2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
caycay valla degsitirelim valla hirkayi su mevsim oldu cikaramadim turkiyede hirkasiz gezerdim kiz ayi herkes yaniyosund erdi bana isyerimde dusun yani benki agustos hala hirka var ustumde ayakalrim usuyo inat ediyorum corap giymicem ya gicik oluyorum su havalara tamam cok sicakta iyid egil ama insan yaz oldugunuda anlamak istiyo eism diyorki gecen yil son 30 yilin en yagisli yaz mevsimiymis sanki benim gicigima gibi ..

slm cnm.sen sakaryalımısın.ben doğma büyüme sakaryalıyım.antalyaya evlendim.çok özledim oraları.haftasonlar istanbula kaçmayı falan.

seninle günlerimiz yakın ben sezeryan olucam 31 ağustosda sen?

benimde 31 ağustos veya 1 eylülde sezeryan olacak, çarşamba günü kesinleşicek. aynı gün kızlarımızı kucağımıza alıcaz. hayırlısıyla inşallah.
ben hergece rüyalarımda doğum yapıyorum. suyum geliyo filan. korkuyorum galiba. sen ne durumdasın?

bu arada laz mısın?

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız.. pek vaktim yok çıkmam lazım..

şekerpembe den haber var mı ?

doğum yapan var mı ?

yerinde olmak isterdim saadet en azından bir sürelik burası yanıyor hele nem acayip nemsiz sıcağada razıyım valla ingiltrenin neresindesin hepmi böyle yaz ??

slmmmm çokkk sıcakkk

gezmeye gidicez havanın serinlemesini bekliyoruz, bebeğin eşyalarını yerleştirdim 2 defa duşa girdim bide klima çalışıyooo, dışarsı nasıl acaba

Slm kizlar!! nasilsiniz? biz iyiyiz cok sukur ama biraz yorulduk. hergun misafir ya. suan da misafirimi beklerken yaziyorum.. doguran yok dm? :smiley-cool:

2010 Eyll bebekleri gelyo topigine baktim kimse dogurmamis galiba. herkes te iyi gibi gorunyo.. benim misafirim de geldi. gorusuruz kizlaaaarrr

Canlarım, sonunda internetim var... kavuştum buralara tekrar :) Zira zaman geçmek bilmiyor sıcak bir yandan, evimden uzak olmak da öbür yandan... Bursalı oldum hepten, bebek doğana kadar buralardayım :)
Aceleci oğlum biraz daha sabretti neyseki... 16 ağustos'ta doktor randevumuz, tarihimiz kesinleşecek bakalım.. heyecanla bekliyoruz :))

zeynop benimde 17 agustosta tarih kesinlesecek. bana sanki sezeryan olacakmısım gibi geliyor

zeynop benimde 17 agustosta tarih kesinlesecek. bana sanki sezeryan olacakmısım gibi geliyor

Plasenta previa kısmi de olsa normal doğum için tüm sınırlarımı zorluyorum ben. doktoruma da dedim, ufacık bir şansım varsa da onu değerlendirip normal doğurcam dedim. Çok riskli değilse tabi dedim. 17'sinde ultrasonla plasentanın son konumu tespit edilecek ve gün belirlenecek. oy heyecanlandım birden :sm_confused:

selam güzel anneler....
Gezmeye gidicez ama havanın biraz daha serinlemesini bekliyoruz...
Emirgana mı çıksaaak... Ortaköy-bebek mi yapsaaak.. karar veremedim gari :))

Hahahaa.. ben gezme planları yaparken oğlum bozma planları yaPIYORMUŞ.. oRTAKÖY MÜ EM,İRGAN MI DERKEN...şşİŞLİ ETFALE ZOR YETİŞTİK...
çOK SANCILANDIM BİR ANDA... aCAİP KASILMALAR OLDU....
Nst ye soktular, sancılar var ama düzensiz sorun yuok dedi... yarım saat müşade altında tuttular... Şİmdi geldi,k eve.. D>İnlenecekmişim....

aman denizim dikat cnm gelmeye çalışıo bizim yaramazlar ürekli sıkıldılarmı ne afacanlar bakalım beklemedeyiz bizde

slm cnm.sen sakaryalımısın.ben doğma büyüme sakaryalıyım.antalyaya evlendim.çok özledim oraları.haftasonlar istanbula kaçmayı falan.

selam canım..yok ben buralı değilim iş nedeniyle buralardayız 5 yıl oldu..sapancada oturuyoruz..valla heryere yakın olması süper bişey..ben doktora bile istanbula gidiyorum...ama sende süper yerdesin valla..görüşürüz canım..

ohh maşallah kuzucuğa..biraz daha dursunlarda öyle gelsinler...ufak ufak benimde sancı gibi batmalar oluyor..ama normalmiş.bu sıcaklarda işimiz zor ama yapıcak bişey yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…