2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gecmış olsun cnm.dikkate etmek lazım havalarda sıcak...
dınlen ıyıce.... bende yarın kontrole gıdıcem suyumuz bıraz azaılmış..her hafta kontrfol olacakmışım....inş. bizimkide iyi gecer...

iyi aksamlar kizlar! ben misafirlerimi ugurladim. siz terliyormusunuz? ben terden sirilsiklam oluyorum sanki evin icinde yagmur yagmis gibi.. :))

canım terlemeyi geçtik eriyoruz resmen,hergün yalvarıyorum şu sıcaklar geçsin diye..iyiki klima taktırmışız yoksa ne olurdu halimiz bilmiyorum..

sleepy80, şeker pembe, tubiloshh, saltanat iyi akşamlar hepinize..

şeker pembe naber?
bütün gün giremedim nete ama aklımdaydı hep doğurdu mu diye?
medilife ta yapçan di mi?

iyi aksamlar aak! sen nasilsin bugun? Bu arada topik pazar gunler sessiz oluyormus dm :uhm:

kociş evdeydi o yüzden gittik oğlumuza beşik aldık. bir de market alışverişi falan yaptık. anca onları yerleştirdim.
sonra bi bakim dedim tebessüm doğurmuş mu:ecrin_bebek:

ay saltanat senin bişey kalmamışş!!!!
doktor ne diyor ne zaman gelecekmişş??

ay heyecanlanıyorum sizleri görünce.

slm kızlar iyi akşamlar nasılsınız bende yeni geldim dün akşam kaynanamla geldim
fazla giremedim bugünde bebeğin ve benim eksiklerimi almaya gittik

aakcım medi lifeta yapcam en yakın yer hem hemde memnunum

aynen yaaa biz de çok memnunuz
hem de bizim evden yürüyerek gittim cuma günü

seldaya döndüm ben gene.
hafta içi falan demiyorum gidiyorum.
zate yarından sonra izne ayrılıyorum çok şükür

odaları gezdim dün. gayet de iyi yani. öyle süper falan değil ama daha ne olsun.
üstelik fiyatlar da çok iyi.

bende şeker pembe doğurmuştur diyordum ama tahmin etmediğim arkadaşlar doğurdu hayırlısıyla darısı başımıza
kızlar tatil çok iyi geldi bana annemlerde zman çok iyi geçti ama onu kötüyle bitti kaynanam benle geldi çok moralim bozuk sinirliyim bende bu sitresle erken doğum yaparım galiba

çok ayıp kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaa hiç kimse nasılsın hoşgeldin diye bile sormuyor
yazıyom kimseden tık yok nezamandır burda yoktum diye unuttunuzmu
beni aşk olsun size

kociş evdeydi o yüzden gittik oğlumuza beşik aldık. bir de market alışverişi falan yaptık. anca onları yerleştirdim.
sonra bi bakim dedim tebessüm doğurmuş mu:ecrin_bebek:

bi dakka!! dogrumus mu mu??? akannehir dogurmus muu???? bana 25 agustos dedi. ama sipanin cikmaya niyeti yok gibi -tatlicadiarzu-

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz biz iyiyiz

lila yi ve seker pembeyi merak ettim ?haberiniz varmi bakamiyorum gecmise:=))

dogum yapan yoktur umarimm,,

kizlar yaa ben strese de giriyorum, agir da kaldiryorum, gunde 10 kat merdiven cikyorum ama sipanin cikmaya niyeti olmayinca cikmyor galiba. insallah 42 haftaya kdr orda yatmaz yaramaz :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…