sagol canim arkadasim ama nasil begeniyim gozunu seviyim kairn kocaman 65 kg vucut hayatimda olmamistim sacima 6 aydir ne boya ne makas degmis artiks aldim biyigimi bile almiyom duzelcez ins yakinda :):) sagol arkadasim..
aynen bugün birde bel agrısı iyice arttı. daha doktora gitmeme 12 gün var o zamana kadar dogurmasam bari
ahh ahhh bana boya deme sakın. her ay gidip bakım + boya yaptırırdım simdi kendimi cok pasaklı hissediyorum
Canım sen ne kadarda bir gidiyorsun? Ben artık haftada bir gidiyorum, çok sık gitmek istemiyorum aslında ama şu raporu almamışım. Onu halletmeye çalışıcam...
melekcim geliyormu yok senin kıs :)
setup ismin ne onaylıyım hemen mesaj menün aktif olmayanlardansın sanırım kkda kimsiniz diye mesaj atıyorum onaylamadan önce kusura bakma
bende haftada bir giderim diye düşünüyordum ama doktorum 2 haftada bir gel dedi. cok rahat bşr kadın bebegin boynunda kordon var yinede tam düğüm seklinde değil rahat ol diyor bana :sinifsinif:
Yaptığım tek bakım günlük duş, çatlak falan olmadı. Krem de sürmüyorum. Bu sıcakta uğraşamam zaten...
hemen arada mutfaga kactim kofte ve patates kizartmasini hazirladim yanina salata gibib ir seyelrde koydum eism gelincede atar makineye piser bu gunku menumuz bu :)
Sanmam, doktorumuza göre kızımın acelesi yok. 20sini rahat görürüz dedi ama bakalım...
Sadoş resim falan mı koydun?
şimdi gidiyormuşuz biz hastaneye süt vereceğiz kızlar.
gene gelip cevaplıycam tüm sorularınızı ..
öpüyorum canlarım..
dualarınızı esirgemeyin oğlum için noluuur...
seviyorum sizleri....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?