2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canim aa sendemi tedaviyle oldun?
ben ilk denemede tek yumurtayla kaldim benim yumurtalik ameliyatim oldu sadece sag yumurtam vardi olmuyordu ilk denemede rabbim verdii,,ALLAHIM herkezin gonlune gore versin amin,,,

2 yıllık evliyim.1 yıldan sonra tedavi süreci başladı.Sıkıntılı bir süreç canım.Ben tedaviye başladım dr um doğum iznine ayrıldı.Bayağı dr araştırdım.Başlamadan önce bütün testler filmler falan yapıldı.İlk ay sadece yumurta takibi.Sonraki ay ilaç ve yumurta takibi.Sonraki ay ilaç ve çatlama iğnesi.Sonunda oldu çok şükür.Bebişlerimiz kıymetli o yüzden Şeniz

nevin sanki ben seni tanıyorum ben negatif almıştım sen pozitif şubat topiğindeydin sanırımCADIARZU

simdi ev ilanalrina bakiyorum kizkardeism ev ariyoruz uff ya hic dertleri bitmiyo ama baskada care yok havalimani ve babamalrin evi cok uzak gece ucus oluyo babam birakiyo soyleniyormus yine en iyisi ev bulsun oda yakin bir yere havalimanina taisnsin baska care yok babam gece kalkinca asiyordur suratini bu saatte git gel ama kiz ne yapsin is yani :)

saadet evet canim hahahaha dun den beri geberdi
ayy sms ler bir de posta kutusuna mektub birakmsi ama birak surunsun azicik daha ama karari kesin,
boyle duzelmeis kendimi guclu hisetmeliyim yoks a mucadelemde basarisiz kalirim iki cocukla:=))
tsklr sen olmasaydin belki suan bu kadar mutlu olmazdim,,tesekkur ederim canim arkadaism,,

datlumm sahsen haberim yok:=((
insallah bir solukta sgalikla dogum yapar,,

kizlar gulmeyin canim patates tepside istedi allah alalh nerden aklima geldiyse sidmik hmmm
kalkip yapsam mi ayy burnumda kokuus var yaaaaa:=((((

canın istediyse gecikme derim :):):)
gerçi benimde canım çok şeyler istiyoda kalkıp kim yapıcak bu sıcakta ve bu halsizlikle

ne emeklerle doguyor bu cocukalr ya allah hepinizin saglikla kucagina versin insallah bebek sahibi olmak cidden cokz ormus ben ilk bebegimi hazir degilim diye aldirmistim ikincide yani bundada adircam istemyiorum diye tutturmustum esim cok istedi doktorun kapisindan dondm dusundum yani ne zamana kadar sorumluluktan kacicam ama simdi cok alistim hamilelige simdi bakyiorum sana nevine dusundugum icin bile pismanlik duyuyorum sizin yaninizda hic emek vermemis gibi hissediyorum kendimi suclu hissediyorum allah size yardime tsin bir an once bebeginizi kucaginiza alin insallah canim cok gecmis olsun.

canim arkadasim sakin yumusama surunsun biraz yoksa iki ay sorna yine yapar yapicagini ben yumusak akdins evmem pek basina gelenelri hak eder gorurum sakin yuz verme ama terste tepme ortada kal surunsun biraz anladi hatasini ama daha cok anlasin erkek milleti iste ama sen gul gec o ceksin :) allah gulen yuzunu guldurmesin hadi opt

ipekyol canim masalllah az kaldi annesi allahim nazarlardan saklasin,
rabbim sonunda verdi ah birde sgalikla dogursaydik,,

saadet sekerii ins bulursunuz canim evi,,
evet ya kiz caz ne yapsin meslegi iste neylersin,,,

kismet gecen konusmuktukya kucuk kardesim icin sakin ol agir konusma diye gercekten alftan anlamiyo bunalr dun gece facebooga baktim profile kufurler yazmis bakiyorum izliyorum sayfalarini arkadaslari ile bile yoks enin a.k falan ya 16 yasinda kiz bu naisl sinirlenmiyim ben bu yasiam kadar kismeye essek bile demedim terbiyesiz annemi aradim yine o facebook kapanacak dedi, dur bakalim ses seda yok uff ya deli ediyolar beni ...

