2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Son düzenleme:
selam kızlar ne zamandır keyfim yok sol ayak bileğim çok şişti dün gece hastaneye gittik kanda enfeksiyona baktılar ama temiz cıktı.. cok agrıyor kızardı ve şişti oturup ağlıycam sinirden sıcaklar bir taraftan antibiyotikle agrı kesici verdi bugun basladım ilaçlara bakalım inş bir yan etkisi filan olmaz bebeğime

bizde kapı süsümüzü,şeker malzemelerimizi aldık eminönünden kendimiz yapıcaz..istanbuldakilere tavsiye ederim acayip uyguna geliyor eminim yapmasıda bi o kadar keyifli olucak..bi tek halı ve tülümüz kaldı artık onlarıda halletmem lazım bi karar verirsem..vede valizlerimizi hazırlıycam bir iki eksiği halledince onlarda bu haftya biter inşallah.

kızlar mrb, bu sabah annemle kızımın buzdolabı süslerinin siparişini verdik, ana kucagı, besik uyku setini ve telsizini aldık. yarında komidinini alacaz. yavas yavas hazırlıklar bitiyor :)

hayırlı olsun güle güle kullanın cicişlere resimlerini ekleyebilirsen bizde bakalım :))

bu sıcaklarda bir de çalıştığımı düşünemiyorum. herhalde yaz tatilinde olmasam da 32. haftada ayrılırdım izne. .Allah kolaylık versin çalışan hamilelere. ben üstümü giyecek derman bulamıyorum, yapış yapış haller devamlı. nem oranı çok yüksek. kapı çalar da ansızın biri gelir diye elbisemi vestiyere astım :)

çok geçmiş olsun arkadaşım dikkat et ilaçlarını kullan ama geçerse hemen bırak bence ne olur ne olmaz yinede sen bilirsin

allah hepinize kolaylik versin ben soyleniyorum yaz gelmedi gelmedi diye ama soyle bir dusunup hayal edincede hamileyken cekileceke iskence degil ben burda 21 derece yagmur var yaz gormedim diyorum hep ama dusununce heleki evdeyken yaniu 3 ay bodrumda kalma sansimiz olmadigi icin tatil modunda yaz evde cehenmmen cidden halime bu gun sukretttim allah hepinize kolaylik versin..

ben kaçtım kızlar oğluşumun dolabına örtü ısmarlıycam gideyimde onları hallediyim öptüm sizleri..

slepy sende şeker malzemelerini ekle ne kadara geldi onuda yaz olurmu bende araştırıyorum çünkü bu aralar

sağol saadetim senın neden keyfin yok ? ay ben bu son ayı zor geçitiyorum bir düzelemedim ya klava:

sagol canim kaburgam batiyor halen gece boyu uyandim uyudum bu arada karnim kaisndi esim bir tane catlak olusuyor galiba dedi iyice asilsi suratim o arada kardeism aradi babamin bir vukuatini duydum iyice canim sikildi annem soylemez bana cunku en son bana sakin babamin sorunu ile gelme avukatligini yaptigin surece dedim babam cok genc 47 yaisnda ama eli ayagi durmuyor sagolsun deli ettiler beni el birligi ile dun aksam tum kaprisim suratsizligim huysuzlugum ustumde idi tum gece..

ya canım ne kadar şanslısın valla ben kış gelsın dıye dua ediyorum bir daha hamile olursam inş kışın olsun istiyorum alllah bilir gerçi :Saruboceq:

kaburga batması bebek tepikleyince mi oluyor yoksa sürekli mi var canım sürekliyse zor benım bir kaç kere tekmeleyınce olduda canım cok yandı allah yardım etsin.... olsun canım çatlagada üzülme bol bol yağlan son haftalarda catır catır catlıycaz hep son haftalarda catlıyomuş ben bu sıcakta yağ bile sürmüyorum kac haftadır saldım iyice ... ailenede üzülme ya keşke kardeşinde anlatmasa sana bir şey ay dogurunca rahatlıycakmıyız acaba bilmiyorumkismile

çikolata sen bilirsin bu bebekler doğduğunda testler yapılıyormuş onlarda ücretli mi oluyor?

arkadaşlar kaburgaya batma bendede vardı dr sordum normal yapcak bişey yok dayanıyo oraya dedi ama çok acı veriyo gerçekten birde sizdede aniden vajinaya ağrı girmesi gibi bir durum var mı korkuyorum valla artık ara ara oluyo erken doğum belirtisi değildir inş.bu sene herkes erkenci diyolar bebişkerimiz sağlıklı sıhhatli gelsinler inş.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…