ya bende sürekli nst deyim ne zaman gitsem nst ye alıyolar
ben ilk kez bugün giricem.:sm_confused:
Günaydın kızlar :) herkes iyi mi? bu hafta iş yerinde son haftam Allahm çabucak bitsin artık. Geceleri hiç uyumadan işe geliyorum desem yeridir.
Bu arada cuma akşamı kışlık birşeyler hazırladım difrize attım, yoruldum sanırım bebişim cumartesi hiç kıpırdamadı korkudan koşa koşa doktora gittim neyseki bir şey yokmuş Senmisin gece ikiye kadar iş yapan dedi heralde benimki.
Günaydın canım geçmiş olsun; Gece uykusu bend de yok. Artık evindesin demek ne güzel. Kendini bi daha bu kadar yorma sakın ....
herkese günaydın
misafir olarak okuyordum eylül anneleri topiğini şikayetlerimiz aynı mı diye. ama muhabbettiniz öyle güzzel ki (Allah arttırsın) dayanamadım üye oldum. siz çoktan kaynaşmışsınız, ben biraz geç kaldım. doğuma 3 hafta kaldı inşallah.
benim dün gece kasıklarım çok ağrıdı ve hala devam ediyor. bebeğimin hareketlerini de daha aşağıda hissediyorum acaba inmeye mi başladı. yatakta dönmek işkence olmaya başladı, her seferinde eşimi çekiştirmek zorunda kalıyorum.
bir de mide yanması deerdim var ki hiç bişe fayda etmiyor. şurup verdi doktorum, öyle dayanılmaz ki yanmalarım lıkır lıkır içesim geliyor :)
amin amin cümlemizde inş........:Saruboceq:ooo bende 33. haftaya girmişim kaydirigubbakcemile2 Allahım sağ salim zamanını tamamlayıp gelsin inşallah
günaydın arkadaşlar................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?