2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyy lila ben bile çok etkilendim gzlerim doldu
inşllah bebeklerini sağ salim kucaklarına alırlar

amin bozom amin canım .
Allahım sağlıkla kucaklarına almalarını nasip etsin ...
ben çıkıyorum kızlar biraz uzanayım.
öptüm sizi.
iyi bakın meleklerimize...

Lilacım çok pozitifsin maaşallah, bu enerjin bebişine de yansıyacak ve alıp geleceksin en kısa zamanda, buna çok inanıyorum bitanem. Maaşallah Rüzgarıma :))

Selam kizlar biz geldim bebisim bugun durmuyor beni mahvetti ne uyuya bilyiorum ne uzana biliyorum
sizler ne durumdasiniz,,

melek boz canim masallahhh cimcimeye,az kalmis 16vs,allahim sgalikla kauustursun

masallah lila cigim hadi hayirli haberler bekliyoruz,,
okudum ikizler icin cok uzuldum:=((nerdeyse agliyacaktim zor tuttum kendimi:=((
ALLAHIM HERKEZIN YARDIMCISI OLSUN BETERIN BETERI VAR;;
ruzgar im buyudude cok can yakar annesi soyleyim kilo onemli deil saglikli olsun yeterli,,

mrb kısmetcim az geçmişe baktım
lilanın yazdığı ikizlere ağladım bende
benim zilli daha küçüktü geliyordu allahtan gecikmeden gittim dra geç kalmadım o günler aklıma geldi birden yoksa benim minişimde hiç yaşayamazdı (((

benim kızımda tüp bebek çok canım acıdı çok emek verdim öyle bişey olsaydı çok yıpranırdım heralde bende....

bende geldim.Eşim geldi ama kahvaltıyı ben hazırladım yine kısmetcimalsanaalsanasmile Yorgundu bende bişey demedim.Şimdide uyuyor.kaydirigubbakcemile
Lila da anlatmış,bu hastane maceraları çok fena oluyor.Ben nst yi acilde çekiyordum.Her gittiğimde bi olayla karşılaşıyordum.Geçen tüp bebekli birinin kanaması vardı,birinin 5 aylıktı doğumu başlamıştı.Allahım halime binlerce şükür dedim.İnsan ibret almak için hastaneye gitmeli aslında

ipekcim çok şanslıyız bebişlerimiz olacak çok şükür
tüp bebek bölümüne gebelik bölümüne baktınızmı hiç hamilelerin duası kabul olur oradakilere dua etseniz ne güzel olur yıllardır hasretle umutla bekleyenler o kadar çok ki
özellikle normal doğumda yapılan dualar kabul olurmuş sizlerde dua edin sancı geldiğinde
allahım tüm isteyenlere versin tattırsın her nerede varsa...
bende 4-5 sene bekledim...

benim kızımda tüp bebek çok canım acıdı çok emek verdim öyle bişey olsaydı çok yıpranırdım heralde bende....
canim Allah koikorusun bak cok sukur surada 3hafta kadarda attlattik mi
tamam dir,oyle duusnme rabbim iste bak erken dogum dediler bana salak olacak olecek dediler ama masallah 34hft dayim:=))kafan takma evet cok zor bende tedaviyle oldum,ne buyuk hatayi gecen tedaviyle hamile kanlar ve erken dogum yapanalr bolumune girmekle yaptim ayy cok agladim gorden kimi kaybettmis kimi yasiyor aglamaktan oldum sonra duusndum ALALH YARDIMCILARI OLSUN ama dhaa girmem suanki psikolojiyle girememem lazim,,uzulme canim attlatacazz

haha canim benim bak enistem helal olsun ahhahaha:=))
erkek milleti aynen bebek gibiler bir yeri acisin hemen cit kirildim olurlar biz ise oo acimiz agirmis hic onemsemeyiz aman ipek canim bosver huzurun olsunda gerisi onemli deil

nevin ben bakiyorum ama psikolojim kaldirmiyor cok aglyiorum senağlamasenağlamacunki bende uzun yillar bekledim su maymunum icin:=((
onlari yurekleirni cok iyi anliyorum ama elimde dua dan abska birsey gelmiyor okumak istemiyorum ama dua ediyorum::Saruboceq:

Canım benim inş.Bende eskiden klomen topiğindeydim.Tedaviyle hamile kaldım.Hep dua ediyorum zaten.Rabbim isteyen herkese nasip etsin

şöyle bi geçmişe göz atıyım dedim..baya kaynatmışsınız...kısmet ablacığım ben iyiyim hamd olsun sen nasılsın..herkesin durumu iyidir inşallah..
bende 2 gündür çok ağırlık var..yerimden kımıldamak dahi istemiyorum..çok sıcak..hep uyumak istiyorum.ama uykuda yok..sürekli bacaklarımda kramp var..magnezyum filanda içsem artık hiç faydası yok..doğum için çok korkuyorum ama bi yandanda artık doğsun rahat edeyim diyorum..çünkü çok ağırlaştım..sıcakta çok zor hakkımızda hayırlısı..
dr. tahmini d.t. 29 ağustos demişti..bu durumda 22 gün kaldı..
Allah hepimizin yardımcısı olsun

Canım benim inş.Bende eskiden klomen topiğindeydim.Tedaviyle hamile kaldım.Hep dua ediyorum zaten.Rabbim isteyen herkese nasip etsin

canim aa sendemi tedaviyle oldun?
ben ilk denemede tek yumurtayla kaldim benim yumurtalik ameliyatim oldu sadece sag yumurtam vardi olmuyordu ilk denemede rabbim verdii,,ALLAHIM herkezin gonlune gore versin amin,,,

merhaba kıslar burası online olunca sormak zorunda kaldım
benim yarın transferim var ben yumurtalar toplandıktan sonra crinone kullanmaya başladım neden önce başladım ve bu jelden sonra peynirimsi bir akıntı oldu normalmi

24 haftalık doğan gökçe bebeği aylardır takip ettim
minicikti ve sonunda evine çıktı :)))
ve diğerleri var...

CANIM merhaba guzel akrdesim ben iyim oyl moralim pek yok ama iyim,
iiyi olduna cok sevindim,
masallah az kalmis datlum ayagina grampf geldimi hemen ustune bas ben oyle yapiyoru geciyor muhakak bas ustune bana dr,demisti uygulandim geciyor,evet ara bir msn deyim bakiyorum yoksun merak ediyorum ama analdim yorgun sun,normal moralini bozma,,

evet canım 3 ay kadar kullandım bende posası o gelir sürekli ama dikkat et altın ıslanıyor ondan sürekli mantar olma ilaç kullanmazsında
inş. transferin iyi geçer annesine tutunur güzel haberinide alırız kaçıncı gün transferi kaç hücreli embriyo

merhaba arkadasim hosgeldin,ben tam konuyu anlamadim,
ozur dilerim eger tup bebek anlaminda sorduysan ben
sadece KLOMEFIN tedavisiyle kaldim o konuda sahsen bilgi bilmiyorum,ama olan dostlar var soylerler simdik,hersey gonlunce olsun eger konu buysa,sevgilerle,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…