selam kızlar..bende nisandan beri sürekli yüzüyorum..hemen hemen hergün havuza giriyorum.fırsat oldukçada denize..doktorum doğuma çok faydası olduğunu söylüyor yüzmenin dikkat ettikten sonra bişey olmaz bence..
seninle günlerimiz yakın ben sezeryan olucam 31 ağustosda sen?
caycay valla degsitirelim valla hirkayi su mevsim oldu cikaramadim turkiyede hirkasiz gezerdim kiz ayi herkes yaniyosund erdi bana isyerimde dusun yani benki agustos hala hirka var ustumde ayakalrim usuyo inat ediyorum corap giymicem ya gicik oluyorum su havalara tamam cok sicakta iyid egil ama insan yaz oldugunuda anlamak istiyo eism diyorki gecen yil son 30 yilin en yagisli yaz mevsimiymis sanki benim gicigima gibi ..
Canlarım, sonunda internetim var... kavuştum buralara tekrar :) Zira zaman geçmek bilmiyor sıcak bir yandan, evimden uzak olmak da öbür yandan... Bursalı oldum hepten, bebek doğana kadar buralardayım :)
Aceleci oğlum biraz daha sabretti neyseki... 16 ağustos'ta doktor randevumuz, tarihimiz kesinleşecek bakalım.. heyecanla bekliyoruz :))
zeynop benimde 17 agustosta tarih kesinlesecek. bana sanki sezeryan olacakmısım gibi geliyor
selam güzel anneler....
Gezmeye gidicez ama havanın biraz daha serinlemesini bekliyoruz...
Emirgana mı çıksaaak... Ortaköy-bebek mi yapsaaak.. karar veremedim gari :))
slm cnm.sen sakaryalımısın.ben doğma büyüme sakaryalıyım.antalyaya evlendim.çok özledim oraları.haftasonlar istanbula kaçmayı falan.
aman denizim dikat cnm gelmeye çalışıo bizim yaramazlar ürekli sıkıldılarmı ne afacanlar bakalım beklemedeyiz bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?