2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
melekcim günaydın.elindeki uyuşma için daha önce gittinmi dr.a ne verdi.bende gitmiştim egzersiz yap dedi.ama korkutucu bi ağrı uyuşma var.tekrarmı gittsem.sende durum ne cnm?

Canım bana da egzersiz verdi, hiç işe yaramıyor. İyice korkmaya başladım. Kalple ilgili bi sıkıntı yoktur inşallah...

Ya bu uyuşma çok korkutuyor beni, şiş ödem hepsi var bende... (

aslında biraz da maddin meselelerden çalışmayı çok isterdim ama
ammmaaaaaan dedim benden bebişimden kıymetli mi?

sen de çık yeter yorulduğumuz canım:CüvCüv:
bopl bol dinlen..

bir de bu sıcaklarda dinlenmek lazımmış.
doktor da dedi ki, gitme zaten bu sıcaklarda. hiç iyi değil.

erken doğum riski de var malum. sıcaklar çok çok tehlikeli. amniyon sıvısı azalabiliyormuş.

KIZLAR BOL BOL SU İÇİN
GÜNDE EN AZ ÜÇ LİTRE

Ya bu uyuşma çok korkutuyor beni, şiş ödem hepsi var bende... (

melekçim selam

şiş ödem bende bir kaç aydır hat safhada. şimdi şişlikten parmaklarım köfte gibi. elimi yumruk yapamıyorum.ayaklarım zaten terliklere bile düşman. diz kapaklarıma parmaklarım batıyor :) uyuşma da ara ara oluyor.

sizin oralar daha bile sıcaktır. o yüzden senin durumun benden kötüdür.
dert edip üzme kendini. idare et doğurana kadar.
zaten şunun şurasında bir şeyin kalmamış
bak bana senden 3-4 hafta gerideyim

evet artk bu haftalarda oluyormus.. insallah bi kac hafta daha dayanalim ve bebislerimizi sag salim kucagimia aldiktan sonra unutalim bu sorunlari

yemeğimi yedim geldim çokk sıcak göya yağmur yağdı,
ofis buz gibi neyseki, ama yemek yediğim kısım hamam gibiydi, böyle sıcaktan soğuğa geçmekten hasta olmasam bari

medical park çok ekstra çıkarıyor kızlar haberiniz olsun,
annem 20 gün yattı orada onkolojide. bahçelievlerde..
ben de 10 haftalık hamileydim o zaman, beraber kaldık 20 gün boyunca..
çok iyi biliyorum yani:1no2:

kızlar ben yemek yiyip geleyim iyi muhabbetler

AFIYET OLSUN...
ben cıkamıycam maalesef ayın 20.sine kadar calışıyorum.... işlerimi toparlayıp devredeceğim o yuzden yuzustu bırakmıyorum...aslında evde daha cok sıkılırım gıbıme gelıyor...çooooooook sıcak hıç değilse işyerı klımalı....serın serın ohhhh.onla tesellı buluyorum valla...

bu arada doktorlar çok ıyı evet....özellıkle kendı doktorum süper bı adam... normal doğum oranı sankı bıraz az ama bıraz konuştuk tercıhı sana bırakıyor.... ilk tercıhım tabıkı normal dıyor ama ıllakı sezeryan dersen benım daha cok işime gelır dıyede eklıyor..gunu saatı bellı... cunku..gecenın bı yarısı cağırmıyosun..:))

neyse herkes için hayırlı doğumlar dılıyorum ben...

bende şişlik olmadı çok şükür. ama hiç tuz kullanmıyorum, bol bol su içiyorum. her nekadar tüm gün hareketsiz otursamda masamın altında ayaklarımı hep uzatıyorum.
nadiren sadece sağ ayağımda oluyor bi kaç saat sonra geçyor

kızlar mrb, bu sabah annemle kızımın buzdolabı süslerinin siparişini verdik, ana kucagı, besik uyku setini ve telsizini aldık. yarında komidinini alacaz. yavas yavas hazırlıklar bitiyor :)

bizde yemeğimizi yedik geldik. kızlar anakucağı hangi marka aldınız ne önerirsiniz

ben pierre cardin aldım. arkadasım biraz yatar sekilde al daha kullanıslı demişti.

butterfly cnm hoşgeldin hayırlı olsun aldıkların. güle güle kullanın. canım anakucağını ne kdara nerden aldın birde tamö marka yazarsan netten bakayım tabi zahmet olmazsa

gunaydin kizlar nasilsiniz ? benim canim sikiliyor bu gun kahvaltimi yapiyim yaticam
buteterfly hayirli olsun canim kizin gule gule kullansin cicilerini insalah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…