2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın canım. Nasılsın, herşey yolunda mı?? Hiç denk gelmiyorum sana ne zamandır..

iyiyim melekcim tşk ediyorum artık internetim bağlandı geliyorum karşılaşırız inş sık sık bebişler gelene kadar :) sonra fırsatımız olurmu bilmiyorum sen nasılsın görüşmeyeli?

büyüklerimden duydum bende arkadaşlar mide yanmasına susam iyi gelir susam ye mide yanman olunca dediler..........aklınızda bulunsun ..........

günaydın kızlar
ayy akşam nasıl sancılandım doğurcam sandım
soluma yattım dizimin altına yüksek yastık koydum biraz geçti ama çok korktum

günaydın kızlar
ayy akşam nasıl sancılandım doğurcam sandım
soluma yattım dizimin altına yüksek yastık koydum biraz geçti ama çok korktum

bozocum bendede oluyo bende çok korkuyorum ne yapacaz bilmem zaman yaklaştı eyvahedigeldismile

ay canım bende düşünüyorum değiştirmeyi sen hangi hastaneye gidiyorsun

canım ben bahçelievler hizmet hastanesine gidiyorum çok da memnunum ancak eşim bir arkadaşının karısı erdem hastanesinde yapmış hem ucuz hemde memnun kalmış ne yaparsın böyle bir durumda

valla doktordan eminsen git derim bence bende medical park fatihe gidiyorum doktorum çok iyi ama hastane çok pahalı normal doğum 1200 sezeryan 2000 tl birde Allah korusun ama bebek küvözde filan olursa hesabı düşünemiyorum yani çok para alıyolar buda canımı sıkıyo bende gop a gitmeyi düşünüyorum hizmet hastanesinde doğum ücreti ne kadar

gunaydin kizlar
guzel bir hafta diliyorum hemen cikmam lazim
biz iyiyiz umarim sizde iyisinizdir dogum yapan varmi umarim yoktur,,,

CEYLAN merak ettim umarim saglikli haberlerle gelir cok isim var bugun:==))
sevgilerleesen kalinnn

bu kız beni şimdi neden tekmeliyo olabilirrrrrrrrrrr

tabikideeeeeeeeeee cokacimcoookcokacimcoookacıkmışşşşşşşşşşşş hiç doymuyorki sıpammmmmm:teselli: olan bize oluyo nasıl vercez bu kiloları bilmemsempatiksalakcinni

cnm bende medical park b.evlere gidiyorum sezaryan 2100 tl ama bebek yoğun bakımda kaç gün kalırsa kalsın ek ücret alınmıyor. bence sende bir sor bunu. bebeğin kimliğini doğduğu zaman çıkartırıp sgk sını başlatman tek şartı buda gayet kolay bi işlem zaten.

canım herşey dahil normal doğum 1050 sezeryan 1750

aa ben bunu bilmiyodum yani erken dopum olsa küvözde kalınca ücret almıyolar mı bak medical parktan söz ediyoruz ona göre akannehir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…