ins bulurz kismet ya tamam kolay degil gece vakti kalk onu birak don 1 saat gidis gelis ama babamda cok sabirsiz cocuga sabir evrmeden olmaz hala anlayadi bu yasa kadar bunu rahatalrina cok duskunelr annemle hic sorun olmasin diyolar..

nevin sanki ben seni tanıyorum ben negatif almıştım sen pozitif şubat topiğindeydin sanırımCADIARZU

canım ben aralıktaydım ve 2010da :))
ama orayada bakıyordum sanırım
gerçi tüp bebek bölümünde artık herkes herkesi tanıyor :)))
sürekli takip ediyorum ben genede bakıyorum

inşallah hepimiz sağlıkla ve hayırla alırız kucağımıza bebişlerimizi.Ablam bazen çocuklar çıldırtınca bak ibret al diyor.Siz kendi ayağınızla gidip zorla bebek yaptınız diyorkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Ama şimdiden diyorum ne kadar zorlanırsam zorlanayım asla şikayet etmeyeceğim.Bebişim olmadan önce yaşadıklarım çok zordu.

kizlar kalktim patates soyayim hemde sizinle konusayim:=)) wayy teknolojiye bak ahahha
hem is hem sohbet ne guzel yalniz dielim,ayyyy bekarlilik yasayim azicik
saadet dun bardaydim husisi icimden gelmedi halde gittim ahahhaha duymustur gicik olmustur hahahahahah

saadet cim sende dr,gitmemisin cok kizdim ama neyse bugun gitde guzel haberlerle gelll

canım ben aralıktaydım ve 2010da :))
ama orayada bakıyordum sanırım
gerçi tüp bebek bölümünde artık herkes herkesi tanıyor :)))
sürekli takip ediyorum ben genede bakıyorum

benim ismim daha önce aleyna222 idi yeni üyelik aldım ondan tanımadın neyse ama ben seni tanıdım
sen o zaman hamşleydin bize moral verirdin
sağolun kıslar desteğiniz için hoşçakalın

saadet vallahi kiz kardesin ne kiz cunki artik haketmis evet simdik daha iyi anladim seni haklisin,

ahh ahhh benim rahmetlik anamda oyle idi rahatina duskundu birgun kizima bakmsi deill babamda halen oyle,,rahat adam suslenem arabama binem gidem der yanii
ahh buyukleri elestirdinmi elstirdin oluyor
ben bazen kizarkadaslarima bakardim aielleleri alir torunlairni bakar gezdirir yazlari orda kalir anacim benim kielrde oyle brisey asla yokk,,,, neyse benim torunum oldumu ahim var alcam kizimin elinden bakacam gelinimede zulum etmyiecem bakacam tek mutlu olsunlarr,,off foff

bende çok acıktım bişeyler yiyeyim bende
kısmet o teknolojiye koy bi tabak banada gönder :))) paylaşalım ltfn :)))

dadlummm gule gule

zeynep mumkunse bize yaz burdan ins olur,,ben smdik meraktan olurum,bende cok uzun yillar bekeldim

22 yasindaki iyi zaten ne oslada o yastakine karisma akkin olmuyo ama ufagi 16 yasidna yedigi halta bak 2000 kisi ekli facebookta kufurer falan tuhaf oheler siyah siyah dudakta delik adam olucak ama beni olduricek annem rahat naisl 100 kg olmuyo sasiyorum anneme zaten ne yaiyim kizim diyo geciyo :)

bu gun giderim doktora belki cok yakin 3 dk ama useniyorum ya aaaa

bende gidiyim evi eismle temizledik valla yardime tti cokta isime geldi gidiyim dus aliyim giyiniyim gunes acti disari cikarirz biraz opt kismetcigim snei hepinizi kizlar bye bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…