2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bozo canim ay masallah gezsin kiz acilir birazcik hazir gunes guzelken tadini cikartsin saadetcik,,

bozom canim hamen geliyorum tsklr soyledin icinn

kizlar bende cikayim zaten misafirim var kendinize iyi bakin svegilerle

hayırlısı canım inş. bizler siz dogurdukca heyecanlanıoz valla sıra bize gelio :)

çok ayıp kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaa hiç kimse nasılsın hoşgeldin diye bile sormuyor
yazıyom kimseden tık yok nezamandır burda yoktum diye unuttunuzmu
beni aşk olsun size

şekerim hoşgeldin tatilinin iyi geçmesine sevindim kaynanaya gelince koyver gitsin valla herkesi ürpertiyo bu kaynana olayı benim sorunlarda doğumdan sonra başlar ben biliyom huyunu herşeye karşacak evde savaş çıkıcak valla gazamız mubarek olsun

bu arada en son ne zamangittin dr seninle günlerimiz aynı ne durumda bebişin ???

merhaba kizlar :)
bu gun gezmeye gittim geldim ama cok canim sikiliyor hic atlagim yok diye diye kendime nazar degdirdim galiba bu gun karnim kasiniyo kasiniyo demek catlicam demek ufff

günaydın güzeller.tabiki uyuyabilene:)
anamm sıcaktan uyayamıyoruz.üstüne bir de sol tarafa yatma zorunluluğu da eklennce gecelerkabus gibi geliyor.
bugün nst ye giricem ilk kez.umarım sancı çıkarda doktor alalım filan der.
bencillik bu biliyorum ama napimmm.
oturamıyorum,yatamıyorum kuzumu da çok özledim:

Boden öyle deme canım, ben de sancım yok ama çok ağırlaştım, başka sorunlarım çok: el ayak ödem ve uyuşması, dayanılmaz bel kaburga ağrısı vs. Ama senin karnındaki birgün bile çok önemli, vaktiyle zamanıyla doğsunlar inşallah...

Günaydın kızlar :) herkes iyi mi? bu hafta iş yerinde son haftam Allahm çabucak bitsin artık. Geceleri hiç uyumadan işe geliyorum desem yeridir.
Bu arada cuma akşamı kışlık birşeyler hazırladım difrize attım, yoruldum sanırım bebişim cumartesi hiç kıpırdamadı korkudan koşa koşa doktora gittim neyseki bir şey yokmuş Senmisin gece ikiye kadar iş yapan dedi heralde benimki.

günaydın kızlar...Dün arkadaşlarla pikniğe gidelim dedik,gittik...Gittiğimiz yerde Masa kalmamış mecburen yere oturduk.Yanımızda da buz gibi akan bir su...Arabaya ulaşmak için sudan geçmemiz gerek .bi kaç kere geçtim yerde oturmanın verdiği etkiyle de yolda bir sancı tuttu beni çok fenaaa....sırtımdan nasıl terler akıyor .Doğurucam zannettim ( eve gelir gelmez kendimi duşa attım yattım kendime geldim bugün hastaneye gidicem Şu Nst ye artık girelim doktora kalsa girmicez hiç

doğru söylüyorsun kızlar.bu kadar sabrettik.
daha sıkıcı beklemeler yaşadık. b-hcg yükseliyor mu,ikili testi, cinsiyet belirleme,ayrıntılısı....
şimdi yavrucuklar büyüsün, sağlıcakla doğsunlar diye bekliyoruz.
işte sıcaklar adamın kafasına vuruyor bazen...

bu arada 13 ağustos ta bim e oto koltuğu-ana kucağı tarzı bir şey geliyor.hem de 35 tl.
ben hem ev için ana kucağı hem de portbebe almıştım. ama bu da çok uygun geldi.neredeyse bir tulum fyatına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…