2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hadi yaaa!! o kadar mi belli olacak donuyor oldugu!! bizimki taa 28. haftasinda donmustu.. ama yine de cok harekettli bazen ben de onun hareketinden cok korkyorum yoksa dogum mu basladi diye.. acaba 360 derece donup tekrar yerine mi gelyo sipa

olabilir cnm valla dün dr bana öyle söledi tı rstım açıkcası şimdi bide büyükler biliyosun kilomuzda maşallah 2650gr olmuş

hahah evet yaa benkisi orda kafasini ellerini falan oynatyo ve ben oturdugum yerde cisimi yapacak gibi oluytom valla :roflol:

ama nescafede bilmedigimiz baska bin turlu degisik katkilari vardir.. bana sanki Turk kahvesi nescafeden daha saglikli gibi gekyo.. ama zaten coik fazla icmeyince ikisinin de cok zararli olacagini sanmiyorum ya

Mantık olarak doğru ben de öyle düşünüyordum Fakat aşırı kahve bağımlılığım dr.a bu konuyu ayrıntılı sorma gereğini doğurdu. kesinlikle türk kahvesinin 3 kat daha fazla kafein içerdiğini ısrarla söyledi.

Kızlar akşam eşimin bir akrabasına gittik. Yeni doğum yaptı bayan. Bebeği 17-18 günlükken falan enfeksiyon kaptı hastanede yattı bir hafta. Neyse hastaneden çıktıktan 5 gün sonra ben bunu düğünde gördüm kucağında çocuk saçlarını yaptırmış grand tuvalet giyinmiş ve düğün eşinin arkadaşının düğünü sanırsınız kardeşi evleniyor. Ve 32 günlük falan bebek... Ayy çocuğa çok acıdım. Altını açtı bebeğin yemyeşil kaka yapmış hala iyileşmemiş birde diyoki ayy bez aldım ama ıslak mendil yok silmeden bağlasam ne olur. :1shok: Bu cumartesi de kırkları çıkacakmış bu gece tatile gidiyorlar bikini falan almış kendine dedimki ee sen sezaryen olmadın mı? hiç korkmuyormusun enfeksiyon kaparım diye, hadi kendini düşünmüyosun bebeğede bulaşır dedim... Ayyy diyo onu hiç düşünemedim bak...

Kızlar ben gurk tavuk misali bebeğimi herkesten sakınırım mikrop kapmasın aman kimse dokunmasın diye. Ben mi çok abartıyorum kızlar bu insanlar mı? rahat ya....

doktor niye bana hala 2 ahftada bir gel diyor offfffff
ben yinede bugün ögleden sonra yakın bir hastaneye gidecem

aa bacım 36.haftaya girmişsin her hafta giidip nst ye bağlanman lazım niye 2 hafta sonra çağırıyoki ondan sonra bişiy kalmıyo doğuma zaten

böylelerine sinir oluyorum bende yaaaaaaaaaaa:mymeka:

doktor niye bana hala 2 ahftada bir gel diyor offfffff
ben yinede bugün ögleden sonra yakın bir hastaneye gidecem

Ben en son 31.temmuzda giitim ağustosun 20sinde gel dedi... biz evde doğurana kadar 2 hafta da bir diyecekler en nihayetinde de kucağımızda çocukla gidecez herhalde:):)

hahah evet yaa benkisi orda kafasini ellerini falan oynatyo ve ben oturdugum yerde cisimi yapacak gibi oluytom valla :roflol:
heh aynen doğru tabir bu :)))))
insanın tuvaleti geldiğinde acı çekermi ben rsmen acı çekiyorum tuvalete zor atıyorum kendimi

herkeslere merhabalar...
günaydınlar
gününüz güzel geçsin..

bugün evdeyimhihoyyyt
birazdan da oğluşumu görmeye gidicem.
pazartesiden sonra da izne çıkıcam artık takatim kalmadı.
evimin kadını çocuğumun anası olcam:hulya:

Yuh yani yazıklar olsun ya.... günah günah...

hanım kendi süsünü düşünene kadar bebeğine bi ıslak mendil koymayı akıl edememiş
yazık çocuğa ya vallahi sevcan sen abartmıyosunda bunlar çok boşvermişler bence
bebeğim doğsun benim hayatımdaki en önemli şey o olcak zaten
kendi keyfimi değil onun sağlığını düşünmek zzorundayım

ayy sevcan yazık o çocuğa üzüldüm, annesi ne kdr rahatına düşkünmüş öyle, başlarım düğüne, ne düğünü çocuğum enfeksiyon kapmış, herkezden herşeyden sakınmam gerekirken birde düğüne götürcem yuhhh lmaz:

40 ı çıkmadan el kadar zavallı bebeği düğüne götürecek kadar cesursa valla her türlü enfeksiyon mikrop vs göze almış zaten.
biz bebeğimizin popişini kaynamış suyla mı silelim hangi pamuk daha iyidir bilmemne diye düşünürken millete bak. ıslak mendili yok böyle kapasam olurmuymuşşşş
hay allahım ya. bebişe yazık

Yarın yine doktora gidiyorum, haftada gidiyoruz. Şimdilik her gittiğimizde aynı şeyler söyleniyor. Tek farkla ben ve kızım düzenli kilo alıyoruz:))

evet ayşecim seninki ne zaman

benim randevum falan yok sürekli gidiyorum :))))

pazartesi kontrole gittim doktorumun cenazesi varmış nevin numaoğlu baktı yinede kendi doktoruna gel dedi dünde kendi doktoruma geldim kadın 2 de çıkmış yine yoktu
bugün gidicem inşallah görünebilirim kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlar.1 saattir uyanığım ama hiçbirşey yapasım yok.Bebişim için bişeyler atıştırıyorum ama kahvaltı yapacak halim yok.Çok miskinleştim artık.Sancılarım başladığından bu yana ilk kez bugün yalnızım evde.Bakalım nasıl geçecek
Çikolata canım inş hayırlı haberlerle gelirsin dr dan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…