kızlar artık grup msnimiz var faceten adresi ekleyin hep beraber sohbete katılın
kimsenin adresi görünmüyor nick ile katılıyorsunuz
yapmanız gereken kişi ekler gibi eklemek ve titreşim gönderip kabul etmek :)
kızlar artık grup msnimiz var faceten adresi ekleyin hep beraber sohbete katılın
kimsenin adresi görünmüyor nick ile katılıyorsunuz
yapmanız gereken kişi ekler gibi eklemek ve titreşim gönderip kabul etmek :)
off iki gündür bebişmin elbiselerini yıkayıp ütülemektn mavm şişti hala bitmedi ütüm nekadarr çok şey almışız farkında olmadan ,son benim eksiklerim kaldı sadece sizlerineleri kaldı hanımlra çok varmı eksikleriniz gerçi hala çantamı yapmadım ütüm bitsin yapıcam inş ..
dün dr gittim kızım doğum kanalına girmiş pozisyonu başaşağıymış ama cılız olcakamış :) dr anneye bakınca 3.500 -4 kilo doğar diyodum ama anlaşılan babaya benziycek dedi şuan 2230 gr ama çok şükür sağlığı gayet iyi herşey normal
2 hafta sonraya yine tandevu verdi ondan sonra her hafta gitmeye başlıyacakmışım şuan 35 teyim 38 haftalıkken çatı muayenesi yapacakmış ..
hee bide ebelerin yanına çıktık eşimle hastaneye göre değiştiğiiçin neler getimemiz gerektiğini onlara da sorduk bence sizlerde çantanızı ona göre hazırlayın
Kızlar geldiğimde yazmıştım tekrar yazıyorum. Bugün doktordaydık. Doktor amcamız "daha iyi gelişeceğini ummuştum, önceki haftalarda daha iyi kilo alıyordu, ama normal doğum yapabilmen açısından bu bi avantaj. 3buçuk gibi doğar" dedi doktorumuz. İşte buna sevindim dedim ama biraz daha iyi gelişse içim rahat olacaktı. 3050 gram olmuş hanfendi:))
Doğum ne zaman derseniz, kızımın hiiç acelesi yok. Kafasını kanala güzelce sokmuş, NST sorunsuz çıktı. Bakalım 16 gün kesin beklicez ama fazlasını bilemem...
Erken doğum yapıcamı zannediyodum ama sanırım öyle olmicak, vaktiyle gelsin herkesin bebeği inşallah...