2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

5. gün blastosist konacak bu ikinci denemem
inşaallah tutar canım 1 tane konacak yasa varya kör olasıca

24 haftalık doğan gökçe bebeği aylardır takip ettim
minicikti ve sonunda evine çıktı :)))
ve diğerleri var...

Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah..bizim bi komşumuzunda 20 yıl sonra oldu kızı..şuan 1 yaşında :)
doğduğunda sarılık çıktı.hani çok bebekte çıkıyor ya..Allahım anne babası nasıl korktular,nasıl dualar ettiler görseniz..kolay mı tabii yıllarca bekelemek..Allaha şükür geçti düzeldi yaramaz kız..Allah bekleyen,isteyen her aileye nasib etsin..evlat hasreti,evlat acısı yaşatmasın inş.

yok canım dediğini anlamadım ben tüp tedavisindeyim pazatresi transferim var jel kullanıyorumda peynirimsi bişilrer çıkıyor korktum kötü bişimi diye ama arkadaş yardımcı oldu sağolsun

nevin evet gokce bebek en kucuk doganlarandi hatirladim:=((
bride almanyadan bir bayan erken dogum yapmsiti ama hatirlamiyorum isimelrini:=(( neyse allahim hepsine saglik versin amin

aminnnnnnnnnnnnnnn mafoldumben

ben geldim arkadaslar kahvaltimi yaptim sabah gunesle uyandim su an gokd elinmis gibi yagiyor insallah durru birazda bende disari gezmeye giderim esimle nasilsiniz nele ryapyorsunuz? :)

yok canım dediğini anlamadım ben tüp tedavisindeyim pazatresi transferim var jel kullanıyorumda peynirimsi bişilrer çıkıyor korktum kötü bişimi diye ama arkadaş yardımcı oldu sağolsun

canim evet simdik anladim:=)
hadi hayirli haberler bekliyoruz ne olur gel burda bize bildir dua edecem senin icin insallah minicik kuzun tutunur yuregimiz seninle olsun,,,
evet nevin arkadas bu konuda tecrubeli o yuzden bend ebilmedimden mudahele etmedim,ama ogrenmis oldum nasil birsey oldunu,
sevgilerle dusunmeden guzel psikolojiyle gule gule git,,,dilerim iyi haber aliriz senden

sarılığın en büyük sebebi bebek doğar doğmaz meme veya mama verilmemesi ve annenin gebeilikte korkması veya üzgün olması

zeyneb 5.gün trasnferi çok iyi canım 1 tane tutanda çok fazla allah emeklerinin karşılığını verir inş.
üzülme sakın tek diye bol su iç ilk 3 gün sadece wc ye kalk dr gezebilirsin desede yat sen

o güzel dileklerin için sağol Allah razı olsun tabiki sonucumu söylerim size

evet tutan çok ama işte insanın içinde yine bi negatif yanı oluyor hayırlısı
desteğiniz için teşekkürler

ben geldim arkadaslar kahvaltimi yaptim sabah gunesle uyandim su an gokd elinmis gibi yagiyor insallah durru birazda bende disari gezmeye giderim esimle nasilsiniz nele ryapyorsunuz? :)

saadet sekerim hosgeldin guzellik uykusundan ancak uyandin:=))
masallahhh aman iyi dinlen,,ooo sevindim gunes olduna soguk yagmur:=(((
ben sahsen iyiyim canim,suana kadar doguranimiz olmadi cok sukur kotu bir haber vsm,de almadik
lila gelmis topimize ve masalalh ruzgarimiz iyimis
baska da ne desem melek boz melos dr,gitmis iyi haberler almsi cok sukur masallah 16gun kadar kalmis hahaha
daha ne anlatsam yauu ahahha:=))
bizler erkenciyiz demi ipek kaydirigubbakcemile3

kızlar face grubuna albüm linki koyacam muhakkak indirin çok güzel

hosbulduk nevincigim :)

kismet bitanem benim lilami geldi forma ruzgarimizin iyi olmasina cok sevindim melegim benim ya bir an once eve gelsede yakisikli ftolarinida gorsek masallah ruzgara :)
melegin 16 gunumu kalmis hadi hayirlisi saglikla gitsain gelsin insallah sirayla sira bize geliyo sen nevin daha tecrubelisiniz masallah basina ne gelicegini az co biliyosunuz biz comezler ne yapicaz bilmem ins hepimiz saglikla gider geliriz liste seklinde sirayla gidicez artik korkuyorum haha....
canim simdi yagmur yagiyor ama gunes te var gokkusagi cikar diye bakiyorum havaya simdilik yok ama kesin cikicak :) dorguran olmadigina sevinmdim :)
kismetcigim morlaiune gayet iyi bu gun allah dahada iyi etsin arkadasm benm :)

datlumm sahsen haberim yok:=((
insallah bir solukta sgalikla dogum yapar,,

kizlar gulmeyin canim patates tepside istedi allah alalh nerden aklima geldiyse sidmik hmmm
kalkip yapsam mi ayy burnumda kokuus var yaaaaa:=((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…