değilmi cidden çok tatlı.Allah sahibine bağışlasın.bizede böyle tatlı ve sağlıklı bebekler nasip etsin.netten buldum canım.çok sevdim.ekledim.
sen n asılsın?iyimisin?
arkadaşlar facebook sayfasına istek gönderdim aama daha cevap gelmedi
kızlar benim gibi pimpirikli olanlara bi önerim var, ben bebeğimin ilk 2 ayı popişini su ve pamukla temizlicem, eğer böyle yapacak olan varsa ben akşam markette görüp aldım bundan alabilirsiniz, saf pamuk ama bebeğin poposunu silmek için özel tasarlanmış,
İPEK
çikolatacım bende uni babyinkini aldım, yenidoğan ıslak pamuk mendil diyodu...aynımıdır sence..eczacı onu önerdi bana...hatta hep bunu kullan dedi..
çikolatacım bende uni babyinkini aldım, yenidoğan ıslak pamuk mendil diyodu...aynımıdır sence..eczacı onu önerdi bana...hatta hep bunu kullan dedi..
bende su ve pamukla silicem.bunu görmemiştim.bende alayım teşkür..
Ceylan arkadasimiz kahvalti yapmaya gitti. gelince kabul eder canim
bana da bunu önerdiler.biçok arkadaşımız da bundan almış.ama ben yinede pamuk ve su kullanıcam ilk ay.nede olsa ıslak mendil.bilemeyizki kimyasalmı değilmi.
ben daha ne bez aldım ne ıslak mendil
bu arada herkese merhaba :)
bu arada herkese merhaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?