2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Günaydın canım geçmiş olsun; Gece uykusu bend de yok. Artık evindesin demek ne güzel. Kendini bi daha bu kadar yorma sakın ....

herkese günaydın
misafir olarak okuyordum eylül anneleri topiğini şikayetlerimiz aynı mı diye. ama muhabbettiniz öyle güzzel ki (Allah arttırsın) dayanamadım üye oldum. siz çoktan kaynaşmışsınız, ben biraz geç kaldım. doğuma 3 hafta kaldı inşallah.
benim dün gece kasıklarım çok ağrıdı ve hala devam ediyor. bebeğimin hareketlerini de daha aşağıda hissediyorum acaba inmeye mi başladı. yatakta dönmek işkence olmaya başladı, her seferinde eşimi çekiştirmek zorunda kalıyorum.
bir de mide yanması deerdim var ki hiç bişe fayda etmiyor. şurup verdi doktorum, öyle dayanılmaz ki yanmalarım lıkır lıkır içesim geliyor :)

canım olurmu aşkolsun,hoşgeldin aramıza...

günaydın güzel anneler bugün istanbul biraz serin gibi inşallah artık serinler biraz haftasonu mobilya siparişimizi vedik 15 güne kadar gelcek sizlerden ne haber şükür doğuran yok galiba

günaydın eylülün tatlı anneleri
kızlar görüşlerinize ihtiyacım var. öncelikle arabamız yoktu kayınbiraderimden borç alarak araba aldık. bundan dolayı biraz keseye çalışmaya başladı aklım. 11 inde doktor randevum var. aslında çalışabilsem 23 ağustosa kadar çalışabiliyorum ama artık çalışmak istemiyorum. erken gelebilir düşüncesiyle birazda evde dinlenmek istiyorum. sabretmelimiyim? yoksa ayrılmalı mıyım? iki
birde canlar ben hizmet hastanesine gidiyorum başından beri doktorumdan çok memnunum. normal doğum 1050 sezeryan 1700, geçenlerde bir arkadaşım erdem hastanesinde doğum yaptı 300 normal 600 sezeryan, son ayımdayım sizce değiştireyim mi yoksa devam mı edeyim.

ooo bende 33. haftaya girmişim kaydirigubbakcemile2 Allahım sağ salim zamanını tamamlayıp gelsin inşallah

günaydın kızlar nasılsınız benim midem çok yanıyo sürekli rennie içiorum doktora sormadım ama ebe içebilirsin bi sakıncası olmaz demişti 2 taneyi geçmemeye çalışıorum ama başka mide yanması için yaptığınızbişey varmı?

rennie duo şurup verdi drum bana bende çok içtim sordum sorun olurmu diye
7-8 kaşığa kadar içebilirsin dedi
en etkilisi o diğerlerine göre

Günaydın kızlar.Biz iyi sayılırız.Bide şu sıcaklar geçseydi çok harika olacaktı.Huzur kalmadı valla.Pazar günü havuza gittik ama ben girmedim.Kös kös oturdum gölgede.Çok sinir oldum.Gerçi Allahtan eşim çok anlayışlı.2 dak.yüzüp yanıma gelip durdu sıkılmıyım diye.Ama içim gitti resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…