2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sen çocuğu al kızını ver bi de ananın evi mi de...lmaz: oldu mu kız...Yuse oğlun elden gidiyorakannehir

Ya benim oğğlan anası gibi tırlak olursa napcaz
Benim yemeklerimden zehirlenmezse Senin yemeklerinden bişi olmaz :roflol:

Senin bu yorumların adamı öldürür saadet.Eşin yaşlanmaz senin....:roflol: :roflol: Kızına ne olur onu bilemem ohaoldumsmile aklinialirimsmile

valla kiz bana benzemesinde ne olursa olsun ikide bir esime diyorum zaten :)
o konuda burda prestijli bir univeriste var ordan cikti geciyoruz arabayla ayy kizim burayi bitirsin deidm eismde bolumuune gore dedi doktor luk varmid edim var galiba dedi hemsirelik var deidmki zeki olursa doktorluga yollariz olmadi hafif geri zekali hesmire olsun ( bu arada esimin ablasi hemsire ) durdum cokta sorun degil hafif geri zekali olursa hasta akici yapariz ilerde bana baksin valla her ialeye tibbi mumessil sart :)

Ya benim oğğlan anası gibi tırlak olursa napcaz
Benim yemeklerimden zehirlenmezse Senin yemeklerinden bişi olmaz :roflol:

yuse senin mutfagin copy turk mutfagi benimki copy turk-ingiliz birde isimsiz saadet yemekelri var onalrdan bir sey olur diye korkuyorum ins olmaz korkma sen gonder benim kiz o yasa gelir hala saglam kalirsa senin oglandada sorun yok demektir gonlun rahat olsun :)

Sen çocuğu al kızını ver bi de ananın evi mi de...lmaz: oldu mu kız...Yuse oğlun elden gidiyorakannehir
İpek kızı evde kalacak diye korkuyo lülülülülülü
Beni tavlamaya çalışıyo ..kızını alimdiye delikafadulden
Yemezleeeer

Sizin hala-görümce hafif g.z. mı oluyo bu durumda?
Bizim teyze mümessil... o hangi kategoride lmaz:

sohbetınıze doyum olmuoo bayanssulusmileama cıkmam lazım esım gelıoo :))))görszz öptm tatlı annişler ıyı gecelrrropuyorumnanaktan

neşeniz bol olsun hanımlar herkese iyi akşamlar uyumadınızmı ayol daha sizindemi kocalarınız yok benimki bugün yok mafoldumben

neşeniz bol olsun hanımlar herkese iyi akşamlar uyumadınızmı ayol daha sizindemi kocalarınız yok benimki bugün yok mafoldumben

Yok anacım koca moca olumunekankayizsmile Biz artık yalnızlardayız...kaydirigubbakcemile Dün gece saydım eşim tr geleli 15 gün oldu toplamda 7 gün kaldı yanımda.Oda bölük pörçük bişey anlamadım vallaohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…