canim aa sendemi tedaviyle oldun?
ben ilk denemede tek yumurtayla kaldim benim yumurtalik ameliyatim oldu sadece sag yumurtam vardi olmuyordu ilk denemede rabbim verdii,,ALLAHIM herkezin gonlune gore versin amin,,,
datlumm sahsen haberim yok:=((
insallah bir solukta sgalikla dogum yapar,,
kizlar gulmeyin canim patates tepside istedi allah alalh nerden aklima geldiyse sidmik hmmm
kalkip yapsam mi ayy burnumda kokuus var yaaaaa:=((((
2 yıllık evliyim.1 yıldan sonra tedavi süreci başladı.Sıkıntılı bir süreç canım.Ben tedaviye başladım dr um doğum iznine ayrıldı.Bayağı dr araştırdım.Başlamadan önce bütün testler filmler falan yapıldı.İlk ay sadece yumurta takibi.Sonraki ay ilaç ve yumurta takibi.Sonraki ay ilaç ve çatlama iğnesi.Sonunda oldu çok şükür.Bebişlerimiz kıymetli o yüzden Şeniz
saadet evet canim hahahaha dun den beri geberdi
ayy sms ler bir de posta kutusuna mektub birakmsi ama birak surunsun azicik daha ama karari kesin,
boyle duzelmeis kendimi guclu hisetmeliyim yoks a mucadelemde basarisiz kalirim iki cocukla:=))
tsklr sen olmasaydin belki suan bu kadar mutlu olmazdim,,tesekkur ederim canim arkadaism,,
nevin sanki ben seni tanıyorum ben negatif almıştım sen pozitif şubat topiğindeydin sanırımCADIARZU
ne emeklerle doguyor bu cocukalr ya allah hepinizin saglikla kucagina versin insallah bebek sahibi olmak cidden cokz ormus ben ilk bebegimi hazir degilim diye aldirmistim ikincide yani bundada adircam istemyiorum diye tutturmustum esim cok istedi doktorun kapisindan dondm dusundum yani ne zamana kadar sorumluluktan kacicam ama simdi cok alistim hamilelige simdi bakyiorum sana nevine dusundugum icin bile pismanlik duyuyorum sizin yaninizda hic emek vermemis gibi hissediyorum kendimi suclu hissediyorum allah size yardime tsin bir an once bebeginizi kucaginiza alin insallah canim cok gecmis olsun.
canım ben aralıktaydım ve 2010da :))
ama orayada bakıyordum sanırım
gerçi tüp bebek bölümünde artık herkes herkesi tanıyor :)))
sürekli takip ediyorum ben genede bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?