldun resmi:=))
insanin yiyesi geliyor:=))
Cumartesi gittiğimde çalışabilir raporu alıcam yani öyle mi? Ufff yaaa. Karnıma ağrı girdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?