2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
36+1 bizimkide sanırım aynıyız.

bende harektlerinin azalmasından sikayetciyim.
internette baktım dogum habercisi olabilirmiş.

Gerçekten doğum habercisi miymiş? evet seninle doğumumuz aynı zamanlara denk gelecek herhalde. sende de adet sancısı gibi sancılar oluyor mu? bende iki gündür o da var.

butterfly, sevcan... canlarim benim insallah ben de en yakin zamanda SAGLIKLA oglumla kavusayim istiyorum ama oglusumun pek acelesi yok gibi.. gecmisi biraz okudum orda dun saadetle bi dogum yapma sirasini listelemissiniz hatta bahse girme falan da konusulmus vee o listede ben yoktum.. bizim topik listesinin basinda olup ta en sonunda dogum yapmim kizlar!! insallah oglusum orda 2 yasina kadar oturmayi dusunmuyordur -tatlicadiarzu-

Gerçekten doğum habercisi miymiş? evet seninle doğumumuz aynı zamanlara denk gelecek herhalde. sende de adet sancısı gibi sancılar oluyor mu? bende iki gündür o da var.

ben 1 haftadır sancı cekiyorum. bel agrılarımda arttı. sisliklerimde...

rüşvetci hee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3çok işin var desenee:hulya: [/QUOTE]

evet rüşvetçi çooooooooook çalışmam gerek çooooooooook.

günaydın kızlar bendede bu aralar bi kafein isteği başladı ya nescafe yada türk kahvesi içmek istiyor canım kendimi zor tutuyorum son haftalardayım nede olsa bazen çarpıntım oluyo çok fena
ama aklıma soktunuz bugün içicem işte kaydirigubbakcemile3

setup uzman tv diye biyer var orda son aya giren anne adayları diye bir konu vardı orda söylüyordu.
düzenli giren kramplar,
bebek hareketlerinin azalması,
nisan, suyun gelmesini söylüyordu

:))) Canım vakitli gelecek olması bence çok daha güzel süprizler stresli olur. Birde bu işler sıraya bakmıyor baksana....kaydirigubbakcemile3

hiç belli oluyor canım yaa
bak lila'nın dogum yapacagı aklımıza geliyor muydu?

türk kahvesinde nescafeye göre daha çok kafein olduğunu bilmiyordum :sinifsinif: her gün yeni bişi öğreniyoruz birbirimizden, iyiki varsınız boshayallersmile

hadi yaaa!! o kadar mi belli olacak donuyor oldugu!! bizimki taa 28. haftasinda donmustu.. ama yine de cok harekettli bazen ben de onun hareketinden cok korkyorum yoksa dogum mu basladi diye.. acaba 360 derece donup tekrar yerine mi gelyo sipa

Gunaydin canim!! ben de korka korka bir kac defa ictim yaa.. zaten okudum kadariyla gunde 3-4 bardak icerse ancak erken dogum riski falan oluyomus. onun disinda bi zarari varmidir? :uhm:

türk kahvesinde nescafeye göre daha çok kafein olduğunu bilmiyordum :sinifsinif: her gün yeni bişi öğreniyoruz birbirimizden, iyiki varsınız boshayallersmile

evet ben de çok memnunum bu siteden. Burdan haberim yokken nerde hamile var bişeyler sormak için yapışıyordum. burası çok yararlı oldu bize. bu kadar bilgi aktarımıyla kendi kendimize doğurmayı bile öğreniriz gibi geliyor bana:):):)

ama nescafede bilmedigimiz baska bin turlu degisik katkilari vardir.. bana sanki Turk kahvesi nescafeden daha saglikli gibi gekyo.. ama zaten coik fazla icmeyince ikisinin de cok zararli olacagini sanmiyorum ya

hadi yaaa!! o kadar mi belli olacak donuyor oldugu!! bizimki taa 28. haftasinda donmustu.. ama yine de cok harekettli bazen ben de onun hareketinden cok korkyorum yoksa dogum mu basladi diye.. acaba 360 derece donup tekrar yerine mi gelyo sipa

saltanatcım benimkinin başı aşağıda bazen kafasını şeyimde hissediyorum kaydirigubbakcemile3 tamam diyorum çıkarttı kafasını galiba ama bişiy yok kafası aşağıda olduğu için kafasını oynatınca canımı acıtıyor ve öyle bir his veriyor çok kötü ama

doktor niye bana hala 2 ahftada bir gel diyor offfffff
ben yinede bugün ögleden sonra yakın bir hastaneye gidecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…