36+1 bizimkide sanırım aynıyız.
bende harektlerinin azalmasından sikayetciyim.
internette baktım dogum habercisi olabilirmiş.
Gerçekten doğum habercisi miymiş? evet seninle doğumumuz aynı zamanlara denk gelecek herhalde. sende de adet sancısı gibi sancılar oluyor mu? bende iki gündür o da var.
butterfly, sevcan... canlarim benim insallah ben de en yakin zamanda SAGLIKLA oglumla kavusayim istiyorum ama oglusumun pek acelesi yok gibi.. gecmisi biraz okudum orda dun saadetle bi dogum yapma sirasini listelemissiniz hatta bahse girme falan da konusulmus vee o listede ben yoktum.. bizim topik listesinin basinda olup ta en sonunda dogum yapmim kizlar!! insallah oglusum orda 2 yasina kadar oturmayi dusunmuyordur -tatlicadiarzu-
ben 1 haftadır sancı cekiyorum. bel agrılarımda arttı. sisliklerimde...
setup uzman tv diye biyer var orda son aya giren anne adayları diye bir konu vardı orda söylüyordu.
düzenli giren kramplar,
bebek hareketlerinin azalması,
nisan, suyun gelmesini söylüyordu
butterfly, sevcan... canlarim benim insallah ben de en yakin zamanda SAGLIKLA oglumla kavusayim istiyorum ama oglusumun pek acelesi yok gibi.. gecmisi biraz okudum orda dun saadetle bi dogum yapma sirasini listelemissiniz hatta bahse girme falan da konusulmus vee o listede ben yoktum.. bizim topik listesinin basinda olup ta en sonunda dogum yapmim kizlar!! insallah oglusum orda 2 yasina kadar oturmayi dusunmuyordur -tatlicadiarzu-
bildiğim kadarıyla yok cnm
ama senin avatarın ne güzelm iş öyle aferin ona nasıl duracağını biliyo
benimki ters duruyo ya kafayı ona taktım
dr doğuma kadar büyük ihtimalle döner dedi ve dönerken biraz patırtılı olabilir dedi
korktum açıkcası doğum yapıyorum sanabilirsin dedii eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
Zamane veletleriiii mirmirmirmir şimdiden öğrendiler işi... Vay halimize kızlar... sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Gunaydin canim!! ben de korka korka bir kac defa ictim yaa.. zaten okudum kadariyla gunde 3-4 bardak icerse ancak erken dogum riski falan oluyomus. onun disinda bi zarari varmidir? :uhm:günaydın kızlar bendede bu aralar bi kafein isteği başladı ya nescafe yada türk kahvesi içmek istiyor canım kendimi zor tutuyorum son haftalardayım nede olsa bazen çarpıntım oluyo çok fena
ama aklıma soktunuz bugün içicem işte kaydirigubbakcemile3
türk kahvesinde nescafeye göre daha çok kafein olduğunu bilmiyordum :sinifsinif: her gün yeni bişi öğreniyoruz birbirimizden, iyiki varsınız boshayallersmile
türk kahvesinde nescafeye göre daha çok kafein olduğunu bilmiyordum :sinifsinif: her gün yeni bişi öğreniyoruz birbirimizden, iyiki varsınız boshayallersmile
hadi yaaa!! o kadar mi belli olacak donuyor oldugu!! bizimki taa 28. haftasinda donmustu.. ama yine de cok harekettli bazen ben de onun hareketinden cok korkyorum yoksa dogum mu basladi diye.. acaba 360 derece donup tekrar yerine mi gelyo sipa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?