2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yuse gorundmu facebook resmimi sirf cornelianin odasinda belesten konaklamak icin sapka tamamda emzikte tamam ama goz kalemi ile burnuma yaptigim cil fazl akacmis :)

yıllık izindeyiz!!!!!! ya kocalar ilgilenmiyo bizle

yuse gorundmu facebook resmimi sirf cornelianin odasinda belesten konaklamak icin sapka tamamda emzikte tamam ama goz kalemi ile burnuma yaptigim cil fazl akacmis :)
Cornel gösteriyo zor buldum
Yaa saaadet..... ya sen çık.......... ya ben çıkim
eşim uyanıcak şimdi kahkahama ...dayak yiycem senin yüzünden

b enim kız ters görünüyo arkadaşlar sizin durumlar nedir kafası yukardaymış doğuma kadar döner dedi ama dönmezse sezeryan olacak galiba :

dpktora gittim ama ilk postaneye ugradim baktim saat gecmis doktorda bana bakmadi saat bitti diye yarin acile gidicem agrim var dicem numara yapicam kendime baktiricam insallah :)

yuse insallah benim kiz bu resimdeki seklimle bana benzemez valla senin oglan begenmez heleki burnunda koca siyah cil iyyyyyyyy

Eklentiler

• $P8050687.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 37
şu anda hiç kimse benim yaptığımı yapmıyordur kızımı uyutamıyorum yanıma geldi gelin giydirme oyunu oynuyoruz mecburen ilgilenmem lağzım ama çatlayacağım sinirden gece gece gelinde nereden çıktı yaaabayanssulusmile

saadetcim sende uçmuşsun herkes sıkıntıdan ne yapacağını şaşırdı kaydirigubbakcemile3

bende gidiyim yağlanıyım sonra yatıyım
kız da nasıl tepiniyor
saadet teyzesi güldürdü

ayy mihri ne yapiyim ya bu gun esim bir seymi ictin diyo yok dedim gerci aliskin o cok yadirmagamadi ilk oynama videom vardi sonra cornelianin odasina beles naisl konarim dedim oda dediki bebek olursan belki bende bebnek oldum yuse ama ogluna benim guzel reismlerimi goster bunu gosterme benim kizi almaz yoksa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…