canim Allah koikorusun bak cok sukur surada 3hafta kadarda attlattik mibenim kızımda tüp bebek çok canım acıdı çok emek verdim öyle bişey olsaydı çok yıpranırdım heralde bende....
bende geldim.Eşim geldi ama kahvaltıyı ben hazırladım yine kısmetcimalsanaalsanasmile Yorgundu bende bişey demedim.Şimdide uyuyor.kaydirigubbakcemile
Lila da anlatmış,bu hastane maceraları çok fena oluyor.Ben nst yi acilde çekiyordum.Her gittiğimde bi olayla karşılaşıyordum.Geçen tüp bebekli birinin kanaması vardı,birinin 5 aylıktı doğumu başlamıştı.Allahım halime binlerce şükür dedim.İnsan ibret almak için hastaneye gitmeli aslında
ipekcim çok şanslıyız bebişlerimiz olacak çok şükür
tüp bebek bölümüne gebelik bölümüne baktınızmı hiç hamilelerin duası kabul olur oradakilere dua etseniz ne güzel olur yıllardır hasretle umutla bekleyenler o kadar çok ki
özellikle normal doğumda yapılan dualar kabul olurmuş sizlerde dua edin sancı geldiğinde
allahım tüm isteyenlere versin tattırsın her nerede varsa...
bende 4-5 sene bekledim...
ipekcim çok şanslıyız bebişlerimiz olacak çok şükür
tüp bebek bölümüne gebelik bölümüne baktınızmı hiç hamilelerin duası kabul olur oradakilere dua etseniz ne güzel olur yıllardır hasretle umutla bekleyenler o kadar çok ki
özellikle normal doğumda yapılan dualar kabul olurmuş sizlerde dua edin sancı geldiğinde
allahım tüm isteyenlere versin tattırsın her nerede varsa...
bende 4-5 sene bekledim...
Canım benim inş.Bende eskiden klomen topiğindeydim.Tedaviyle hamile kaldım.Hep dua ediyorum zaten.Rabbim isteyen herkese nasip etsin
şöyle bi geçmişe göz atıyım dedim..baya kaynatmışsınız...kısmet ablacığım ben iyiyim hamd olsun sen nasılsın..herkesin durumu iyidir inşallah..
bende 2 gündür çok ağırlık var..yerimden kımıldamak dahi istemiyorum..çok sıcak..hep uyumak istiyorum.ama uykuda yok..sürekli bacaklarımda kramp var..magnezyum filanda içsem artık hiç faydası yok..doğum için çok korkuyorum ama bi yandanda artık doğsun rahat edeyim diyorum..çünkü çok ağırlaştım..sıcakta çok zorhakkımızda hayırlısı..
dr. tahmini d.t. 29 ağustos demişti..bu durumda 22 gün kaldı..
Allah hepimizin yardımcısı olsun
merhaba kıslar burası online olunca sormak zorunda kaldım
benim yarın transferim var ben yumurtalar toplandıktan sonra crinone kullanmaya başladım neden önce başladım ve bu jelden sonra peynirimsi bir akıntı oldu normalmi
merhaba kıslar burası online olunca sormak zorunda kaldım
benim yarın transferim var ben yumurtalar toplandıktan sonra crinone kullanmaya başladım neden önce başladım ve bu jelden sonra peynirimsi bir akıntı oldu normalmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?