2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz biz iyiyiz

lila yi ve seker pembeyi merak ettim ?haberiniz varmi bakamiyorum gecmise:=))

dogum yapan yoktur umarimm,,

iyi aksamlar canim!! seker pembe az once burdaydi dogurmadi galiba :) ama aak Tebessum dogurdu mu gibi bisey soyledi ve kayboldu.. nerden cikmis oyle bir dedikodu anlamadim gitii :uhm: gercegi soylersem utanarak, tTebessum arkadasin da hangisi oldugunu cikartamadim bilmiyorumkismile

bugün daha sık sanki kasılmalarım
seker canim nasilsin gecmis olsun merak ediyorum seni dogum ne zamna hayirlisiyla
slm kızlar iyi akşamlar nasılsınız bende yeni geldim dün akşam kaynanamla geldim
fazla giremedim bugünde bebeğin ve benim eksiklerimi almaya gittik
nagis canim iyi aksamlar biz iyiyiz iyi oldunuza sveindim
hayirli ugurlu olsun guzel arkadasim hadi hayirlisi,,
bi dakka!! dogrumus mu mu??? akannehir dogurmus muu???? bana 25 agustos dedi. ama sipanin cikmaya niyeti yok gibi -tatlicadiarzu-

saltanat sekeri nasilsin
bebis nasil umarim ikinizd eiyisinizdir,,,

canim zamanli gelsin saglikli gelsin acele etme,kim dogurmus anlamadim,,:=))
sevgilerle,,,
liladan ahberiniz varmi ruzgar nasilmis acaba:=boshayallersmile

aak iyi aksamlar hayilri olsun canim
aman ne kendini yoruyorsun yavas yap islerini:=)) hadi hayirlisi,,

saltanat valalhi afedilir umarim bende cikartamadim tebbesum arkadasimizi ayip olmasin da
insallah saglikdir dogum yaptiysa masallahh ikisine diyelim

ps:kusura bakmayin valalhi tebbesum bende cikartamadim:=((

iyi aksamlar kızlar bende ekim annesiyim size ugriim dedim.
Allah yardımcınız olsun su sıcaklar size daha zor geliyordur.
Nasıl basediyorsunuz?

bozo sekerim nasilsin ayy
oglen sicakti halsizdin umarim iyisindir
bende ay gorsen bir ilgi anlatamam ahaha ohhh canima degsin surundurecemm,,
milet bir pervane anlatamam :=)))
pismanlikta o bicim,,hak etti ama kendime cok gromuyorum bunca yilin acisini cikatacamm

kendimi çok tuhaf hissediyorum garibim
sürünsün canım boşver
kapında köle olsun

iyi aksamlar kızlar bende ekim annesiyim size ugriim dedim.
Allah yardımcınız olsun su sıcaklar size daha zor geliyordur.
Nasıl basediyorsunuz?

merhaba canim iyi aksamlar
hadi hayirlisi olsun,valahi burasi bir soguk sbah sevindim gunes var diye ama firtina resmen yagmur dinmedi arabyi bile zor kullandim vallahisenağlama

amin canim Allahim seninde bebegini saglikla kucaklamayi nasip eylesin,amin,
kac haftaliksin arkadasim,hosgeldin aramizaa.s.

sağol canım aslında eylül annesi olacam gibi duruyor. ekimin ilk haftası beklnen tarihte biliosunuz önce geliolar.

ben suan 31+3 üm sizinkilerin yanında valla ne ki

kendimi çok tuhaf hissediyorum garibim
sürünsün canım boşver
kapında köle olsun

canim uzuldum neden halsizsin demiyecem cunki normal aman dikkat ett

aynen surunsun kapimda kole olsun,,

canim saadet sekerinden haberiniz var mi? nasil iymi acaba denk gelemdim msn de aklima takildi,,aman ha bozo dikkat et canimya cok su ic suyun azalamasin allah yardimcin olsun,

kısmetcim şeker pembeden bahsediyorlar tebessüm diye

aperpil canim oyle deme allahim zamanli dogum nasip eylesin bizde galiba agustos anasi olacaz ahah:=))
bende beklenen tarih 17.09 ama erken olur zaten rizikom cok cok cektim hep hastanedeydim ama allahim bundan beterini vermesin amin

ha eylul ha agustos ha ekim yeterki saglikli gelsinler,,amin

Selam herkese, geçmişi okudum doğuran yok henüz. Ben biber yemiştim midem fena yanıyor ve gece yine kaburga ve bel ağrısından yatamicam. Artık gece olsun istemiyorum. Yemekten sonra biraz mutfağı toplayayım dedim ayaklarım davul oldu. 37+3 üz bugün :)) Sıcaklarda doğmasın kuzum, hatta 40 haftayı falan geçsin iyice...

kısmetcim şeker pembeden bahsediyorlar tebessüm diye

canim hosgeldin
valalhi ben aklim karisti bir anda boyle oldumlaelaelaelaelaekafamçokkarıştı
ama sekr pembe dogum yapmamis az evvel burdaymis ,
neyse seker pembem canim senin tebbesu oldunu bilmiyordum ozurum kalbul ola,

cikom sen nasilsincanim iymisin,,

ya kizalr aklima ceylan sekeri takiliyor gormedim ay bak simdik evham yaptim insalllah hepsi iyidir,,amin,

amin canım bencede.
ya erkek benimdeki 36 da gelişim tamamlanıomus, 38 de erkek bebişlerin cigeri gec tamamlanıomus 38 de bitio. e 3500 olursa gelsin ya nolcakki? iki hafta daha o göbekle tası sonra 4000 u gecerse sezeryana mecbur olursun ondan diom yani 38 de gelse nolur ki?

Nagiş limdi okudum yazdıklarını, sakın stres yapma kendine. Yeğenimiz hisseder annesi. Hiçbirşey onlardan önemli değil şuanda. Sen yemene içmene dikkat et kendini ferah tut :))

masallahcanim allahim hakkinda ne hayirlisiysa onu versin amin
aman dikat et sende bende misafirim varya onlara is guc sozde yaptim:=)) temizlikcim hafta sonu yok hafta ici umrumda diel ama yine yemek yapams bana ait,
soguk burasi canim hic gunes yuzu goremiyecez bu gidisle:=((
evet canim aynen benim icin fark etmiyor vallahi yakalsik 15gun gecsin istedigi an doga bilirnyada 10gun:=) su 10 attalttim mi beni kimse tutamaz valalhi yuruyeem bol bol dogsun diye bel agrisi migde oldumm:=((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…