tamam anlastik ilk sen oglana asila egitim falan ayagi gelsin ben oda veriyim beles merak etme yemekte beles ama begenmezse kafasina kepceyle vururum ananin evid egil buldugunu ye iste derim sonra yavas yavas yakinalsma baslar benim kizla olduda bitti
senin oglan hem egitim alir hem vatandas olur ama kiz bana benzer tirlak olursa naisl bas eder ona karismam valla ordan sen zaptedersin artik kaynana olarak :)
Kız 15 agustosta oruç olacaz
senin kayın baba oruçtan sonramı kutluyacak
yoksa iftar şeklindemi yapıyo doğum günü partinizi :roflol::roflol::roflol::roflol:[/QUOT
benim kayinbabam tam bas peder be hac bile takiyo benide ilginc coks eviyo zit olmamiza ragmen sapur supur opuyo ilk sapikmidir nedir dedim ama yani 75 yaisnda zor biraz ihtimal vermiyorum ben yinede dikkati elden birakmiyim :)
Ya benim oğğlan anası gibi tırlak olursa napcaztamam anlastik ilk sen oglana asila egitim falan ayagi gelsin ben oda veriyim beles merak etme yemekte beles ama begenmezse kafasina kepceyle vururum ananin evid egil buldugunu ye iste derim sonra yavas yavas yakinalsma baslar benim kizla olduda bitti
senin oglan hem egitim alir hem vatandas olur ama kiz bana benzer tirlak olursa naisl bas eder ona karismam valla ordan sen zaptedersin artik kaynana olarak :)
Senin bu yorumların adamı öldürür saadet.Eşin yaşlanmaz senin....:roflol: :roflol: Kızına ne olur onu bilemem ohaoldumsmile aklinialirimsmile
hahahaa allh sızı ne etmesın emı gece gecee koptum gulmektennn:))delüler:))))))))))
Ya benim oğğlan anası gibi tırlak olursa napcaz
Benim yemeklerimden zehirlenmezse Senin yemeklerinden bişi olmaz :roflol:
İpek kızı evde kalacak diye korkuyo lülülülülülüSen çocuğu al kızını ver bi de ananın evi mi de...lmaz: oldu mu kız...Yuse oğlun elden gidiyorakannehir
Sizin hala-görümce hafif g.z. mı oluyo bu durumda?valla kiz bana benzemesinde ne olursa olsun ikide bir esime diyorum zaten :)
o konuda burda prestijli bir univeriste var ordan cikti geciyoruz arabayla ayy kizim burayi bitirsin deidm eismde bolumuune gore dedi doktor luk varmid edim var galiba dedi hemsirelik var deidmki zeki olursa doktorluga yollariz olmadi hafif geri zekali hesmire olsun ( bu arada esimin ablasi hemsire) durdum cokta sorun degil hafif geri zekali olursa hasta akici yapariz ilerde bana baksin valla her ialeye tibbi mumessil sart :)
Sizin hala-görümce hafif g.z. mı oluyo bu durumda?
Bizim teyze mümessil... o hangi kategoridelmaz:
neşeniz bol olsun hanımlar herkese iyi akşamlar uyumadınızmı ayol daha sizindemi kocalarınız yok benimki bugün yok mafoldumben
coşmuşsunuz hatunlarrrr
Hoşgeldin tatlım.Sende katıl coşkuya....Zaten son zamanlarımız...Sonra gücümüz kalmaz yaramazlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?