2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gunaydin kizlarr!! biz geldiiikk!! dunden beri doguran olmadi dm? :smiley-cool:

bildiğim kadarıyla yok cnm
ama senin avatarın ne güzelm iş öyle aferin ona nasıl duracağını biliyo
benimki ters duruyo ya kafayı ona taktım
dr doğuma kadar büyük ihtimalle döner dedi ve dönerken biraz patırtılı olabilir dedi
korktum açıkcası doğum yapıyorum sanabilirsin dedii eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Günaydınnnnnnnnnn nasılsınız,

ben bi yaramazlık yaptım 8 aydır ilk defa nescafe içtim az kahveli bol sütlü napim canım çok istedi klava:

ben bi yaramazlık yaptım 8 aydır ilk defa nescafe içtim az kahveli bol sütlü napim canım çok istedi klava:
ohhhhhhhh afiyet olsun yarasınnnnnnnn
okadarda yaramazlık olur artık dimi ama kaydirigubbakcemile5

Evet bizimki faaliyete geçti. Yeni yeni kıpırdanmaya başladı hafif hafif. pis rüşvetçi.

rüşvetci hee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3çok işin var desenee:hulya:

Günaydın çikolata; ondan bişey olmaz ben druma sormuştum. günde bir fincandan fazla içme dedi. çünkü ben bağımlıyım. ben her sabah muhakkak hem de sade olarak içiyorum. dr bir de şunu ekledi: Türk Kahvesinin kafein oranı nescafeninkinden 3 kat daha fazlaymış. o yüzden türk kahvesinde biraz titiz davran.

Onun dışında bişey olmaz merak etme.

36+1 bizimkide sanırım aynıyız.

bende harektlerinin azalmasından sikayetciyim.
internette baktım dogum habercisi olabilirmiş.

benimkide in adına harekenlendi sanki karateci
ozaman gelmeye niyeti yokmu dersiniz zaten ters de duruyo sanki ben gelecem dunyaya illaki kolumdan çekip alın beni diyokaydirigubbakcemile

hadi yaaaa bende türk kahvesini cok severim ama cok içmem ayda 1 anca

sempatiksalakcinniinanmıyorum bende türk kahvesi hastasıyım çok sık olmasada arada içiyorum ama yaaakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…