2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sagol canim arkadasim ama nasil begeniyim gozunu seviyim kairn kocaman 65 kg vucut hayatimda olmamistim sacima 6 aydir ne boya ne makas degmis artiks aldim biyigimi bile almiyom duzelcez ins yakinda :):) sagol arkadasim..

ahh ahhh bana boya deme sakın. her ay gidip bakım + boya yaptırırdım simdi kendimi cok pasaklı hissediyorum

hemen arada mutfaga kactim kofte ve patates kizartmasini hazirladim yanina salata gibib ir seyelrde koydum eism gelincede atar makineye piser bu gunku menumuz bu :)

melek, seker pembe ve ben aynı zamanda dogum yapacaklardandık ama hepimizin tarihi değişti :)

Canım sen ne kadarda bir gidiyorsun? Ben artık haftada bir gidiyorum, çok sık gitmek istemiyorum aslında ama şu raporu almamışım. Onu halletmeye çalışıcam...

bende haftada bir giderim diye düşünüyordum ama doktorum 2 haftada bir gel dedi. cok rahat bşr kadın bebegin boynunda kordon var yinede tam düğüm seklinde değil rahat ol diyor bana :sinifsinif:

butterfly sabah kuaforun onunden gectim bir baktim icerde kaidn sac boyatiyo naisl imrendim nasil yani tek boya istesem durmucama ma ben acma islemide istiyorum o daha komplike oldugu icin bekliyim hemde sacim toparlansind edim ama kizlar bir yag kullaniyorum cidden paril april oldu sacalrim birde cabucak uzamaya basladi tek sorun kiriklar onalrda giderse birde boyatirsam super olcak hafifte kat attiricam dumduz sekilsiz gicik oluyorum simdi :)

ben her gun dustan sorna ve gece yatarken kremleniyorum catlamam yok ama ergenlikten kalan popomda var kilo alinca sanki acildialr daha goze batar hale geldielr ergenlikte 49 kilodan birde 56 olmustum sorna yine dusmustum o ara oldu bunalr 4 tane deprem cizgisi popomda gecen korktum buyuyunce yenimi diye yok eskiymis sari cunku bunlar hamileikle ilgili daha hic olmadi ama ins karin bosalinca ortaya cikmazlar kurtulmakta zor anam catlaktans elulit tedavisi falan var bunun hic yok ..

şimdi gidiyormuşuz biz hastaneye süt vereceğiz kızlar.
gene gelip cevaplıycam tüm sorularınızı ..
öpüyorum canlarım..
dualarınızı esirgemeyin oğlum için noluuur...
seviyorum sizleri....

Ohh ohh maaşallah, sütün yarar kuzuna inşallah. Allaha emanet ol tatlım benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…