2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gogus icinmi bu krem bende aliyim o zaman emzirirsem kullanirim uclari icin degilmi gonul catlak yara falan olmasin diye ? gonul bu gun ruzgara gittinmi canim tosuncuk olmaya baslamismi masallah melegimize :)

hoşgeldin lilacım Allah analı babalı büyütsün sen işin büyük kısmını atlattın darısı başımıza inş canım bişey sorcam benim gögüslerde küçük söylemesi ayı 80 doğumdan önce sende şişlik oldumu yani büyüme filan yoksa tamamen doğumdan somra gelişen bir durummu ben bazen sütüm yetmezse ne yaparım diye korkuyorum çünkü şimdilik hiç şişlik yok göğüslerimde ilk aylar vardı sonra geçti sende nasıl oldu

hoşbulduk canlarım.
sadoşum eskisi gibi dümdüz değil karnım tabi var ama öyle hani derlerya hiç doğurmamış gibi bebek var gibide değil hafif var o da şişlik sanırsam 6 haftaya kadar hiç bir şey yapamam yasak dedi doktorum.
sonrasında bakıcam artık ama sarmak işe yaradı azıcık karnım kaldı.

iyiz dadlum şükürler olsun ağrım sızım hiç yok geçti bitti zaten bu gün 6. gün çok rahat hareket ediyorum (bu gün evde sıkı bir temizlik yaptım gelen gelsin artık )

sadoşum evet canım göğüs ucu için bu krem muhakkak edinin bebek emince yara olacakmış benim daha emmeden sütümü sağdığım halde çiçek gibi açıldı göğüs uçlarım ve acıyor.hem bu kremi sürünce silmedende bebeği emzirebilirmişiz zararı yokmuş tatlım...

Rüzgara birazdan gidecez kızlar bu gün sabah sütümü sağdım poşete koyup dolaba attım birazdan gidip birde orda sağacağzı.
durum iyi ama mutluyum emin ellerde oğlum...
ah birde tosuncuk olsa kilo alsa ele avuca gelse ne isterim başka...

ngezen canım doğüumdan sonra inanılmaz bi şekilde şişip taş gibi oluyo resmen beden atlıyorsun.
sütünün gelmemesi bunları takma hiç.
küçük olsa bile göğüslerimiz maşallah dolup taşıyor.
ben ilk yarım litre süt içmiştim o zaman geldi sütüm...
sonra ılık duş razene çayı (hastaneden verdiler) çok süt getiriyor...
birde bol bol su !!!!
suyu resmen ağzımdan içiyorum göğsümden süt olup akıyor maşallah...

işte böyle kızlar sorun istediğinizi bana :)

şimdi gidiyormuşuz biz hastaneye süt vereceğiz kızlar.
gene gelip cevaplıycam tüm sorularınızı ..
öpüyorum canlarım..
dualarınızı esirgemeyin oğlum için noluuur...
seviyorum sizleri....

canim gonulcugum sen hiz endiselenme tosuncuk olur ruzgar yakinda hele senin bakimina bir gecsin masallah dicez hepimiz eminim gidince bizdende ruzgar beyfendiye selam soyle cok merak ediyorum ne sirindir masallah :)
karnininda takma 6 hafta sorna yapariz birseyelr bakalim biz neler olucaz :) gecmis olsun yendien arkadasim..

LiL@'m tatlı annemiz gelmiş ama gidiyor rüzgarımız tosun olacak inşallah göreceksin

lilacım rüzgarımıza Allah sağlık sıhat versin tez zamanda tombişleşsin sende bebişine kavvuş evine getir inşallah

prenses ben dayanabiliyorum hic sorun olmuyo kendi acimdan cunku burasi sicak degil hep normal hep yagmurlu :)allah hepinize yardime tsin arkadaslarim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…