2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm melekcim.Ağrısız sancısız olur mu canımcım eyvahedigeldismile Sabah biraz sancılandım.Bugün son günü ilacın.Ama bırakınca halim ne olur hiç bilemiyorumbilmiyorumkismile

merhabalar, ben de eylül annesiyim. ama bu gidişle ağusos annesi olmaktan korkuyorum. sıcaklar çook fena. terlemeyen noktam kalmıyor. sanki giydiğim kıyafetler beni ısırıyor.

merhaba kızlar bugun tam 35 haftalık oldum birazdan denize gitcez daha önce 2 kere girdim ama şimdide girsemmi diyorum bişey olurmu rahim yumuşuo falan diolar ya bi zararı olurmu sizce hoş ben denize gidipte ona nasıl uzaktan bakıcam bilmiorum ama bu son artık zzaten ramazan daha deniz meniz göremicez

canım sanmıyorum problem olacağını dr lar öneriyor zaten ama dikkat et ıslak mayoyla kalma üşütürsün

ben de deniz kenarında yaşıyorum ama bu yaz hiç girmedim geçen yaz iki kere girebildim işten güçten fırsat bulup ikisinde de mantar oldum tabi benden kaynaklandı mayomu değiştirmeye üşenmiştim bu yaz daha ayağımı bile sokmadım

gunaydin kizlar :) naislsiniz?
tum gece kaburga batmam oldurdu beni dogru durust uyuyamadim simdi kahvaltimi yaptim birazdan gezmeye giderim havada gunes var bu gun ama soguk balkonu actim ayakalrim dondu yine

saol canım tşk ederim :sm_cool:

cnm bende az önce denizden geldim.aynı eskisi gibi yüzüyorum.suda çok hafif hissediyorum kendimi.performansım çok iyi.dr.son an a kadar yüz doğumu kolaylaştırır dedi.korkma denize girmekten.iyi eğlenceler.

tum gece kaburga batmam oldurdu beni dogru durust uyuyamadim simdi kahvaltimi yaptim birazdan gezmeye giderim havada gunes var bu gun ama soguk balkonu actim ayakalrim dondu yine

saadetciğim yer değiştirelim seninle biz yanıyoruz burada

günaydın cnm bende sırt ağrısından uyuyamıyorum.öfleyip püflüyorum.gece eşim uyanmış masaj yapmaya çalışıyor uykulu uykulu yazık yaparken eli sırtımda uyuyakaldı.daha çok zmn var bizim doğuma.sabır diyorum.
buarada seni face ekleyemedim sende gizlisin bende.:))

selam kızlar..bende nisandan beri sürekli yüzüyorum..hemen hemen hergün havuza giriyorum.fırsat oldukçada denize..doktorum doğuma çok faydası olduğunu söylüyor yüzmenin dikkat ettikten sonra bişey olmaz bence..

selam güzel anneler....
Gezmeye gidicez ama havanın biraz daha serinlemesini bekliyoruz...
Emirgana mı çıksaaak... Ortaköy-bebek mi yapsaaak.. karar veremedim gari :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…