2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
değilmi cidden çok tatlı.Allah sahibine bağışlasın.bizede böyle tatlı ve sağlıklı bebekler nasip etsin.netten buldum canım.çok sevdim.ekledim.
sen n asılsın?iyimisin?

amin canim,,
cok sukur iyiyiz canim,,
acaba bizim bebisler nasil olacak cok merak ediyorum,,bilmiyorumkismile

kızlar benim gibi pimpirikli olanlara bi önerim var, ben bebeğimin ilk 2 ayı popişini su ve pamukla temizlicem, eğer böyle yapacak olan varsa ben akşam markette görüp aldım bundan alabilirsiniz, saf pamuk ama bebeğin poposunu silmek için özel tasarlanmış,

İPEK

melekcim geriye dönük rapor alınmıyo diye biliyorum yasak çünkü bi ara topikte konuşuyoduk gene bu rapor meselelerini ben seni aldın die biliyodum ama almamişşın senin şimdi çalışabilir raoporun bitcekti bile çalışamaz alıcaktın.

çikolatacım bende uni babyinkini aldım, yenidoğan ıslak pamuk mendil diyodu...aynımıdır sence..eczacı onu önerdi bana...hatta hep bunu kullan dedi..

bende su ve pamukla silicem.bunu görmemiştim.bende alayım teşkür..

çikolatacım bende uni babyinkini aldım, yenidoğan ıslak pamuk mendil diyodu...aynımıdır sence..eczacı onu önerdi bana...hatta hep bunu kullan dedi..

bana da bunu önerdiler.biçok arkadaşımız da bundan almış.ama ben yinede pamuk ve su kullanıcam ilk ay.nede olsa ıslak mendil.bilemeyizki kimyasalmı değilmi.

canım aynı değildir, o dediğin ıslak mendil, yani saf su ve pamuk yazıyor üzerinde ama ben genede kullanmak istemiyorum. bu verdiğim linkteki pamuk sadece, ama poposunu kolay silmek için pamuğu makyaj temizleme pedleri varya onun gibi yapmışlar yani onun dikdörtgeni gibi düşün. ben kaynatılmış soğutulmuş suya bu pamukları batırıp silcem poposunu :) 2 aydan sonrada chiccodan stokladığım ıslak mendille devam edicem. unibaby nin ıslak mendili saf su ve pamuksa ona o kdr para veremem ve kendim su ve pamukla silerim katkı maddesi vs. bişi olmadan :))

bende unıbaby yeni doğan aldım fakat yinede bir süre pamuk ve su ile silmeyi düşünüyorum devamındada unı baby e dvm ederim diye düşünüyorum

bende ondan aldım bi sitede okumuştum yeni doğum yapan bi arkadaş bebişine kullanmış çok memnun olduğunu söylüyodu sadece pamuk ve su diyo bende gittim aldım hemen inş. bizde memnun kalırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…