2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim ismim daha önce aleyna222 idi yeni üyelik aldım ondan tanımadın neyse ama ben seni tanıdım
sen o zaman hamşleydin bize moral verirdin
sağolun kıslar desteğiniz için hoşçakalın

hatırladım canım şimdi inş. bu sefer pozitifi alcan burayada yazarsın kan verdiğin gün bizde senin sonucunu bekleriz hep beraber dualar ederiz

saadet desene senin bacı erkek fatma :)))
bende bişeyler yiyip serinlicem duşta :))) kesmiyor bu sıcakta hiç bişey
o resimde olmayı nasıl isterdim şimdi :))))))

kısmet hadi sanada kolay gelsin

ya çokokrem yiyorum kaşık kaşık tatlı tatlı bayılıyorum bu ay kilo alırsam sorumlusu çokokrem duyrulur :kedi:

bende doğumdan sonra yiyeceğim inş. şeker diyetim yüzünden hiç tatlı emiyorum pek sevmemde tatlı ama yasak olunca tepsi tepsi yemek istiyorum doğumdan sonra nasıl rejim yaıcam bilmiyorum:cokacimcoook

ben doktordan geldim suyumuz çok azalmış kafasıda rahim kanalına girmiş, dr sabahtan beri baktığım tüm gebelerin suyu azalmıştı sıcaklardan bolbol su iç dedi, günde 3 lt içiyorum daha ne kdr içeceksem
ishal olursan hemen gel dedi, sat tarihinden 10 gün evvel alacakmış, 23 - 24 eylül gibi kısmetse,

ben buay hiçç kilo almamışım demekki geçen ay balık hapı bana kilo aldırdı 3 kg birden almıştım. toplamda 9 kg aldım 67 kg geliyorum tosunum tosun maşallah bana :)bebeğimde 3 haftada 700 gr almış 1800 gr 42 cm olmuş,

ilk aylarda muhakkak oluyor kolik sorunu ama sesler bence çok etkili olacaktır....
şiddetle tavsiye ederim :)))

kizlar nasilsiniz!? biz yorgunuz biraz ama iyiyiz. k.validem gelmisti onunla ugrasyorum. guya bana yardim etmeye geldi ama onu gormek bile cok yorucu gelyo ne kotu bi gelinim :bbo:

çikolata canım bu sıcaklarda 5 litre su içmemiş lazım
saat başı 3 bardak için
dikkat et canım su çok önemli annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…