Günaydın canım. Nasılsın, herşey yolunda mı?? Hiç denk gelmiyorum sana ne zamandır..
günaydın kızlar
ayy akşam nasıl sancılandım doğurcam sandım
soluma yattım dizimin altına yüksek yastık koydum biraz geçti ama çok korktum
bozocum bendede oluyo bende çok korkuyorum ne yapacaz bilmem zaman yaklaştı eyvahedigeldismile
ay canım bende düşünüyorum değiştirmeyi sen hangi hastaneye gidiyorsun
şimdi de çok hafif var
annem korkma baskı yapıyor ondan ağırır dedi ama korkuyorum yanlızım bide
valla doktordan eminsen git derim bence bende medical park fatihe gidiyorum doktorum çok iyi ama hastane çok pahalı normal doğum 1200 sezeryan 2000 tl birde Allah korusun ama bebek küvözde filan olursa hesabı düşünemiyorum yani çok para alıyolar buda canımı sıkıyo bende gop a gitmeyi düşünüyorum hizmet hastanesinde doğum ücreti ne kadar
valla doktordan eminsen git derim bence bende medical park fatihe gidiyorum doktorum çok iyi ama hastane çok pahalı normal doğum 1200 sezeryan 2000 tl birde Allah korusun ama bebek küvözde filan olursa hesabı düşünemiyorum yani çok para alıyolar buda canımı sıkıyo bende gop a gitmeyi düşünüyorum hizmet hastanesinde doğum ücreti ne kadar
ayy ben 2 haftadır aynı kilodayım
inşallah bebek kilo alıyordur
cnm bende medical park b.evlere gidiyorum sezaryan 2100 tl ama bebek yoğun bakımda kaç gün kalırsa kalsın ek ücret alınmıyor. bence sende bir sor bunu. bebeğin kimliğini doğduğu zaman çıkartırıp sgk sını başlatman tek şartı buda gayet kolay bi işlem zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?