geldim canlarım geldimmmm....
evet sorun bana herşeyi anlatayım ince ayrıntısına kadar.
yusem inan benimde şu çatlaklar kafama takılıyodu hani diyorlardı ya göbek inince harita gibi olurmuşuz.
doğumdan çıktım doktorum kayınvalidemlere karnımdaki batikonları ıslak mendille silmelerini sonra banyo yaparken yakabileceğini söyledi.
onlar silmeye başladılar ben sürekli çatlak varmı yırtık varmı diye soruyorum hayır yok diyorlar inanmıyorum çünkü karnım kocamandı...
sonra eve gelince duştan sonra bi baktım vallahi 1 tane bile yoook karnım sönmüş balon gibi falan değil eskisi gibi :teytey::teytey: nasıl sevindim nasıl...
sonra kayınvalidem karnımı bağladı göbeğim kalmasın diye.öyle aman aman bi göbeğimde yok halbuki hemen inmiş ...
2 gün öyle gezdim yatarken çıkarttım azaldı o şişlik bide korse aldım haftaya takıcam artık çünkü dikiş izim çok aşşağıda canımı acıtmaz korse toparlanır daha iyi olur.
sütyene gelince.
canım normal destekli sütyenlerimi takıyım dedim.
süt dolunca o nasıl acıdır öyle inanamazsın biri göğsümü sıkıyor sanki birde süngerli olunca eyvah eyvah.
çıkardım attım.
gece tuvalete gittim klozete oturmak için bi eğildim hooop heryer süt....
gittim emzirme sütyeni aldım hem terletmiyo hem rahat.
ucu için tatlım zaten göğüs pedi olmadan yaşayamıyorum :)yoksa sırılsıklamım önceleri Rüzgarın ağzı mendillerinden koydum yoktu pedim anam sırılsıklam oldu bide sapsarı oldu.
ilk 1hafta sütünüz sapsarı akacak kızlar buna ilk ağız deniyormuş.
en faydalı süt buymuş.
sonra beyaza dönüşecek benim yavaş yavaş beyaza dönüyor artık...
yani yusem al muhakkak al hatta benim göğüsler 75-80 arasıydı şimdi 85-90 oldular patlayacak sanki süt dolduğunda çok acıyor çok...
ben 85 beden aldım canım elbette büyüyor o eski minicik göğüslerden eser kalmıyor çatalın ortaya çıkıyor :jeyyar:
valla kizlar koydum kamerayi yuseye ozeld ans goasterisi cektim rihanna ve cakkididan olusanbi bebek yakidna duscek ama daya dayanikli cikti
:)))) gördüm canım tekrar masallah demek istiyorum
lilacım suan rüzgar kac gram? 2200 derken niye 1900 dogdu? doktor ne diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?