iyi aksamlar kizlar nasilsiniz biz iyiyiz
lila yi ve seker pembeyi merak ettim ?haberiniz varmi bakamiyorum gecmise:=))
dogum yapan yoktur umarimm,,
seker canim nasilsin gecmis olsun merak ediyorum seni dogum ne zamna hayirlisiylabugün daha sık sanki kasılmalarım
nagis canim iyi aksamlar biz iyiyiz iyi oldunuza sveindimslm kızlar iyi akşamlar nasılsınız bende yeni geldim dün akşam kaynanamla geldim
fazla giremedim bugünde bebeğin ve benim eksiklerimi almaya gittik
bi dakka!! dogrumus mu mu??? akannehir dogurmus muu???? bana 25 agustos dedi. ama sipanin cikmaya niyeti yok gibi -tatlicadiarzu-
bozo sekerim nasilsin ayy
oglen sicakti halsizdin umarim iyisindir
bende ay gorsen bir ilgi anlatamam ahaha ohhh canima degsin surundurecemm,,
milet bir pervane anlatamam :=)))
pismanlikta o bicim,,hak etti ama kendime cok gromuyorum bunca yilin acisini cikatacamm
iyi aksamlar kızlar bende ekim annesiyim size ugriim dedim.
Allah yardımcınız olsun su sıcaklar size daha zor geliyordur.
Nasıl basediyorsunuz?
merhaba canim iyi aksamlar
hadi hayirlisi olsun,valahi burasi bir soguk sbah sevindim gunes var diye ama firtina resmen yagmur dinmedi arabyi bile zor kullandim vallahisenağlama
amin canim Allahim seninde bebegini saglikla kucaklamayi nasip eylesin,amin,
kac haftaliksin arkadasim,hosgeldin aramizaa.s.
kendimi çok tuhaf hissediyorum garibim
sürünsün canım boşver
kapında köle olsun
aak iyi aksamlar hayilri olsun canim
aman ne kendini yoruyorsun yavas yap islerini:=)) hadi hayirlisi,,
saltanat valalhi afedilir umarim bende cikartamadim tebbesum arkadasimizi ayip olmasin da
insallah saglikdir dogum yaptiysa masallahh ikisine diyelim
ps:kusura bakmayin valalhi tebbesum bende cikartamadim:=((
kısmetcim şeker pembeden bahsediyorlar tebessüm diye
aperpil canim oyle deme allahim zamanli dogum nasip eylesin bizde galiba agustos anasi olacaz ahah:=))
bende beklenen tarih 17.09 ama erken olur zaten rizikom cok cok cektim hep hastanedeydim ama allahim bundan beterini vermesin amin
ha eylul ha agustos ha ekim yeterki saglikli gelsinler,,amin
masallahSelam herkese, geçmişi okudum doğuran yok henüz. Ben biber yemiştim midem fena yanıyor ve gece yine kaburga ve bel ağrısından yatamicam. Artık gece olsun istemiyorum. Yemekten sonra biraz mutfağı toplayayım dedim ayaklarım davul oldu. 37+3 üz bugün :)) Sıcaklarda doğmasın kuzum, hatta 40 haftayı falan geçsin iyice...
evet canim aynen benim icin fark etmiyor vallahi yakalsik 15gun gecsin istedigi an doga bilirnyada 10gun:=) su 10 attalttim mi beni kimse tutamaz valalhi yuruyeem bol bol dogsun diye bel agrisi migde oldumm:=((amin canım bencede.
ya erkek benimdeki 36 da gelişim tamamlanıomus, 38 de erkek bebişlerin cigeri gec tamamlanıomus 38 de bitio. e 3500 olursa gelsin ya nolcakki? iki hafta daha o göbekle tası sonra 4000 u gecerse sezeryana mecbur olursun ondan diom yani 38 de gelse nolur ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?