2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
facebookta sen varmisin benim akadasim olarak orda iste iki videom var sallanirken onalri diyolar ozge cok gulmus bende izleyip izleyip guluyorum valla :) bir yusem izlemedi aslidna tum ugraslar onun icindi oda izlese artik dimi :)

slm kızlar nasılsınız ?

epeydir gelemedim ne var ne yok ? gördüğüm kadarıyla Lilam doğum yapmış maşallah hızlı Rüzgarımıza :) Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. darısı başımıza:)

Başka doğum yapan arkdaşımız varmı aramızda kızlar ?

suraycım nerelerdeydin kuzum nasılsınız başka yok doğum yapan
Ayşem.20 dr.a gidecektin nasılsınız

suraycım nerelerdeydin kuzum nasılsınız başka yok doğum yapan
Ayşem.20 dr.a gidecektin nasılsınız

canım benim izne çıktım biraz işlerim vardı yapılavak onları bitirdim. şimdi bebişi bekliyourz:) . ama son günler çok zorlanmaya başladım bu sıcaklarda şansımıza daha da zorlaştırıyor hamileliğimizi ((( ayaklarım ellerim şişiyor uyuşuyor üstüne basmakta zorlanıyorum . durumlar bende böyl kızlar. sen nasılsın ?

şimdi gidiyormuşuz biz hastaneye süt vereceğiz kızlar.
gene gelip cevaplıycam tüm sorularınızı ..
öpüyorum canlarım..
dualarınızı esirgemeyin oğlum için noluuur...
seviyorum sizleri....

Lilacığım allah güzel bebişini analı babalı büyütsün inşallah.
Allahım tosun gibi çıkmasını nasip etsin kısa zamanda kavuştursun seni bebeğine...
Lilacığım evden çıkışından bebişimizin doğumuna kadar anlatsana çok heyecanlıyız malum biliyorsun hepimiz. Anlattıklarınla tatmin olalım bari...

facebook grubuna talep gönderdim ama henüz kabul edilmedi. yoksa siz beni beğen miyor musunuz

canım geçmişe bakarsan herşeyını anlattı canım :CüvCüv:

arkadaşlar lansinoh gögüs kremi izmirden hello baby den aldım küçük boy 21 yerine 12 tl indirimde haberiniz olsun :))

facebook grubuna talep gönderdim ama henüz kabul edilmedi. yoksa siz beni beğen miyor musunuz

setup ismin ne onaylıyım hemen mesaj menün aktif olmayanlardansın sanırım kkda kimsiniz diye mesaj atıyorum onaylamadan önce kusura bakma

kızlar adet olacakmışım gibi karnım kasıklarım ağrıyor hafif hafif sizde de oluyormu?

valla canım bende var aynı sorunlar ağrımayan yerim yok desem yeridir. hergün doğuruyormuyum acaba diyorum :) Allahım yardımcımız olsun.

Bilgisayarın başında artık fazla duramıyorun sandalyede ayaklarım şişyor oturmakta zorlanıyorum. o yüzden kısa durup çıkıyorum ama burayı da merak ediyorum bi taraftan. işte böyle idare etmeyeçaşıyoruz.

aynen bugün birde bel agrısı iyice arttı. daha doktora gitmeme 12 gün var o zamana kadar dogurmasam bari

Kızlar ben geldim, mutfakta bi sürü iş yaptım. Yorulunca da kasıklarım sancılandı. Duş aldım yattım. Çok berbat hissediyorum kendimi, kızım toplandı yine sağ tarafıma. Buzluğa ramazan için yemek attık, annem varken benim beceremediğim ne varsa yaptık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…