2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
melek canim hep derdim ki acaba tickerde 40 gorurmuyum:=))
cok sukur cok sukur grodum insallah 30da gorurumm:;=))ay dayanamyiorum artikk

canim cok guzeldi inanki super olmustu
aklimda kalan ylanis hatirlamayim ayip olmasin,,
nevin bozo bufterfly mavi angel baska:=)ben ayy aklima gelmiyor daha eger unuttumsa ÖZUR DILERIM AKLIMDA KALAN ISIMLER BUNLAR

Dün kendime sabahlıklı bi gecelik aldım lila rengi. 100 tl. Burası çok pahalı. Eminim orda çok fazla çeşit çok uygun fiyatdır Kısmetim...

Ah yaa aynen öyle, sayılı gün işte geçiyor. Ben son 15-20 gündeyim haahhaaa kızım gelicek evde sürekli bebek ağlaması... :))

Dün eşime de aynen böyle söylemiştim. "Sence iyi mi yaptık?" diye soruyorum. "Hayatımda yaptığım en iyi şey" diyor :))

melek ben antepten kendime oyle gecelik vs,aldimda genelde ayni hemen hemen birde en guzel fark tr,de
dantelli kurdaleli ha bazi seyler gercekten bruda ucuz ama oyle dantal susu pusu aramamak lazim,,
bak ebbek esyasi alan arkadaslar fiyat yazior sok oluyorum cok fahali burda daha ucuz:=))gule gule giy sekerimmm

Ah yaa aynen öyle, sayılı gün işte geçiyor. Ben son 15-20 gündeyim haahhaaa kızım gelicek evde sürekli bebek ağlaması... :))
masallah canim az kaldi,,,
Dün eşime de aynen böyle söylemiştim. "Sence iyi mi yaptık?" diye soruyorum. "Hayatımda yaptığım en iyi şey" diyor :))

ay ne guazel tabiki oyle demeli askinizin meyvasi ne ticede,,
allah im anali babali buyutsunn amin,,

Evet burda süslü püslü, dantelli şeyler çok güzel. Eskiden sevmezdim. Artık yakışıyor da yaş ve konum olarak. İlk doğumda süslü olmak lazım :))

melek aynen suslu olmak herzaman guzeldir,,,
bende oyle hazirladim bir iki parcada normal koydum ama burada yole giyinemezsinki lohusa vs,hani almanyada oyle pek seyler yok,,,tr bu konuda cok guzel bir kulturumuzu yasatiyor insallah gonlunce olur hersey saglikla giyin canimm

:teyteyhhh gunes acti:=))

valalhi soyle bugun disari sefasi yaparim ins bozulmaz hava;=))
zaten misafimde var gezdiririm avusturya bana 2saat alir gotururum onlari bir yemek bir kahve guzel olur bakayim ins bozmaz ya cok ihtiyacim var gunes e hasret kaldik

canim bana musade gideyimde bir dus alayim soyle guzel bir kahvalti hazrilayim gunes varken balkonun keyfini cikartayim:=))onlarda ancak uyanir:=)))
gorusuruz canim kendine iyi bakk sevgilerle,,

saol kısmetcim amin hepimizinkini opuyorumnanaktan
selam kızlar nasılsınız? ben tatıldeyım :))) dun denıze de gırdım ilk defa... inş. bişi olmaz...
herocum hiçbişey olmuyo ben 2 dir giriyom valla ama halim çok komik tabi

lilacım canım benim en kısa zamanda alırsın kucağına nşallah ....

günaydın kızlarrr4

kimse yok bende şöyle bi geçmişi okudum. dün denize gittim çok güzeldi yüzdüm yüzdüm ama denizden çıkarken biraz sorun yaşıyorum ayağım hala ağrıyo tüm sahil seferber olup beni denizden çıkartıyo çok komikti yaaa içlerinden kesin demişlerdir bu halde ne işin var burda diye ama ne yapayım resmen yemek gibi canım çekiyo denizi yaaa zemuszemus

ama kızım yüzerken çok su yuttu galiba ishal oldu CADIARZU ne yapsam acaba gece 2 defa sabahta bi defa sulu yaptı eğer devam ederse dr götürücem halide yok gibi

neyse canlarım ben çok acıktım bi güzel kahvaltı hazırlayım öptüm hepinizi

Aaaaaa sabahın 6sından beri uyanığım, herkes uyansın bakıyım. Kocalarınızı alışverişe mi çıkarttınız yoksa hala uykuda mısınız? Son 15 günde uyku muyku kalmıyo güzeller. Tadını çıkarın. Dadlum yada ben doğurucaz yakında bakalım :))

kızlar selam herkese ben geldim bebeklerimizde gelmiş maaşallah kızlar şoktayım anlatın bana ya neden erken geldi bebeklerimiz okuyamadım geçmişi çok hecan yaptım vallah bebekleri görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…