canım herşey dahil normal doğum 1050 sezeryan 1750
günaydın eylülün tatlı anneleri
kızlar görüşlerinize ihtiyacım var. öncelikle arabamız yoktu kayınbiraderimden borç alarak araba aldık. bundan dolayı biraz keseye çalışmaya başladı aklım. 11 inde doktor randevum var. aslında çalışabilsem 23 ağustosa kadar çalışabiliyorum ama artık çalışmak istemiyorum. erken gelebilir düşüncesiyle birazda evde dinlenmek istiyorum. sabretmelimiyim? yoksa ayrılmalı mıyım? iki
birde canlar ben hizmet hastanesine gidiyorum başından beri doktorumdan çok memnunum. normal doğum 1050 sezeryan 1700, geçenlerde bir arkadaşım erdem hastanesinde doğum yaptı 300 normal 600 sezeryan, son ayımdayım sizce değiştireyim mi yoksa devam mı edeyim.
aa ben bunu bilmiyodum yani erken dopum olsa küvözde kalınca ücret almıyolar mı bak medical parktan söz ediyoruz ona göre akannehir :)
MERHABA CANIM..eğer rısklı bı durumun yoksa bence en azından ayın 20 sıne kadar çalış zaten bişi kalmamış... bende aynı tarıhte ızne çıkacağım ...
hızmet hast-merterde kı mı? bende oraya gıdıyorum ve şimdilik memnunum ..değişmeyı duşunmuyorum ama tabı herşey kısmet....
tabıkı maddııyat cok önemlı.... daha uygun ve tecrube edınılmiş bir hastaneyı gidip bir dneyebilirsin ..gezersın bakarsın..doktora falan . ama içine sınmesıde cok öenmli... başından beri buraya gelıp sonra değişmek senı ne derece etkıleyecek onuda düşün.... ...
bu hayatta yaşayacağımız 1 veya 2 seferlık bır durum .özellıkle calışan bır bayan olarak....ben senın yerınde olsaydım eğer..tamamen şahsı fikrim '' doktorumu değişmezdım''
evet cnm alınmıyor tek şartı bebek doğunca hemen kimlik ve sgk girişi yapılması, bu olunca ücretsiz isterse 1 ay kalsın fiyat sabit. özellikle sordum fiyat alma ofisi ile detaylı görüştüm ben c.tesi günü. ama sende sor çünkü şubeden şubeye bile fiyatları farkediyor. uygulamasıda farketmiyordur umarım.
canım çok teşekkürler bende değiştirmiyeceğim sanırım. riskli değil ama canım benim bebiş 35 haftadayıım ve indi. yakın zamanda yanıma kimsede gelemeyecek. sadece eşim yardımcı oluyor. hem iş hem ev yemek temzlik ağır geliyor artık birde servisimde tek kalıcam ve dosya indir kaldır korkuyorum ondan ayrılmak istiyorum. sanırım doktoruma çarşamba danışıp ayrılacağım bir de çikolatacım malum erken gelebiliyor bebekler. biraz dinlenmek lazım aslında
Boden öyle deme canım, ben de sancım yok ama çok ağırlaştım, başka sorunlarım çok: el ayak ödem ve uyuşması, dayanılmaz bel kaburga ağrısı vs. Ama senin karnındaki birgün bile çok önemli, vaktiyle zamanıyla doğsunlar inşallah...
canım şimdi aradım hastaneyi muhasebesiyle görüştüm eğer erken doğum olursa küvöz için ekstra ücret alıyorlarmış ve günlüğü 100tl ya çok hani sağlık olsun para önemli değil diycem ama Allah korusun 10 gün kalmamız gerekse 1000 tl fazladan vericez buda saçma geliyo oofff ne yapsam acaba bahçelievlerde hangi doktora gidiyorsun
ne kdr saçmaymış, heryerde aynı olması lazım bende şimdi öğrendiğim şeyden şüphe etmeye başladım tekrar arayıp sorcam,
ben suat süphan erşahin e gidiyorum canım
hayırlısı herşeyın...hangı doktorda takıptesın... ben saıt beydeyım..bu cuma kontrolum var...
yemeğe cıkıyorum gelırım 1 saatte...
canım birde sor bakalım her şubelerinde uygulama aynımıymış acaba bu kadın bana ayar mı verdiki :uhm:
kizlar nasilsiniz? biz iyiyiz cok sukur. benim sol elim de cok kotu uyusyor ve sag tarafa kiyasan daha fazla sisyor. doktoruma sordum hangi tarafla uyuyorsun dedi. daha cok sol tarafla dedim. uyusuk ta ondandir dedi. ama cok fazla odem yok dedi biraz odem ve sislik olacak bu haftalarda kacinilmaz dedi..
kizlar nasilsiniz? biz iyiyiz cok sukur. benim sol elim de cok kotu uyusyor ve sag tarafa kiyasan daha fazla sisyor. doktoruma sordum hangi tarafla uyuyorsun dedi. daha cok sol tarafla dedim. uyusuk ta ondandir dedi. ama cok fazla odem yok dedi biraz odem ve sislik olacak bu haftalarda kacinilmaz dedi..
bu arada ben c.tesi gidince doğum katına çıkıp dolaştım boş odalara baktım hemşirelerle konuştum doğum çantamı ona göre düzenledim neyseki gereksiz birşey koymamışım :)
cikolata86, ngezen, hro, klmasm, atk, bozo85, gulbe_seker, mavi1000, heroine
hepinize merhaba...!!!
bir öğle tatilinde daha mamamızı yedik geldik umarım gününüz güzel geçiyordur.
hro daha izne çıkmadın mı sen ???
valla benim bugün son. bugün yaşasın freedom hihoyyyt
aslına 34.haftadayım ama artık takatım kalmadı.
değil 37. haftaya kadar 1 gün bile dayanamayacağım
ngezen,çikolata
medical park ta fiyatlar oynuyor haberiniz olsun.
şubeden şubeye de değişebiliyor, günden güne de değişebiliyor.
hatta bence veznedekinin ruh haline göre bile değişebiliyor.
ve medical park da ekstra masraflar sizi şaşırtmasın. çünkü baya baya çıkarabiliyorlar. teyzem orada tedavi falan olmuştu. durumları iyi olmasına rağmen, orası beni soydu diyordu eniştem.
b,r de doğum için anlaşma şansınız var. kk da okumuştum toplam fiyat anlaşması yapın.
bir fiyat belirleyin.
yapın ki çıkarken fazla bir şey kastırmaya çalışmasınlar. eşiniz de veznede dumur olmasınakannehir
ayrıca hizmet hastanesini düşünüyorsanız,
benim annemin evinin dibinde olduğu için hep oraya gitmek durumunda kalıyor.
ben de evlenmeden önce oraya giderdim.
gayet de iyidir ama fiyatları orta üstü gibi.
bu arada bir arkadaşımın eşi Sait bey de doğum yaptı. sezeryan
memnun kaldık diyorlardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?